Warface

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 18-02-2020

DUIK IN DE STRIJD! Warface is een ongeëvenaarde online first-person shooter. Strijd op 50+ multiplayer PvP-kaarten, onderneem zware PvE-overvallen in co-op en ontketen een uitgebreid arsenaal met 200+ realistische aanpasbare wapens. Sluit je aan bij meer dan 80 miljoen spelers wereldwijd en speel nu gratis! MULTIPLAYER-CHAOS Geniet van meerdere opwindende PvP-speltypen. Vecht voor roem op meer dan 50 multiplayerkaarten gebaseerd op locaties op de hele planeet, en zelfs daar voorbij. SPANNENDE MISSIES Werk samen met vrienden om uitdagende op verhalen gebaseerde PvE-overvallen uit te voeren. Hou de tirannieke megacorporatie tegen, elimineer een zombiedreiging in Tsjernobyl en vlieg naar Mars om een robotleger te verslaan! SPEEL OP JOUW MANIER Ontdek 5 speelbare klassen, voorzien van unieke vaardigheden en een groot aantal verschillende aanpassingsopties voor je uitrusting. Personaliseer je look en stijl, pas talloze echt bestaande wapens aan en word een onstuitbare soldaat!

DUIK IN DE STRIJD!

Warface is een ongeëvenaarde online first-person shooter. Strijd op 50+ multiplayer PvP-kaarten, onderneem zware PvE-overvallen in co-op en ontketen een uitgebreid arsenaal met 200+ realistische aanpasbare wapens. Sluit je aan bij meer dan 80 miljoen spelers wereldwijd en speel nu gratis!

MULTIPLAYER-CHAOS

Geniet van meerdere opwindende PvP-speltypen. Vecht voor roem op meer dan 50 multiplayerkaarten gebaseerd op locaties op de hele planeet, en zelfs daar voorbij.

SPANNENDE MISSIES

Werk samen met vrienden om uitdagende op verhalen gebaseerde PvE-overvallen uit te voeren. Hou de tirannieke megacorporatie tegen, elimineer een zombiedreiging in Tsjernobyl en vlieg naar Mars om een robotleger te verslaan!

SPEEL OP JOUW MANIER

Ontdek 5 speelbare klassen, voorzien van unieke vaardigheden en een groot aantal verschillende aanpassingsopties voor je uitrusting. Personaliseer je look en stijl, pas talloze echt bestaande wapens aan en word een onstuitbare soldaat!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel

Spelers

1 - 32

Uitgever

MY.COM

Leeftijdsclassificatie

  • Heftig geweld, Extreem taalgebruik
  • Gebruikers reageren op elkaar, In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

18-02-2020

Leeftijdsclassificatie

16

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

8638,00 MB