Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Cricket 22 The Official Game Of The Ashes

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-04-2022

Cricket 22 levert het meest robuuste en omvangrijke cricketspel dat fans ooit hebben gezien. Beleef plezier met de volledig geautoriseerde The Ashes-competitie - het hoogtepunt van de langdurige rivaliteit tussen Australië en Engeland. Of neem deel aan de big-hitting Big Bash T20-competitie in Australië, de innovatieve The Hundred in Engeland, het tropisch feestje van de CPL in de Caraïben of ga de internationale strijd aan met volledig geautoriseerde teams uit Australië, Engeland, West-Indië, Nieuw-Zeeland en Ierland.

En met inachtneming van Big Ant’s toewijding voor gelijkheid en gelijke vertegenwoordiging, kunnen er zowel wedstrijden voor mannen als vrouwen in Cricket 22 worden nagespeeld.

Cricket 22 is tevens voorzien van vele innovaties, waaronder:

- Volledig nieuwe bowl- en fieldbesturing; of het nu een felle, snelle bouncer betreft of de bevredigende ‘knip’ terwijl je de bal vanuit het binnenveld gooit, Cricket 22 is voorzien van een verfijnde en strikte besturing om je het beste cricketspel ooit te laten spelen.

- Een uitgebreide en verhalende carrièremodus; jij bent in controle, zowel op als van het veld. Jij regelt de trainingen en persconferenties, behandelt de kwetsuren en beslist je pad naar internationale roem!

- Het is het meest toegankelijke cricketspel tot op heden; Nieuw in Cricket? Cricket 22 zorgt ervoor dat je het spel snel onder de knie krijgt, dit is nog nooit zo eenvoudig geweest, met een volledige reeks handleidingen en gebruikerservaringen van beginnelingen. Cricket 22 is de meest gedetailleerde sportsimulatie die Big Ant ooit heeft gemaakt, en dankzij deze handleidingen zul je snel batten en bowlen als een echte prof.

- Een gloednieuw commentaarteam; Cricket 22 brengt een met sterren bezaaid commentaarteam, bestaande uit Michael Atherton, Ian Healy, Mel Jones, Alison Mitchell en David Gower. Elke slag wordt voorzien van een diepgaande bespreking en analyse zoals nooit tevoren, en voor de eerste keert ooit in een sportgame is er een commentaarteam uit enkel vrouwen, voor een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in de Cricket 22 ervaring.

- De best uitziende cricket ooit; Cricket 22 profiteert optimaal van de mogelijkheden van de allernieuwste generatie van hardware. Het spel wordt niet alleen snel geladen, je krijgt de actie tevens sneller dan ooit tevoren. Het bevat tevens een volledige reeks van visuele updates, waaronder geweldige real-time ray tracing-elementen voor het meest visueel realistisch cricketspel ooit gezien.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Simulatie, Sport

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Online (2)

Uitgever

Nacon

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-04-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-04-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadgrootte

14926,00 MB