Wobbledogs is een 3D-simulatiegame waarin je voor je eigen roedel snel muterende honden zorgt, volledig gesimuleerd tot aan hun ingewanden toe! Het is een casual en ontspannen sandbox-game voor spelers van alle leeftijden die graag voor hun eigen virtuele huisdieren willen zorgen in een verrassende, unieke en stressvrije omgeving. De honden zijn in het begin van de game vrij normaal, maar ze muteren al snel en gedragen zich op verrassende manieren naarmate je verder komt in de game en hun evolutie vordert.

De honden hebben zeer variabele lichamen die gereguleerd worden door een gesimuleerd geneticasysteem. Naarmate ze ouder worden, verpoppen ze zich van tijd tot tijd en muteren ze. Het voedsel dat ze eten, vult hun buik met verschillende flora. Deze flora beïnvloeden de mutaties van de honden, zodat jij ze kunt vormen naar je eigen idee van de (im)perfecte trouwe viervoeter!

Honden hebben een thuis nodig en het is aan jou om een aantrekkelijke omgeving te creëren waar ze goed in gedijen. Tijdens het spelen krijg je toegang tot steeds meer objecten en decoraties. Rijg kamers aan elkaar en decoreer ze zoals jij wilt. Geef je honden een ontspannende plek om te slapen, maak een doolhof of leg zelfs een tuin aan. Er zijn geen ingebouwde doelen, dus je kunt zelf bepalen wat je het liefste doet!

De honden in deze game zijn fysiek gesimuleerd wat bijna elke actie die ze uitvoeren extra uniek maakt. Twee honden met verschillende lichamen zullen de wereld op verschillende manieren ervaren. Ze hebben ook unieke persoonlijkheden die hun gedrag bepalen in omgang met andere honden en objecten.

Wobbledogs is bedoeld als een eenvoudige game om van te genieten tijdens het observeren van de honden, maar het is ook leuk om zelf iets met ze te doen. Aai ze voor wat ontspanning, gooi een pup om hem door de kennel te zien buitelen, of bevrijd je trouwe viervoeter nadat hij zich weer eens in een te krappe ruimte gewurmd heeft. Deze honden doen hun best, maar soms hebben ze een beetje extra hulp nodig!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Secret Mode

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

2747,00 MB