Fashion Dreamer

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-11-2023

Deel jouw unieke stijl met de wereld! Ontdek jouw gevoel voor mode en word een wereldberoemde influencer in Fashion Dreamer op de Nintendo Switch.


DividerGreen3.png

Waan je in een wereld vol fashion!

Hier in de virtuele wereld Eve delen mensen hun unieke gevoel voor mode met elkaar! Eve is verdeeld in vier gebieden die Cocoons worden genoemd. Ontdek moderne straten, voetgangersbruggen, een hip stadsdeel uit de nabije toekomst, een fancy fantasiewereld en een winkelcentrum met de nieuwste modetrends!

Verken deze modewereld met personages die Muses worden genoemd. Creëer tot wel vier verschillende Muses, met talloze aanpassingsopties voor hun uiterlijk. Je kunt je Muses ook altijd een andere look geven in de Salon Area, dus het is helemaal aan jou!


DividerPink3.png

Word een succesvolle influencer!

Om een topinfluencer te worden moet je om te beginnen andere Muses van kledingadvies voorzien. Denk dus goed na over wat een passende outfit zou zijn. Kies uit de modeartikelen die je hebt verzameld, of ga zelf aan de slag en ontwerp de perfecte outfit volgens de nieuwste trends in Eve!

Modeartikelen zijn te vinden in de Pop-up Area van elke Cocoon, maar je kunt ze ook krijgen van andere Muses. Dat werkt heel eenvoudig. Geef items die je leuk vindt, gewoon een Like! Je hoeft je hier nooit zorgen te maken over geld of ruimte in je kledingkast, dus Like zo veel items als je wilt.


DividerYellow3.png

Verover de wereld met jouw merk!

Kleed je Muses op basis van je eigen gevoel voor mode. Mis je net dat ene accessoire voor de perfecte outfit? Maak er dan zelf eentje.

Met E-points, die je krijgt van de Likes die je verdient, kun je je eigen items maken, met keuze uit meer dan 1400 ontwerpen en talloze kleuren. Op die manier kun je je eigen stijl optimaal tot uiting brengen!

Eigen designs worden in Eve geregistreerd als je eigen merkartikelen. Creëer een showroom om jouw creaties tentoon te stellen en versier deze met meubels, paspoppen en andere stijlvolle items. Je merkartikelen leveren Likes op en worden gedragen door andere Muses. Als je artikelen wereldwijd steeds populairder worden, zou je weleens razendsnel een topinfluencer kunnen worden.


DividerBlue3.png

Fashionfun voor iedereen!

In de onlinestand kun je je passie voor mode delen met spelers van over de hele wereld. Voeg creaties van andere spelers toe aan je eigen collectie door ze een Like te geven. Je kunt spelers die je interessant vindt, zelfs om Lookits vragen.

Geef je Muse de perfecte outfit en ga naar de Cocoon. Gebruik de drone om foto's te maken van jezelf of met andere Muses op prachtige locaties. Voeg een fotolijstje toe of versier je foto's bij de Photo Egg en laat jouw Muses zien door foto's te delen met vrienden!


DividerPink.png

Gratis contentupdates!

Abonneer je op op
YouTube

Als je de gratis contentupdates voor Fashion Dreamer downloadt, kun je blijven genieten van nieuwe items en extra manieren om te spelen! Verdien stempels in Limited Time Fair-evenementen met een bepaald thema om speciale beloningen te verdienen en gebruik nieuwe patronen om de meest fantastische kledingstukken te maken.

Met het Lookbook kun je je favoriete items opslaan als complete outfits om je eigen kledingcatalogus te creëren. Daarnaast kun je het Muse Notebook gebruiken om te zien hoe jouw Affinity met andere Muses is en iedereen te bekijken die je hebt ontmoet!

Alle screenshots komen uit de Engelse versie van de game. De game is ook beschikbaar in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. De inhoud van deze update kan zonder verdere aankondiging worden aangepast. Limited Time Fair-evenementen beperken zich tot de Online Mode. Sommige Limited Time Fair-beloningen worden op een later moment apart gedistribueerd. Om onlinefuncties voor deze software te gebruiken heb je geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Communicatie, Lifestyle

Uitgever

Marvelous Europe

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-11-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-11-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

6682,00 MB