Top Speed: Drag & Fast Racing

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-03-2020

Domineer je crimineel krankzinnige rivalen in extreme rechtstreekse dragraces.

Bereik onmogelijke snelheden door deskundig schakelen en uitbarstingen van nitrogeen.

Rij in 69 auto's, versla 20 criminele bazen en wordt de grootste vis in de stad.

  • Kies uit 69 auto's: voorraadauto's, dragsters en politievoertuigen
  • Gebruik je creativiteit bij tonnen mogelijkheden voor afstelling en aanpassing
  • Rij in 5 stadsdelen, elk met zijn eigen unieke thema en bende
  • Een vliegdekschip geïnspireerd door werkelijke exemplaren om op te racen
  • Epische arcade gamemodi
  • Politieachtervolgingen met veel adrenaline bij Meest gezochte
  • Verbazingwekkende 3D HD-visuals

Top Speed stelt de nieuwe norm in voor dragraces. Heb je ooit willen deelnemen aan ondergrondse races tegen onvoorspelbare maffialeden? Rijden in luxe auto's van topklasse en iedereen laten zien wie de baas is? Ga direct achter het stuur zitten en wees klaar om je ademloos te zijn als je op die nitro-knop drukt.

In Top Speed kun je je auto naar smaak afstellen. Verhoog het vermogen van de motor, upgrade je uitrusting en nitro, spuit je auto over, plak wat stickers als je dat wilt. Dit zal allemaal een definitieve impact hebben op de realistische rijsimulatie. Wanneer je elite dragsters ontgrendelt, kan je ook voor de meest hardcore visuele mods van de zwarte markt behalen. Alle de goederen van de criminele natie staan tot je beschikking - zorg er alleen voor dat je ze in de race goed gebruikt.

Je vaardigheden zullen getest worden, dus maak je klaar voor de meest intense arcade racegame van 2019! Nu gratis downloaden.

Zet aan, stel af, race uit!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

T-Bull

Leeftijdsclassificatie

  • Seksuele insinuatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-03-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

338,00 MB