Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Dragon Quest Builders

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 09-02-2018

Bouw voor je plezier! Bouw aan een avontuur! Bouw en red de wereld!

Versla de boosaardige Dragonlord in een wereld opgebouwd uit blokken in Dragon Quest Builders voor de Nintendo Switch!

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Screen1.jpg

Creëer een nieuwe wereld, altijd en overal

Met de Nintendo Switch kun je Dragon Quest Builders op elk moment overal met je meenemen. Daarbovenop krijg je in de Nintendo Switch-versie een exclusieve Great Sabrecub waarmee je snelheid wordt verhoogd en een speciale grondstof waarmee je vijanden kunt verslaan.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Character.jpg

Een wereld omringd in chaos

Eeuwen geleden was er een held met het lot om de verschrikkelijke de heerser over alle monsters, Dragonlord, te verslaan. Helaas werd hij misleid door het verraderlijke monster en sloot zich bij hem aan... Sinds toen is koninkrijk Alefgard gehuld in de duisternis.

Door de magische creaties van deze verachtelijke vijand werd de kracht en de wil om te bouwen van de mensheid afgenomen, en raakten ze in vergetelheid. Voor het volk uit Alefgard was de creativiteit ver te zoeken. Sindsdien dolen ze door de ruïnes van hun voormalige thuis, op zoek naar een greintje hoop om te overleven.

De godin heeft gesproken

Jij bent gekozen door de godin Rubiss. In dit epische verhaal ben jij een legendarische bouwer en verken je een enorme open wereld waarin je grondstoffen kunt verzamelen, voorwerpen maken en al het onmogelijke kunt bouwen.

Je nalatenschap

Krijg de kunst van het bouwen onder de knie, geef vorm aan je eigen steden zoals jij het wilt en verdedig of red de inwoners van monsters. Een succesvolle queeste zorgt ervoor dat jij Alefgard, het rijk waar de Dragon Quest-reeks begon, opnieuw kunt opbouwen.

Pas als de fantasie en creativiteit van de mensheid is teruggekeerd, zul je de boosaardige Dragonlord voor eens en voor altijd kunnen verslaan.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Screen2.jpg

Ongelimiteerd bouwen

Er is een aparte spelstand waarin je ongelimiteerde grondstoffen hebt, en kunt bouwen wat je wilt. Het intuïtieve besturingssysteem laat je zonder enige moeite de torens en kastelen van je dromen creëren!

  • Herstel het leven in het geruïneerde rijk Alefgard in Dragon Quest Builders voor de Nintendo Switch!
  • Verzamel grondstoffen, maak voorwerpen en bouw wat je maar wilt – altijd en overal!
  • Speel in een verhaal van epische proporties in een open wereld vol memorabele personages en gevaarlijke monsters.
  • Gebruik je creativiteit in de strijd tegen de regerende Dragonlord en herstel de vrede in het uiteengevallen rijk.
  • Een exclusief item voor de Nintendo Switch, de Great Sabrecub, zal je snelheid verhogen en speciale grondstoffen geven om vijanden te verslaan.

*Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Tijdens het verhaal

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Wings_enGB.jpg

1. Oost west, thuis best

De wereld is gigantisch en je reizen zullen je ver van huis brengen. Als je snel terug wilt, gebruik dan een Chimaera Wing. Die brengt je in een flits terug naar je basis. Je kunt een Chimaera Wing maken door bepaalde voorwerpen te combineren. Zorg dat je ook genoeg eten en medicijnen bij je hebt voor je op pad gaat!

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Banner_enGB.jpg

2. Ken je grenzen

Probeer alleen te bouwen binnen het gebied van je Banner of Hope. Dit maakt een groot verschil bij het verdedigen van je bouwwerken tegen vijanden.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Seed_enGB.jpg

3. Werk aan je conditie

Eet een Seed of Life om je HP (fitheid) te vergroten. Die liggen op verschillende plekken verborgen in de wereld, en soms krijg je ze als beloning voor het voltooien van een missie.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Talking_enGB.jpg

4. Kijk goed om je heen

Wees niet bang om je omgeving te verkennen! Je kunt lucratieve missies vinden door interacties met personen en objecten die je tegenkomt als je van de gebaande paden afwijkt.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Base_enGB.jpg

5. Geheugensteuntje

Keer terug naar je basis en praat met de bewoners als je even niet meer weet wat je moet doen. Het kompas rechtsboven in je scherm geeft je ook aanwijzingen over waar je heen moet en hoeveel tijd er is verstreken.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Blueprint_enGB.jpg

6. Duik er helemaal in

Verzamel, smeed en bouw alles, alles, alles! Misschien ontdek je wel een nieuw recept of een nieuwe bouwtekening!

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Coffer_enGB.jpg

7. Maak ruimte

Bouw een Colossal Coffer als je meer ruimte nodig hebt voor je voorwerpen. Je kunt er dan op elk moment in je avontuur bij. Stop erin wat je nodig hebt en gooi eruit wat je niet nodig hebt. Succes met inpakken!

In Terra Incognita

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_StoryMode_enGB.jpg

8. Maak voortgang

Speel hoofdstukken van het verhaal uit om nieuwe gebieden, recepten en bouwtekeningen vrij te spelen.

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Freedom_enGB.jpg

9. Blijf doorgaan

Begin gewoon opnieuw met je eilanden bij de Banner of Freedom om je voorraden aan te vullen, zodat je kunt blijven bouwen!

CI_NSwitch_DragonQuestBuilders_Gladatoria_enGB.jpg

10. Ga de uitdaging aan

Ben je wel in voor een uitdaging? Test je vechttechnieken tegen hordes monsters in Terra Gladiatoria via de Banner of Freedom.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Square Enix

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-02-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-02-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

815,00 MB