Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

DORAEMON STORY OF SEASONS: Friends of the Great Kingdom

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 02-11-2022

Noby en zijn vrienden zijn terug in een gloednieuwe Doraemon: Story of Seasons-game! Deze reeks is een combinatie van de serie boerderijgames die al meer dan 25 jaar populair is, en het geliefde Japanse cultuuricoon Doraemon. In dit nieuwe deel kun je op allerlei nieuwe manieren spelen.

Kweek gewassen, breng dieren groot en gebruik Doraemons speciale gadgets om vrienden te helpen in een hartverwarmend verhaal voor alle leeftijden.

Een plek waar we ons welkom voelen, een plek waar we ons thuis voelen

• Noby en zijn vrienden komen aan op een vreemde planeet. Daar ontmoeten ze de jongen Lumis. Ze besluiten met z'n allen op zijn oude boerderij te gaan wonen om de plek in ere te herstellen. Maak samen met de groep mooie herinneringen, zoals naar vuurwerk, sterrenregens en de eerste zonsopkomst van het jaar kijken.

Maak van alles mogelijk met Doraemons gadgets

• Met de gadgets van Doraemon is het boerenleven een eitje. Geef de gewassen water met een Mini Raincloud, oogst bereide maaltijden met een Farm Restaurant, gebruik de Hopter en Extra Hold Cloud Spray om een tuin in de lucht te maken, duik de zee in met de Adapting Ray om parels te verzamelen en nog veel meer!

Een ontspannende wereld die uit een prentenboek lijkt te komen

• Realistische elementen, zoals natuurlijk licht, wind en omgevingsgeluiden, brengen de omgevingen tot leven. Bereid je voor op charmante locaties, die allemaal anders zijn: gouden velden met wuivend graan, een kaap met uitzicht op de horizon, een sfeervol bos... En dat is nog maar het begin! De schitterende, rustgevende locaties veranderen met de seizoenen. Ze laten allemaal op een unieke manier zien hoe mooi de wereld is.

Werk samen met een vriend

• Speel offline met een vriend of familielid. Werk samen op de boerderij, ga vissen of trek die reuzenknol uit de grond die je niet in je eentje kunt bemachtigen.

Opmerking: er is ook een Deluxe Edition verkrijgbaar met extra content. Let op dat je geen dubbele aankoop doet.

Voor sommige content moet je beschikken over een internetverbinding.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

De Season Pass bevat drie DLC-pakketten met outfits, meubels en miniverhaal in een verschillend thema.

Inhoud Season Pass

- DLC 1: 5 outfits voor Noby en de groep, 8 typen meubels, 1 miniverhaal

- DLC 2: 5 outfits voor Noby en de groep, 8 typen meubels, 1 miniverhaal

- DLC 3: 5 outfits voor Noby en de groep, 8 typen meubels, 1 miniverhaal

- Season Pass-bonus: Premium Crops Seeds Set

Opmerking: Meer info over DLC 1, 2 en 3 wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

De uiteindelijke inhoud van elk DLC-pakket kan verschillen.

Elk DLC-pakket is na de release ook afzonderlijk te koop. Let op dat je geen dubbele aankoop doet.

Voor deze content moet je beschikken over een internetverbinding.

Onderdelen van de content kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

*Je krijgt de outfits als je de Spring Day 4-tutorial op het 'Bulletin Board' en de 'To-Do List' voor deze bonus hebt voltooid. Als je een outfit-afbeelding krijgt, ga je naar de kelder van je huis en wissel je van outfit met de 'Instant Wardrobe Cam'.

*Meubels kun je ophalen/maken bij 'Belle & Oli's Workshop' als je eenmaal je huis hebt uitgebreid.

Categorieën

Simulatie

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Duits

Downloadgrootte

3062,00 MB

Uitbreidingspas

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

02-11-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Duits