Het kwaad ligt op de loer.

Als een lid van de meest krachtige magische orde, jouw taak is om de mensheid te beschermen tegen de krachten van het kwaad. Vecht tegen hordes van vijanden en krachtige bewakers in epische and dynamische gevechten. Houd de elementaire weerstanden en kwetsbaarheden goed in de gaten om je efficiëntie te maximaliseren, en verdien ervaring en levels voor krachtige voordelen die je helpen om het einde van de kerker levend te bereiken.

First Person Shooting op z'n best!

Ziggurat 2 focust op snelle gevechten en constante beweging, waarbij fouten je duur komen te staan. Je zal behendigheid, reflexen en goede vaardigheden in het managen van je middelen nodig hebben om een kans te maken tegen het gevaar wat zich verbergt in de schaduwen, en om weer heelhuids terug te komen.

Geen twee speelsessies zijn hetzelfde

In Ziggurat 2, net als in zijn voorganger, zijn de kerkers willekeurig gegenereerd, vol gevaren en schatten voor de dappere tovenaars die durven naar binnnen te gaan. Een stapje verder dan de voorganger, kerkers hebben nu meer verticaliteit en variatie, en meer compacte kamers, voor snellere gevechten en gemakkelijkere verkenning.

Terug naar het Kasteel

In het Kasteel, thuis van het Broederschap, zul je zowel nieuwe als oude bondgenoten kunnnen recruteren, en kan je de uitrusting en vaardigheden verbeteren, voordat je bepaalt welke missie je kiest om te doen. Met tientallen ontgrendelbare wapens die allemaal verschillend aanvoelen in gebruik, een goede voorbereiding is cruciaal en kan misschien het verschil uitmaken tussen een overweldigende overwinning en de bittere smaak van een nederlaag.

Verbeterde formule

Ziggurat 2 is compleet opnieuw ontworpen met het doel om het op alle vlakken beter te maken dan het origineel, en een nog soepelere en snellere ervaring te bieden, met snellere, en meer intense sessies, en een meer interactieve en vervullende progressie.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Milkstone Studios

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

  • Matig geweld
  • In-game-aankopen

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-02-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1168,00 MB