Endless Dungeon

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 2023

Endless Dungeon is een roguelite strategische actiegame die zich afspeelt in het bekroonde maar vaak dodelijke Endless-universum. Rekruteer een team helden dat schipbreuk geleden heeft, waag je in een lang geleden verlaten ruimtestation en bescherm je kristal tegen eindeloze hordes monsters...

EEN NIEUWE TOEVOEGING AAN HET ENDLESS-UNIVERSUM

Oké, je schip is zo dood als een pier en je zit op een ruimtestation dat naar de haaien ging lang voordat die tanden hadden. Er zijn hier mensen die hier al tientallen jaren gestrand zijn, boordevol grote verhalen over wat er wel en niet is. Verhalen over hoe je zou kunnen ontsnappen... of hoe je hier voorgoed vast zou kunnen zitten... Jij moet zien uit te vogelen wat er aan de hand is. Je moet samenwerken met een paar andere schipbreukelingen en een gloednieuw verhaal in het Endless-universum zien te overleven.

NIEUWE DEUREN GAAN OPEN VOOR HET ROGUELITE-GENRE

Je kunt maar beter je uitrusting controleren en je riem aansnoeren, want achter elke deur die je opent zit een kamer die gemeen, nieuw en anders is. Maar als je het juiste geschut en het juiste werktuig voor het juiste doelwit hebt, en je gebruikt je speciale talenten om de monsters van je af te houden die proberen op je kristal te kauwen, nou, dan zou je gewoon lang genoeg kunnen leven... om de volgende deur te openen.

REKRUTEER JE ZELFMOORDTEAM

Stel een groep samen uit een selectie 'helden' (dat is eigenlijk wel teveel eer) uit de hele melkweg. Elk van deze ontdekkingsreizigers, schatzoekers en bandieten heeft zo zijn eigen verhaal en zijn eigen... eigenaardigheden. Dus ga naar de Saloon, rust je team van drie uit en kijk of je de kern van het station kunt bereiken.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT, ROYALE BELONING!

Je kunt de hele ploeg in je eentje besturen, of een paar vrienden bij elkaar roepen om de geheimen van het station te ontdekken... en te kijken of het je lukt om samen weg te komen. Heb je het lef om het kristal in je eentje te begeleiden, of wil je liever je tactische teamoverlevingsvaardigheden testen met talloze deuren en kuddes monsters?

KRISTALLEN ZIJN EEUWIG

Je gaat je vooral zorgen maken over de gezondheid van een steen. Ja, dat heb je goed gehoord. Want zonder die kristallen valt de hele boel letterlijk uit elkaar. Dus let goed op dat kristal en doe maar een schietgebedje, want insecten, robots en blobs wachten achter elke hoek om je in elkaar te slaan.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

SEGA

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2023

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

PEGI 12 Voorlopig

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2023

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

PEGI 12 Voorlopig