Turbo Shot

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-01-2022

Turbo Shot combineert een top-down avontuur vol puzzels met spannende schietgevechten die zich afspelen in verschillende seizoenen en die gratis te spelen zijn voor zowel singleplayer- als PvP-liefhebbers.

Op de afgelegen wereld Pimlott-4 werkt iedereen voor Stinchcorp. Maar wanneer Jin en Skylar, broer en zus, ontdekken dat de kwaadaardige Dr. Stinchcomb het bedrijf gebruikt als dekmantel om Blerphs te ontvoeren en de natuur uit te buiten, weten ze dat ze moeten terugvechten!

Ga met ze mee als ze ontsnappen uit Stinchcorp en zich aansluiten bij een groep vrijheidsstrijders die samenwerken met de Blerphs. Deze schattige wezentjes waken al lang over hun thuis en hebben heel wat vaardigheden ontwikkeld die hen helpen zich aan te passen aan de unieke omgeving van Pimlott. Met hun hulp kun je de kracht van de Blerphs gebruiken, nieuwe technologie ontdekken, de wereld verkennen en terugvechten tegen Dr. Stinchcomb en zijn leger van bots!

TURBO SHOT is met een gevarieerde cast van eigenzinnige personages het ultieme avontuur. Je reist door nieuwe werelden, gevuld met puzzels en vijanden die je vaardigheden op de proef stellen.

SINGLEPLAYER-CAMPAGNE

Speel een spannende singleplayer-campagne die continu uitbreidt. Elk level is onderverdeeld in een reeks uitdagingen met vijanden, obstakels, puzzels en eindbazen. Overwin de vele uitdagingen in elk level en ontmoet de kleurrijke cast van Turbo Shot terwijl het verhaal zich ontvouwt. Nieuwe hoofdstukken worden regelmatig toegevoegd!

MULTIPLAYER (PvP)

Vecht in de PvP-spelmodus online met tien spelers die je op een grote, gevaarlijke map kunt vinden. Race om als eerste vijftig kristallen te verzamelen zonder de obstakels van de map of de aanwezigheid van je medespelers uit het oog te verliezen. Verzamel genoeg kristallen, race naar het midden van de map en wees de eerste speler die de teleporter aanzet en met je kristallen naar buiten scheurt om te winnen!

ONTGRENDELEN EN UPGRADEN

Turbo Shot bevat een heleboel power-ups, wapens en personages die je kunt upgraden. Overal in het spel kun je power-ups oppikken, die je vuursnelheid verbeteren of je een schild geven. Speel verschillende wapens en personages met hun eigen unieke eigenschappen vrij, upgrade ze en haal alles eruit wat er in zit!

WEKELIJKSE CONTENT

Speel elke week nieuwe evenementen die tijdelijk beschikbaar zijn! Verdien prijzen voor het voltooien van uitdagingen en bemachtig de eerste plaats in het klassement.

SEIZOENSCONTENT

Elk seizoen van Turbo Shot heeft meer in petto! Nieuwe seizoenen voegen regelmatig de volgende items toe:

• Een nieuw hoofdstuk voor de singleplayer-campagne

• Nieuwe vijanden en omgevingen

• Nieuwe wapens

• Nieuwe personages

• Nieuwe PvP-maps en -spelmodi

• Nieuwe Turbo Pass

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1), Online (1-12)

Uitgever

Wizard Games

Leeftijdsclassificatie

  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-01-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

763,00 MB