Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Think of the Children

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-09-2018

De barbecue staat in brand, Jen eet giftige bessen en de verjaardagstaart moet nog worden geglazuurd. Het is weer een prachtige dag met de kinderen in Think of the Children, een panische ouderschapssimulator voor maximaal vier spelers.

Je wordt voor het gerecht gesleept voor slecht ouderschap en het in gevaar brengen van je kinderen. De aanklagers tonen een reeks gebeurtenissen die je zullen veroordelen of vrijspreken: een verjaardagsfeestje in het park, een dagje in de dierentuin, een kampeerreisje, een onverwacht bezoek aan de Australische outback en meer. Deze locaties zijn stuk voor stuk gevaarlijker dan ze lijken, en zelfs de onschuldigste omgevingen stikken van het gevaar.

Ga de uitdaging alleen aan of werk samen met andere ouders om elk uitstapje nog eens door te nemen tijdens een flashback, en toon je vaardigheden als ouder (en je onschuld) aan de rechter, zodat je niet naar de gevangenis hoeft.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Multitask-chaos
  Je verveelt je geen moment als je de barbecue moet beheren en picknicktafels moet dekken, terwijl een paar kinderen met een hondsdolle hond spelen en twee andere de straat op zijn gerend.
 • Het is niet makkelijk om ouder te zijn
  Om de gevangenis te ontlopen, hoef je alleen je taken te voltooien en te zorgen dat de kinderen gelukkig zijn (en dat ze in leven blijven, als het even kan).
 • Nergens is het veilig
  Het park, het strand, de supermarkt en de dierentuin zijn leuke plekken voor een dagje met de kinderen. Tenminste, afgezien van de giftige bessen, uitgehongerde zeemeeuwen, torenhoge winkelschappen en elektrische hekken.
 • Alle soorten families zijn welkom
  Alleenstaande ouder? Twee moeders? Een moeder, twee vaders en een paard in een langeafstandsrelatie? Het kan allemaal. Wees een ouder in je eentje of werk samen met maximaal vier spelers.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Party

Spelers

Eén spelsysteem (1-4)

Uitgever

Fellow Traveller

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Licht geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

613,00 MB