Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-12-2020

Gratis demo beschikbaar!*

Abonneer je op op
YouTube

Er is nu een gratis demo beschikbaar van Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise. Ervaar een opwarmer van de volledige game door alvast op drie songs een work-out te doen. Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via deze pagina door in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen!**


Thuis boksen op de beat van tophits!

Pak je Joy-Con-controllers en beweeg en stoot op het ritme in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, dat boordevol liedjes, trainingen en spelstanden zit om solo of met een trainingspartner van te genieten!

Heb je de eerste game gespeeld? Importeer je statistieken vanuit Fitness Boxing en zet je trainingen voort in Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise!

Bewegen op de muziek

Gooi het volume open en werk jezelf in het zweet door te boksen op 23 up-beat liedjes, inclusief instrumentale versies van tophits.

NSwitch_FitnessBoxing2RhythmAndExercise_Songlist_UK.jpg

Lijst met liedjes bekijken

Eén! Twee!

Rijg de spectaculairste combo's aaneen door de bewegingen van je instructeur na te doen en de pictogrammen op het scherm te volgen.

Zone verdedigen

Time je stoten perfect om in de zogenaamde Zone State te komen, waardoor het level tot leven komt en je extra punten kunt binnenharken! Eindig de sessie met een topscore om nieuwe accessoires voor je instructeur vrij te spelen.

Fit voor de strijd

In Daily Workout zijn de oefeningen afgesteld op je persoonlijke fitnessdoelstellingen, of je je nu wilt richten op een specifiek lichaamsdeel of gewoon in vorm wilt komen.

NSwitch_FitnessBoxingRhythmAndExercise_DailyWorkout_Menu_UK.jpg

Stel een alarm in zodat je nooit meer een sessie mist (je spelsysteem geeft ook een seintje wanneer het in de slaapstand staat!) en neem de beloningen van de dagelijkse oefening in ontvangst door stempels op je kalender te zetten.

Liever zelf de touwtjes in handen hebben? In Free Training heb je de volledige controle over de intensiteit van je work-out, het level, de muziek en de bewegingen waar je aan werkt.

NSwitch_FitnessBoxingRhythmAndExerciseFreeTraining_BeginnerCombo_UK.jpg

Trainingspartner

Je kunt Daily Workout en Free Training ook met z'n tweeën spelen. Geef een of twee Joy-Con-controllers aan een vriend en kom samen in beweging. Vergelijk jullie statistieken om elkaar te motiveren!

NSwitch_FitnessBoxingRhythmAndExercise_2Player_UK.jpg

De cijfers liegen er niet om

Houd je progressie bij met grafieken die een overzicht geven van je BMI, het geschatte aantal verbrande calorieën en de hoeveelheid stoten die je hebt uitgevoerd.

NSwitch_FitnessBoxingRhythmAndExercise_Graph_UK.jpg

Personal trainer

Kies een van de tien instructeurs, waaronder vier nieuwe gezichten: Hiro, Janice, Karen en Guy. Zij helpen je en houden je gemotiveerd om door te zetten wanneer het zwaar wordt.

CI_FitnessBoxing2RhythmAndExercise_Instructors_ALL.png

Pas het uiterlijk van je instructeur aan en behaal prestaties om nieuwe kleding, brillen en handschoenen voor ze vrij te spelen.

Terug naar de basis

Weet je niet hoe je een hoek na een uppercut moet doen? Geen probleem! In de basistraining legt je instructeur haarfijn uit hoe je bepaalde boksoefeningen op de juiste manier moet uitvoeren.

NSwitch_FitnessBoxingRhythmAndExercise_BasicTraining_Action_RightHook_UK.jpg

Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise bevat een gloednieuwe lijst met liedjes. Boks op de beat van twintig instrumentale versies van tophits, inclusief drie nieuwe songs.

Volledige lijst met liedjes

Ariana Grande – Break Free

AronChupa – I’m an Albatraoz

Bananarama – Venus

Bon Jovi – It’s My Life

Cyndi Lauper – Girls Just Want to Have Fun

Darude – Sandstorm

Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland

Ed Sheeran – Castle on the Hill

Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj – Bang Bang

Justin Bieber – Beauty and a Beat

Katy Perry – Hot N Cold

Macklemore & Ryan Lewis – Can’t Hold Us

Marshmello – Alone

Martin Garrix – Animals

One Direction – What Makes You Beautiful

P!nk – So What

Steppenwolf – Born to be Wild

Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

The Chainsmokers & Coldplay – Something Just Like This

Village People – Y.M.C.A.


Aim High (original)

Birdsong (original)

South Nocturne (original)

Fitness Boxing 2: Instructor Tunes

CI_NSwitch_FitnessBoxing2RhythmAndExercise_DLC_InstructorTunes_enGB.jpg

Boks op 10 themaliedjes van jouw instructeurs:

Groove Fantasy (Lin's Theme)

Shining Splash (Sophie's Theme)

Emerald Vibe Workout (Martina's Theme)

Attract (Laura's Theme)

Light Stomp! (Bernardo's Theme)

Evolution (Evan's Theme)

Go, Go, Punch! (Janice's Theme)

Sparkling Dawn (Karen's Theme)

Morning Breeze (Hiro's Theme)

Midnight Blue (Guy's Theme)


Fitness Boxing 2: Musical Journey

CI_FitnessBoxing2RhythmAndExercise_DLC_MusicJourney_enGB.jpg

Breng nog meer ritme in je workouts met 10 nieuwe songs:

Cosmic Fairlane

U.S. Route 163

Rio Grande

Virtual Love

The Endless Voyage

Eternal Return

Matsuri

Galaxy Railroad

Avalon

Louisiana Joe


Fitness Boxing 2: EDM Workout

2x1_NSwitch_FitnessBoxing2_DLC_EDM_enGB.jpg

Boks op de beat van drie originele dancenummers:

Melbourne Workout

You're Gonna Change

Your Future


Fitness Boxing 2: Rock Workout

2x1_NSwitch_FitnessBoxing2_DLC_Rock_enGB.jpg

Geef je work-outs meer pit met drie originele rocknummers:

Dawn of the Storm

INFERNO

The Long Way Around


Fitness Boxing 2: Nature Stages

2x1_NSwitch_FitnessBoxing2_DLC_Stage_enGB.jpg

Train midden in de natuur met drie pittoreske locaties:

Forest

Lagoon

Snow Field


No Mercy-stand

Voer de intensiteit van je trainingen op met de spelstand No Mercy, waarin je instructeur je nog meer motiveert om tijdens de work-outs werkelijk alles te geven.

H2x1_NSwitch_FitnessBoxing2RhythmAndExercise_NoMercyMode_Group_EN.jpg

Categorieën

Muziek, Sport, Anders

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Imagineer Co., Ltd.

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-12-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-12-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3904,00 MB