Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Wylde Flowers

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 21-09-2022

Speel als Tara (zij/haar), die net naar een pittoresk en rustiek eiland is verhuisd om haar oma te helpen op de boerderij. Maak kennis met een onvergetelijke cast van volledig ingesproken personages met meeslepende levensverhalen en begin nieuwe vriendschappen, misschien zelfs relaties!

Ontspan met je nieuwe rustieke leven terwijl je overdag gewassen en dieren verzorgt, vist, dingen maakt en nog meer. 's Nachts maak je kennis met je innerlijke heks en leer je op een bezem te vliegen, brouwsels te maken, het weer te bepalen en zelfs in een kat te veranderen!

Fairhaven wacht op je.

EEN BETOVEREND VERHAAL

Geniet van een oprecht en emotioneel verhaal waarin landbouw en hekserij samenkomen met persoonlijke ontwikkeling terwijl Tara zichzelf vindt en het dorp verenigt.

ALLE DIALOGEN VOLLEDIG INGESPROKEN IN HET ENGELS

De personages in Wylde Flowers worden tot leven gebracht met een cast van stemacteurs, waaronder BAFTA-winnaars, met meer dan 18 uur aan volledig ingesproken tekst.

30 DIVERSE PERSONAGES

Van de smid van het dorp, Natalia (zij/haar) tot de eigenaar van het eetcafé, Sophia (zij/haar); elk personage in Fairhaven wacht op je met een uitgebreid levensverhaal. Je zult zo van ze houden of zelfs verliefd op ze worden.

LIEVE ROMANTIEK

Zeven inwoners van Fairhaven zijn beschikbaar om versierd te worden en een relatie mee te beginnen. Van Kim (hen/hun), de plaatselijke slager, tot Amira (zij/haar), een dokter die graag flirt.

AGRARISCH EN MAGISCH

Ontwikkel zowel je huiselijke als je magische vaardigheden door te koken, vissen, kweken, dieren te verzorgen, spreuken te ontwikkelen en brouwsels te maken.

VEEL OM VAN TE GENIETEN

Geniet en ontspan met 35-60+ uur aan gameplay om in op te gaan.

UNIEKE SOUNDTRACK

De muziek is ontwikkeld met behulp van een echt orkest en is nauw verbonden met het verhaal; het reageert op de keuzes die je maakt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Simulatie

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Studio Drydock

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3323,00 MB