Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Zombie Driver Immortal Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-07-2019

Krankzinnige mengeling van auto’s, snelheid, explosies en zombies! Vecht in een epische strijd en test jezelf in de standen Slaughters en Blood Race. Ga de strijd aan met grote eindbazen, red overlevenden, bestuur krankzinnige bulldozers, brandweerwagens of tanks, en vernietig alles op je pad. Doe mee aan het Blood Race-toernooi. Achtervolg andere wagens en schakel ze genadeloos uit op de racebaan. Duik in de Slaughter-stand en probeer zo lang mogelijk te overleven in de speciale arena’s.

Zombie Driver Immortal Edition bevat alle DLC die ooit voor de game is uitgebracht.

VERHAALSTAND

 • met 31 missies, subquests en bonusopdrachten in een gigantische stad, inclusief:
 • Epische eindbaasgevechten met enorme, gemuteerde zombies.
 • Verdedig belangrijke plekken tegen hordes zombies.
 • Red zo veel mogelijk overlevenden.
 • Vervoer gevaarlijke goederen.
 • 13 verschillende voertuigen om te besturen, zoals een brandweerwagen, bulldozer of een tank.

BLOOD RACE

 • met 36 unieke events die de beste arcaderace-ervaring bieden in drie verschillende spelstanden:
 • Race - racen, maar dan met wapens en talloze zombies.
 • Eliminator - sloop zo veel mogelijk voertuigen voordat de tijd om is.
 • Endurance - Er plakt een bom aan je auto. Race door de checkpoints om meer tijd te verdienen.

SLAUGHTER

 • met 9 arena's, inclusief killing sprees en een upgradesysteem:
 • Vecht tegen eindeloze hordes zombies.
 • Upgrade je voertuig.
 • Bestijg de ranglijsten.
 • Maak duizenden zombies af.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • 9 verschillende upgrades die zelfs een onschuldige taxi kunnen veranderen in een moordmachine op wielen.
 • Miniguns, vlammenwerpers, raketwerpers of dual railguns.
 • Diverse soorten zombies, waaronder zelfs zombiehonden.
 • Vette combo's die je op talloze zombies kunt uitproberen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Racen, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

EXOR Studios Wojciech Lekki sp. j.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

 • Extreem geweld

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-07-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

1504,00 MB