Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Oregon Trail

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 14-11-2022

The Oregon Trail™ door Gameloft—Ervaar The Oregon Trail™ als nooit tevoren. Als moderne variant van de beproevingen en ellende op weg naar Oregon dompelt deze officiële opvolger van het wereldwijde fenomeen spelers onder in spannende tochten, die zowel historisch correct als absoluut extreem kunnen zijn. Spelers kiezen hun reisgezellen, vullen de wagen met voorraden en beginnen aan een avontuur vol moeilijke beslissingen, nieuwe gevaren en onverwachte situaties. Sneeuwstormen, gebroken ledematen, slangenbeten, uitputting, verhongering en de gevreesde dysenterie overleven, is niet niks; vooral wanneer je een ongetemd gebied doorkruist om je groep naar hun nieuwe leven in Oregon te brengen voor de winter begint. Ga op zoek naar een vermiste groep in de nasleep van een krachtige sneeuwstorm, transporteer explosief buskruit door de zinderende hitte van de woestijn, neem deel aan uitdagende jachtminigames en ontmoet een heleboel historische figuren. Dankzij willekeurig geselecteerde evenementen waarbij de keuzes van spelers hun groep en toekomstige evenementen in het spel beïnvloeden, ligt er telkens je speelt een nieuw avontuur in het verschiet.

Telkens een nieuw avontuur

• Vorm je groep uit verschillende klassen—elk met hun eigen startelementen, vaardigheden en persoonlijkheden—om elke tocht naar Oregon uniek te maken.

• Overwin honderden willekeurige evenementen waarbij je keuzes het lot van je reizigers beïnvloeden. Bovendien worden de evenementen zelf beïnvloed door de unieke vaardigheden en eigenschappen van je reizigers.

• Vergeet niet om goed voor je groep, wagen en ossen te zorgen, of ze worden slachtoffers van de route.

Nieuwe functies

• Waag je aan 15 speelbare tochten.

• Ontdek 7 zoektochten die geïnspireerd zijn op historische gebeurtenissen.

• Houd de gezondheid, hygiëne, het moraal en het uithoudingsvermogen van je groepsleden in de gaten.

• Beheer je inventaris, zodat je zoveel mogelijk in je wagen kunt proppen.

• Onderhoud je wagen om panne te voorkomen en zodat je je voorraad niet verliest doordat die bederft of uit je wagen valt.

• Kom meer te weten over echte mensen en plaatsen in je interactieve logboek.

• Verzamel de vele interessante dieren die je tegenkomt op de route en leer er meer over.

• Vang meer dan 80 soorten in de nieuwe visminigame.

• Behaal meer dan 140 prestaties.

Trouw aan het origineel

• Jagen en raften maken hun langverwachte terugkeer, met getrouwe gameplay en gloednieuwe visuele effecten.

• Dysenterie, rivieren doorwaden, gebroken benen en nog meer klassieke gevaren wachten op je!

Opvallende artistieke richting en score

• Een mooie mix van charmante personages in pixel art, 3D-omgevingen en de allernieuwste visuele en lichteffecten creëert een unieke visuele stijl die zowel nostalgisch als hedendaags is.

• Een originele soundtrack met op country geïnspireerde muziek in combinatie met geluidseffecten in de stijl van 8-bit.

Respectvolle representatie

• Het spel bevat voor het eerst inheems Amerikaanse personages en verhalen die de geschiedenis en cultuur viert van de volkeren die eerst in dit land woonden en hier nog steeds wonen.

• Er werd grondig onderzoek uitgevoerd en meerdere academische consulenten werden betrokken bij de productie van dit spel om ervoor te zorgen dat alle volkeren die in het spel worden afgebeeld, correct en op een respectvolle manier worden weergegeven en gerepresenteerd.

Officieel onder licentie & ondersteund

• The Oregon Trail™ is een spel met officiële licentie van HarperCollins Productions, die de evolutie van The Oregon Trail™ ondersteunde, zodat het trouw is aan het origineel, maar waarbij de gameplay en visuele effecten geüpdatet werden.

• Opgenomen in de Video Game Hall of Fame in 2016.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Educatief spel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Gameloft

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1046,00 MB