Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Turmoil

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-05-2020

Turmoil biedt spelers een visueel aansprekende, ironische blik op het simulatiegenre, geïnspireerd door de oliegekte in 19e-eeuws Noord-Amerika.

Krijg de smaak te pakken van de haast en rivaliteit uit die tijd terwijl je zelf een succesvolle olie-ondernemer wordt. Terwijl jij geld verdient met het opgraven en verkopen van olie, groeit de stad met je mee.

Huur land op de veiling en zoek naar olie. Bouw een installatie, creëer een efficiënt netwerk van pijpleidingen, en breng de olie naar boven om deze op te slaan in silo's. Verkoop de olie op het lucratiefste moment voor maximale winst. Koop vervolgens essentiële upgrades in de stad zodat je kunt omgaan met rotsen, gas en ijs. Verkrijg meer stadsaandelen dan je tegenstanders om een gooi te doen naar het burgemeesterschap.

De DLC "The Heat Is On" zit bij deze versie inbegrepen! Begin opnieuw met een gloednieuwe campagne met tonnen olie om op te graven en om te zetten in geld. Ontdek een nieuwe stad, olierijke kaarten, nieuwe hulpbronnen, nieuwe boortechnieken, nieuwe mensen, nieuwe schatten... Van alles nieuw! Een echt oliebuffet!

 • Een campagne waarbij je van arme sloeber naar rijke oliebaron gaat, en je rivalen verslaat
 • Bevat een expertmodus en extra DLC-campagne "The Heat Is On", voor in totaal 16+ uur gameplay
 • Tientallen upgrades en nieuw gereedschap om je olieboringen te verbeteren
 • Ontmoet de personages van de stad in de saloon en doe duistere zaken
 • Speel de modus Enkel level om een van letterlijk miljoenen automatisch gecreëerde levels te krijgen, en in één jaar zoveel mogelijk te verdienen
 • Huur land op de veiling en zoek naar olie met een roedeloper, mol of scanner
 • Maximaliseer je winst door met natuurlijk gas de olieprijs op te drijven
 • Bied meer dan je tegenstanders op de aandelenveiling
 • Een relaxte akoestische soundtrack met gestileerde graphics
 • Speel met een controller of met touchscreen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

PLAYDIGIOUS

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-05-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees

Downloadgrootte

801,00 MB