Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Two Point Hospital and Two Point Campus Double Pack

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-01-2023

Het Two Point Studios Double Pack bevat beide veelgeprezen games - Two Point Hospital en Two Point Campus.

Daarnaast zijn de eerste vier grote DLC's van Two Point Hospital (Bigfoot, Pebberley Reef, Close Encounters en Off the Grid) inbegrepen, evenals de twee voorwerppakketten Exhibition Items en Retro Items.

Two Point Hospital

Bouwen, genezen en verbeteren!

Bouw een ziekenhuis vanuit het niets op tot een meesterwerk en ontwerp de prachtigste - of meest functionele - gezondheidsinstelling in heel Two Point County.

Optimaliseer het ontwerp van het ziekenhuis om meer patiënten (en geld) binnen te krijgen, en deel gangen, kamers en wachtruimtes in volgens jouw exacte specificaties. Breid je ziekenhuis uit naar meerdere gebouwen en zorg dat je zo veel mogelijk patiënten binnen krijgt.

Plaats decoratieve en functionele voorwerpen in je ziekenhuis voor meer aanzien, minder verveling bij patiënten, meer blijheid en prijzen aan het einde van het jaar.

Genees ongebruikelijke ziektes!

In Two Point County hoef je niet de gebruikelijke patiënten te verwachten. In deze wereld kom je allerlei ongebruikelijke ziektes tegen, van lichthoofdigheid tot kubisme, en ze hebben allemaal hun eigen speciale genezingsmachine nodig.

Stel diagnoses van ziektes, bouw de juiste kamers om ze te behandelen, neem de juiste medewerkers aan en bereid je dan maar voor, want één van deze ziektes genezen is nog maar het begin.

Als je eenmaal een ziekte hebt overwonnen, onderzoek je verbeterde genezingen en machines, en tover je je ziekenhuis om tot een niet te stoppen gezondheidszorggigant.

Het begint allemaal in je eerste ziekenhuis. Maar wat komt daarna?

Two Point Campus

Bouw je eigen universiteit op jouw manier!

Tijd om de academische wereld op z'n kop te zetten! Heb je een drang om te studeren? Of heb je gewoon zin om een educatief meesterwerk neer te zetten? Two Point Campus zit tjokvol nieuwe creatieve tools om de universiteit van je dromen te bouwen.

Bouw voor het eerst aan de buitenkant terwijl je op een leeg stuk natuurterrein je eigen, heerlijk educatieve campusomgeving ontwikkelt met de beste onderwijsvoorzieningen van het hele land. Leg paden aan met nieuwe, eenvoudig te gebruiken tools. Kleed de omgeving aan met fantastische collecties planten en bloemen. Je kunt het zo gek niet bedenken (als je in-game banksaldo het er ook maar mee eens is).

In plaats van de gewoonlijke academische kost genieten studenten in Two Point County van een selectie wilde en wonderbaarlijke opleidingen: van Knight School (we willen allemaal wel eens een keer ridder zijn, toch?), tot de watertandende Gastronomy waar je studenten overheerlijk voedsel bereiden, zoals gigantische pizza's en enorme taarten.

Bouw bibliotheken, neem het beste personeel aan, voorzie je campus van de beste studierichtingen en kijk hoe de wetenschappelijke potentie van je studenten wordt aangewakkerd! Maar het is niet alleen maar hard werken. O, nee. Het is ook hard spelen. Je moet hun goede humeur in de gaten houden en ervoor zorgen dat ze genoeg entertainment, geestelijke begeleiding en levenslust hebben om zich te ontwikkelen tot bijzondere individuen waar je als universiteit later trots op kunt zijn.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

SEGA

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-01-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees