Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

EA SPORTS™ FIFA 18

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-09-2017
Abonneer je op op
YouTube

FIFA 18 – gemaakt voor de Nintendo Switch

Nog nooit hebben Nintendo-fans een voetbalgame met meer diepgang en interactie kunnen beleven dan EA SPORTS™ FIFA 18 voor de Nintendo Switch. Je kunt EA SPORTS™ FIFA 18 altijd, overal en op unieke manieren spelen op de Nintendo Switch.

Speel FIFA op je eigen manier

Speel FIFA hoe je maar wil, waar je maar wil. Verbind met je televisie en speel de game in single- of multiplayer, offline of online*, of gebruik beide opties naar eigen voorkeur. Ontdek gloednieuwe manieren om de meest sociale FIFA-ervaring ooit te beleven!

Je favoriete FIFA-spelstanden op de Nintendo Switch

Dankzij FIFA Ultimate Team™, Career Mode, Local Seasons en Kick Off, heeft EA SPORTS™ FIFA 18 voor de Nintendo Switch nog meer diepgang dan eerdere delen uit de serie.

Ga naar FIFA Ultimate Team™

Meer spelstanden

Krachtige graphics en gameplay

Dankzij de geavanceerde renderingtechnologie biedt EA SPORTS™ FIFA 18 voor de Nintendo Switch een ongeëvenaarde ervaring. Ervaar de game in 1080p in de tv-stijl en 720p in de handheldstijl, wat altijd en overal zorgt voor een authentieke voetbalbeleving.

Beleef de gloednieuwe stadions, een unieke fysieke 3D-weergave voor alle spelers, en nieuwe gameplaytechnieken

Beleef wedstrijden alsof je er zelf bij bent

Gedeelde Joy-Con-ondersteuning

Een nieuw FIFA-besturingsschema exclusief gemaakt voor de Nintendo Switch, laat je toe om altijd en overal met je vrienden te spelen. Zonder extra hardware of accessoires kunnen spelers een paar Joy-Con-controllers delen en multiplayergames thuis of onderweg spelen!.

NSwitch_EASportsFifa18_01.jpg

EA SPORTS™ FIFA 18 ondersteunt ook de Nintendo Switch-Pro-Controller en Joy-Con-houder.

Ga naar FIFA Ultimate Team™

Om te spelen moet je akkoord gaan met de gebruikersovereenkomst van EA (TERMS.EA.COM) en met het privacy- en het cookiebeleid (PRIVACY.EA.COM). Ook moet je dertien jaar of ouder zijn, een internetverbinding hebben en een EA-account hebben om de onlinefuncties van de game te gebruiken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Abonneer je op op
YouTube

2018 FIFA World Cup Russia™

Ontdek de mooiste sport ter wereld in EA SPORTS FIFA 18 met het grootste toernooi dat de voetbalwereld kent: de 2018 FIFA World Cup Russia™. FIFA World Cup™ is op 29 mei als een gratis* contentupdate beschikbaar voor FIFA 18-bezitters. Deze update laat je het grootste toernooi op aarde van dichtbij meemaken door middel van authentieke gameplay, teams, stadions en meer.

FIFA World Cup™ Ultimate Team

Speel de meest populaire spelstand in FIFA 18 nu met een enerverende, nieuwe FIFA World Cup™-ervaring. Dankzij een herzien teamgeestsysteem, FIFA World Cup™ ICONS en dynamische speleritems die aansluiten op het toernooi in de echte wereld, kun je nu je eigen internationale droomselectie samenstellen in FIFA World Cup™ Ultimate Team.

*FIFA WORLD CUP™ CONTENT AVAILABLE FOR DOWNLOAD MAY 29TH. INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME UPDATES, INCLUDING FIFA WORLD CUP™ CONTENT.
SEE APPLICABLE DISCLOSURES ON http://www.ea.com/legal.

De meest populaire spelstand in EA SPORTS™ FIFA is beschikbaar op de Nintendo Switch! Je kunt nu je eigen ploeg samenstellen en beheren, en kiezen uit duizenden authentieke spelers.

NSwitch_EASportsFifa18_03.jpg

Diepgang in spelstanden

De meest boeiende manieren om FUT te spelen, inclusief de singleplayer- en online* versies van Seasons, Tournaments, en Draft, samen met Squad Building Challenges en Team of The Week Challenges.

FUT-klassiekers

De beste spelers ter wereld komen naar EA SPORTS™ FIFA 18. Speel met de meest iconische legendes van de voetbalwereld.

Live Campagnes

FIFA Ultimate Team™ is gelinkt aan onze realiteit en evolueert per seizoen mee om bekende en cultureel belangrijke momenten door te laten schemeren.

Transfermarkt

Doe mee in een transfersysteem op wereldniveau! Koop en verkoop spelers om je team op te bouwen en scout naar spelers die je graag in jouw team wil hebben.

Om te spelen moet je akkoord gaan met de gebruikersovereenkomst van EA (TERMS.EA.COM) en met het privacy- en het cookiebeleid (PRIVACY.EA.COM). Ook moet je dertien jaar of ouder zijn, een internetverbinding hebben en een EA-account hebben om de onlinefuncties van de game te gebruiken.

Met FIFA Ultimate Team™, Career Mode, Local Seasons, Online Seasons, Kick Off en meer, geeft EA SPORTS™ FIFA 18 op de Nintendo Switch veel spelstanden met diepgang voor de fans.

"FIFA Ultimate Team™"

De meest populaire spelstand in EA SPORTS™ FIFA is beschikbaar op de Nintendo Switch! Je kunt nu je eigen ploeg samenstellen en beheren, en kiezen uit duizenden authentieke spelers.

Het FIFA Ultimate Team™

Career Mode

Neem een club over als een speler of manager en stuur je team naar de overwinning gedurende meerdere seizoenen.

Kick Off

Speel singleplayer- of lokale multiplayerwedstrijden met een vriend.

Online Seasons

Neem het online* op tegen andere Nintendo Switch-spelers en hou je voortgang binnen je divisie bij terwijl jij strijdt voor promotie en een overwinning in het kampioenschap.

Local Seasons

Nodig een vriend uit, speel een vijf-wedstrijdenseizoen, en hou je overwinningen en verliezen bij. Local Seasons zijn speelbaar met twee Nintendo Switch-systemen, zodat je met maximaal vier spelers de huiskamer onveilig kunt maken.

Internationale vrouwenbeker

Speel met 's werelds sterkste vrouwenteams en strijd voor je eigen land in een knockout-stijl toernooi.

Tournaments

Speel offline in een knock-out-stijl toernooistructuur.

Skill Games

Scherp je vaardigheden aan door aparte minigames te spelen. Dribbelen, passen, schieten, verdedigen en meer.

Beleef wedstrijden alsof je er zelf bij bent

Om te spelen moet je akkoord gaan met de gebruikersovereenkomst van EA (TERMS.EA.COM) en met het privacy- en het cookiebeleid (PRIVACY.EA.COM). Ook moet je dertien jaar of ouder zijn, een internetverbinding hebben en een EA-account hebben om de onlinefuncties van de game te gebruiken.

EA SPORTS™ FIFA 18 voor de Nintendo Switch brengt ons de meest technologisch geavanceerde en draagbare FIFA-ervaring ooit. Ervaar gloednieuwe wedstrijdomgevingen, ongekende fysieke rendering van spelers, en nieuwe gameplaytechnieken die je volledige controle geven tijdens het spelen.

Authentieke weergave

Dankzij de geavanceerde renderingtechnologie biedt EA SPORTS™ FIFA 18 voor de Nintendo Switch een ongeëvenaarde ervaring. De game wordt weergegeven in 1080p in de tv-stijl en 720p in de handheldstijl, wat altijd en overal zorgt voor een authentieke voetbalbeleving.

NSwitch_EASportsFifa18_04.jpg

Snelle spelacties

Neem alles in de hand tijdens balbezit of in de aanval, met creatieve vaardigheden, snelle handelingen en een dynamische dribbelmechaniek. Daarbovenop krijg je authentieke animaties voor volleys, schieten en tackles, die stuk voor stuk een vloeiende en geweldige gameplay-ervaring leveren.

Geavanceerde besturing

De nieuwe besturingsmogelijkheden bieden de speler allerlei opties om dynamische aanvalskansen te creëren en de bal in het doel te krijgen.

Meeslepende omgevingen

De geavanceerde renderingtechnologie plaatst je in klassieke stadions met 3D-publiek- en gras. Tijdens de wedstrijden geven de presentatoren op meeslepende wijze commentaar.

Trainer-functionaliteit

Intelligente patronen helpen je beter de gameplay te leren kennen. De FIFA-Trainer past zich aan aan je speelstijl en geeft net dat extra aan spelers van alle niveaus.

Physically Based Player Rendering (PBR)

Ervaar een realistische weergave van authentieke spelers, gebouwd met PBR shading om de spelers op je systeem nog levendiger dan ooit te maken.

Categorieën

Sport, Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Lokaal draadloos (2), Online (2-8)

Uitgever

Electronic Arts

Ontwikkelaar

EA Vancouver / EA Romania

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

15061,00 MB