Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Warlock of Firetop Mountain: Goblin Scourge Edition!

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-09-2018

KIES JE EIGEN AVONTUUR

Strijd, sluip en charmeer je een weg door duizenden verhaalopties en tientallen grote, unieke missies die voor elke held anders zijn.

TURN-BASED GEVECHTEN

Experimenteer met verschillende interessante strategieën! Elke held heeft zijn eigen aanvallen en manoeuvres. Gif, kruisbogen, heilige magie of een oud, vertrouwd zwaard met schild: het maakt niet uit hoe je je vijanden wilt uitschakelen, je kunt altijd een geschikte held vinden! Ga eropuit, dood monsters en verdien zielen om te laten zien hoe sterk je bent, en speel alle achttien helden vrij.

WELKE HELD NEEM JE MEE NAAR DE BERG?

Speel je met de nobele en ervaren avonturier Alexandra of Blacksand? Of bewandel je het vrome en rechtmatige pad van de krijgspriester Landov Lowan? Vermijd de gevaren van een gevecht met ontwijkmanoeuvres van Krea Datura! Of deel rake klappen uit met de forse neushoornman Twenty-Three.

PRACHTIG VERVAARDIGDE MINIATUREN

Beleef de nostalgische schoonheid van klassieke bordspel-RPG’s. Speel met meer dan 100 prachtig geschilderde personage- en monsterminiaturen terwijl je de dieptes van Firetop Mountain verkent.

GOBLINS, GOBLINS, GOBLINS!

De Hill Goblins van Firetop Mountain zijn losgelaten op het koninkrijk Allansia! Deze speciale Goblin Scourge Edition bevat drie aanvullende avonturiers wiens verhalen nauw verbonden zijn met de Goblin Scourge. Verken de gevaarlijke grotten en ontdek de mysteries van Scarclaws boosaardige handlangers!

SPEEL ALS EEN MONSTER EN DOORSTA DE TEST

Geen zin meer om de brave held te spelen? Geen probleem! Speel als een van Zagors boosaardige handlangers, waaronder Slime Beast, Giant Rat of Skeleton Warrior, in een queeste die de nadruk legt op actie. Baan je een weg naar de diepten van de berg en probeer zo veel mogelijk zielen te verdienen in één poging!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Bordspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Tin Man Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Angst

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1688,00 MB