Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Wonderful One: After School Hero

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 21-06-2023

Let op: dit is een op zichzelf staande versie van de gratis DLC met dezelfde naam voor The Wonderful 101: Remastered. Zorg dat je geen dubbele aankopen doet als je in aanmerking komt voor de DLC.

Een exemplaar van The Wonderful 101: Remastered is niet vereist om deze op zichzelf staande versie te kunnen spelen.

Maak kennis met Luka, een held in opleiding. In de hoop ooit een volwaardig lid van de Wonderful 100 te worden, brengt Luka na school zijn dagen door in speciale training-Drills om het CENTINELS-trainingsprogramma te voltooien. Dit is een verhaal over liefde, strijd en groei!

Spannende ZIJWAARTS SCROLLENDE actie

Stort je in klassieke zijwaarts scrollende actie met een PlatinumGames-twist. Zorg dat je klaar bent voor een uitdagende ervaring en schiet je vijanden aan flarden met je geweldige lasers!

Superleuke LASER-schietactie

Luka gebruikt zijn vertrouwde Stingy Eye-bril om verschillende laserstralen af te vuren en zijn vijanden onschadelijk te maken. Gebruik de rechter joystick om laserstralen in elke richting te schieten! 2D-schieten is nog nooit zo eenvoudig, leuk en intuïtief geweest! Je hebt drie soorten lasers tot je beschikking. Schieten maar, jonge rekruut!

Verschillende SPELTYPEN voor nog meer uitdaging

Ervaar The Wonderful One: After School Hero in drie verschillende speltypen. In de Arcade Mode ontdek je hoe Luka de held Wonder Goggles werd. In de Challenge Mode kun je zelf kiezen welke Drill je speelt. In de Caravan Mode heb je vijf minuten vanaf het begin van de Drill om een zo hoog mogelijke score te behalen.

Probeer de unieke missies in de Drills te voltooien en kijk of je de verborgen gebieden in de levels kunt vinden. Blijf de game spelen om alle hoeken en gaten te verkennen! Upload je scores naar de Online Ranking en daag vrienden over de hele wereld uit om te zien wie de hoogste scores kan halen!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

PlatinumGames

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Licht geweld
  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-06-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

2697,00 MB