Neem een vlucht in de iconische zilveren havik en ga volledig op in spannende gameplay met moderne HD-beelden of authentieke retro arcadegraphics.

Beleef de conflicten tussen het Amneliakoninkrijk en het genadeloze Thiimarijk dat plaatsvond voordat de volkeren Darius en Belsar met elkaar de strijd aangingen. Tijdens dit conflict werden de schitterende zilveren haviken van de serie ontworpen voor het unieke vangbalsysteem van het spel, waarmee je je eigen strategie kunt ontwikkelen en een voorsprong op de vijand krijgt.

G-DARIUS HD is de hoge resolutie poort van 'G-DARIUS', ontwikkeld door de specialisten bij M2. Je kunt het spel ook in lage resolutie spelen, net als de originele arcadeversie.

G-DARIUS was uniek met de epic eindbaasgevechten en de catchy soundtrack toen het voor het eerst uitkwam in de speelhallen. Nog steeds prijzen critici en fans het spel als het voorbeeld van hoe een 2D-gameserie naar 3D kan worden omgezet.

5 verschillende versies:

• G-Darius is de originele 1997 versie

• G-Darius HD is een hoge-resolutie versie van het oorspronkelijke spel

• G-Darius Ver.2 verscheen voor het eerst in 1998 en is een bijgewerkte versie van het oorspronkelijke G-Darius dat een jaar eerder voor het eerst verscheen. Hoewel het verhaal hetzelfde blijft, komt G-Darius Ver.2 met een beginnersstand, snelvuurfunctie en veel aanpassingen aan de gameplay.

• G-Darius Ver.2 HD verschijnt als een HD versie van G-Darius Ver.2

• G-Darius voor de consument heeft tevens de in 1998 in Japan uitgebrachte console port van G-Darius

Gadgets, modi & instellingen

Er zijn verschillende nieuwe gadgets, modi en instellingen geïmplementeerd in G-Darius en G-Darius Ver.2 die je spelervaring verbeteren.

Leer meer over de zwakheden van de vijandelijke eindbazen met de Boss Gadget, verbeter van een algemene zonekaart en houd de resterende tijd tot YAZUKA verschijnt bij met de Yazuka Timer!

Pas je parameters aan om te trainen voor de echte gevechten in een nieuw toegevoegde trainingmodus en bekijk je meest glorieuze gevechten in de Replay Gallery.

En nog veel meer!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Speelhalspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

ININ Games

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels

Downloadgrootte

1068,00 MB