Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Witch's Rhythm Puzzle

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 15-02-2024

Vecht als schattige sexy heksen terwijl je blokken op de maat laat vallen om rijen te maken aan jouw kant van het puzzelspel.

Stuur blokken naar de kant van je tegenstander om ze uit hun ritme te halen en hun kleren te verscheuren!

Elk level bevat een nieuw soort aanstekelijk ritme en een nieuw puzzelelement voor steeds meer uitdaging!

[Verhaal]

In een wereld waar magie in plaats van technologie is ontwikkeld, wonen tien lieftallige heksen samen in een grote toren om hun mystieke kennis te bestuderen en uit te breiden.

Er ontstaan echter problemen wanneer een mysterieuze kracht de controle over hun lichamen overneemt en ze elkaar proberen te strippen!

In eerste instantie wordt gedacht dat het een grap is, maar deze capriolen trekken de aandacht van een onverwachte gast,

Al snel wordt duidelijk dat er veel sterkere krachten aan het werk zijn.

[Personages]

Ibis, de zelfbenoemde geboren heks.

Entail, de norse magische krijger

Tariff, inwoner van Fairy Tail Land

Droff, de Heksendokter uit een ander land

Forge, de onstuimige verleidster

Virgule, Hoeder van de Toren

Taxus, de elegante, geklede damesvrouw

Sleek, de astroloog uit een ander land

Minnow, de enige echte brildrager

Boggart, de grote en machtige

[Características]

- 15 fases diferentes de dificuldade variável + fases de bónus escondidas.

- Clique na ferramenta de calibração de tempo no menu de configurações para garantir uma entrada confortável em qualquer configuração.

- Modo de sobrevivência ininterrupto para testar as tuas capacidades e resistência numa fase após outra.

- Modo de camarim para veres a arte detalhada e colorida das personagens, leres as biografias e até alternares entre camadas de roupa para te divertires à grande!

[Kenmerken]

- 15 verschillende levels van variabele moeilijkheidsgraad + verborgen bonusfases.

- Klik op de timingkalibratie-tool in het instellingenmenu voor een comfortabele invoer bij elke opstelling.

- Non-stop survivalmodus om je vaardigheden en uithoudingsvermogen van de ene na de andere stage te testen.

- In de modus Dressing Room kun je gedetailleerde illustraties van personages bekijken, biografieën lezen en zelfs kledinglagen wisselen voor ecchi-plezier!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Muziek, Puzzelen, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Sanuk

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Grof taalgebruik, Naaktheid

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-02-2024

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Chinees

Downloadgrootte

258,00 MB