Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-04-2019

Keer terug naar de wereld van Ivalice…

Deze HD-remaster met een nieuw, gewijzigd gamedesign is gebaseerd op het populaire 12e deel van de FINAL FANTASY-serie waarvan er wereldwijd ruim 6 miljoen stuks zijn verkocht.

De graphics en het geluid zijn vernieuwd en benutten de kracht van de nieuwe hardware, maar ook het gamedesign is aangepast. Dat levert een evolutie van de oorspronkelijke FFXII op die perfect past bij de huidige generatie.

Geniet van de wedergeboorte van een klassiek avontuur!

Verhaal

Het is twee jaar na de oorlog waarin het onafzienbare, militaire Archadian Empire het koninkrijk van Dalmasca totaal vernietigde…

Vaan, een jongeman die zijn familie is verloren aan het oorlogsgeweld, heeft een eenvoudig bestaan opgebouwd in de bezette stad Rabanastre. Maar hij droomt van een vrij leven waarin hij door het luchtruim raast als een Sky Pirate. Prinses Ashe, het laatste nog levende lid van het koninklijke huis van Dalmasca, zweert wraak op het rijk en leidt in het geheim een verzetsbeweging in de hoop haar thuisland te heroveren.

In deze chaotische tijd komen deze twee helden samen om hun dromen te laten uitkomen, het volk bijeen te brengen en het lot van naties in eigen hand te nemen.

Speciale features van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

De graphics van de game zijn compleet geremastered aan de hand van de nieuwste technologie. De game is aangepast voor weergave in HD-resoluties en ook de textures en schaduweffecten zijn verbeterd.

Deze versie bevat het Zodiac Job System, waarmee je je personages kunt laten groeien en ontwikkelen aan de hand van een unieke combinatie van twee van de twaalf taken.

Het is geweldig om te zien hoe de eigenschappen en tactische vaardigheden van je personages veranderen en evolueren op basis van de gekozen combinaties.

Daarnaast is de game nu nog toegankelijker geworden dankzij een aantal toevoegingen en verbeteringen, zoals het verhoogde gevechtstempo, een optioneel supersnel speltype en automatische opslag.

Er zijn zo veel verschillende premiejachten, gevechten en minigames dat je het avontuur eindeloos kunt spelen.

De achtergrondmuziek is opnieuw en live opgenomen en de geluidskwaliteit is nog verder verbeterd. Zo ondersteunt de game voor het eerst 5.1-kanaals output.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om wanneer je wilt te schakelen tussen de originele versie, de opnieuw georkestreerde versie en de OST-versie van de soundtrack.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

SQUARE ENIX

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-04-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-04-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

12973,00 MB