Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Ultimate ADOM - Caverns of Chaos

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-11-2022

Ervaar de moderne heruitvoering van een traditionele roguelike dungeon-crawling klassieker. Eindeloze procedureel gegenereerde kerkers, ontelbare monsters, enten, handwerk en een enorme hoeveelheid vaardigheidsbomen en voorwerpen bieden onbeperkte herspeelbaarheid.

DUIK IN HET VERHAAL

Het kwaad is verbannen. Er is weer vrede in Ancardia en de boeren durven weer te dromen over meer welvaart. Zeven erg verschillende facties strijden om controle over de catastrofale nasleep die achtergelaten is door de nederlaag van Andor Drakon. En ergens, diep in een onherbergzame grot, is ChAoS weer in beweging.

Pak je zwaard, bereid je spreuken voor, controleer je dolken en maak je boog klaar, want je staat op het punt de onheilspellende Grotten van Chaos te betreden. Kies je alliantie zorgvuldig, want je bent niets meer dan een vervangbaar middel voor de meesters die je kiest.

Vecht voor de glorie en beurs van een huurling, voor de gerechtigheid van een volk in verval, voor het licht van de zuiverheid of zelfs voor ChAoS zelf. Elke keuze die je maakt zal bepalen hoe je de constant veranderende Grotten van Chaos die voor je liggen benadert.

KLASSIEKE ROGUELIKE DEUGDEN ONTMOETEN MODERNE EIGENSCHAPPEN

Eindeloze procedureel gegenereerde kerkers, ontelbare monsters, voorwerpen en een enorme selectie van verschillende vaardigheden bieden onbeperkte herspeelbaarheid.

Interactieve omgevingen! Gooi vuurpotten omver, duw doodskisten, sla deuren in of verander ze in houten golems om (hopelijk) je bevelen uit te voeren.

Kies of schakel op elk moment tussen grafische modus en traditionele ASCII. Schakel tussen 3D-modus en bovenaanzicht, in ASCII of in de grafische modus.

ONGEËVENAARDE COMPLEXITEIT EN INHOUD

Een grote verscheidenheid aan klassen, geslachten, rassen en allianties om uit te kiezen zorgen voor een uitgebreide diversiteit in samenstelling en veranderen de manier waarop het spel je uitdaagt. NPC's zullen anders reageren, nieuwe missies zullen beschikbaar zijn voor je en de wereld kan volledig veranderen op basis van je keuzes.

Een diepgaand magiesysteem met verschillende unieke scholen van magie en meer dan 100 spreuken om uit te kiezen, uiteenlopend van het oproepen van duivels tot het tot leven wekken van de muren van de kerker om je te helpen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer dan 80 vaardigheidsbomen en tientallen geheime vaardigheidsbomen die alleen maar wachten om ontgrendeld te worden.

Een sluipsysteem introduceert een totaal nieuwe manier om het spel te spelen: In plaats van alle vijanden in stukken te hakken of op te blazen, kun je nu langs tegenstanders sluipen en conflicten vermijden.

Verander jezelf in een verschrikking en ent de lichaamsdelen van je vijanden op jezelf. Deze hebben ze niet meer nodig en wat is beter dan twee zwaarden hanteren? Twee zwaarden en een bijl om meer lichaamsdelen dan ooit te oogsten.

UITDAGEND EN COMPROMISLOOS, MAAR LONEND

Ontelbare opties om de kerkers te trotseren die op je wachten. Bevriend of tem wezens, slacht monsters, ga dieper of blijf de grotten verkennen en uitbreiden die je al hebt gevonden. Er wachten meer dan 200 verschillende vijanden, die elk hun eigen tactiek vereisen.

"Doodgaan is onderdeel van het plezier" - Elke dood is permanent. Je voortgang zal echter continue verbeteringen van toekomstige personages mogelijk maken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Anders, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Assemble Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

1708,00 MB