Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

HOT WHEELS UNLEASHED™ 2 - Turbocharged

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-10-2023

HET IS ONS WEER GELUKT!

Als je het eerste deel al geweldig vond, maak je borst dan maar nat voor de ongelooflijke nieuwe features van dit tweede deel!

MEER WHEELS OM MEE TE RACEN

Eerst de belangrijke zaken: maak ruimte vrij in je virtuele garage, want je kunt nu in meer dan 130 voertuigen rijden, met nog meer variaties! Dat zijn niet alleen de Hot Wheels™ Originals, maar ook de Hot Wheels™ Monster Trucks en andere voertuigen uit de entertainmentwereld. Je kunt nu ook motorfietsen en terreinvoertuigen besturen, die elk een unieke racestijl hebben en dus strategisch ingezet moeten worden!

De voertuigcategorie wordt bepaald door een gloednieuw systeem met een speciale skill-tree waarmee je direct aan de prestaties van de voertuigen kunt sleutelen. Ervaar hoe je auto niet meer te stoppen is!

NIEUWE PLEKKEN OM TE VERTOEVEN

Of het nu de achtertuin van een huis in de buitenwijken is, of een midgetgolfbaan in een dorp in het Wilde Westen: je banen worden omringd door de meest verbluffende omgevingen!

Ontdek 5 gloednieuwe locaties, kom achter de plaatselijke geheimen en voel je thuis, zowel daar als op het podium.

Een andere fantastische nieuwe feature: nieuwe ondergronden die je races nog spannender en uitdagender maken. Of je nou op gras, zand of iets anders rijdt; de besturing van het voertuig reageert er direct op. Iets om in gedachten te houden wanneer je een rit uitkiest. Strategie speelt nu een nog grotere rol!

TOON JE MOVES

Voordat je indruk maakt op je tegenstanders met een geweldige overwinning, kun je ze een mond vol tanden bezorgen met krankzinnige nieuwe moves! Naast de Drift en de Boost kun je nu ook de Lateral Dash en de Single en Double Jump etaleren. Zet deze slim en op het juiste moment in om je rivalen te verrassen en ze van de baan te vegen... of om al die obstakels te trotseren!

Met de nieuwe Jumps kun je ook het verkeer voor je omzeilen en nieuwe geheime geitenpaadjes vinden!

VOOR IEDER WAT WILS

Ben jij een durfal die van elke race een adrenalinerush maakt? Of ben je eerder het type dat altijd de grenzen opzoekt? Wacht, je bent fan van enorme crashes? Nou, met HOT WHEELS UNLEASHED™ 2 - Turbocharged beleef je dat allemaal, en nog veel meer. Er zijn verschillende speltypen, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit, zowel off- als online.

LAAT JE CREATIVITEIT DE VRIJE LOOP!

De meest geprezen editors zijn terug van weggeweest! Maak de baan van je dromen met de krachtige Track Editor, of haal inspiratie uit de beste creaties van de community!

Daarnaast schreeuwen zulke heerlijke banen natuurlijk om prachtige auto's. De nieuwe en verbeterde Livery Editor biedt alles wat je nodig hebt: met nieuwe tools zoals de Stickers Editor kun je je eigen patronen en vormen ontwerpen en opslaan, om zo je eigen meesterwerk te creëren. Laat je verbeelding spreken voor de beste resultaten!

EEN HEEL NIEUW VERHAAL

Letterlijk dan. De nieuwe campagnemodus bevat een gloednieuw en origineel verhalend avontuur! De stad wordt aangevallen, en alleen jij kunt de stad redden van alle wezens. Hoe? Nou, gewoon door spannende, speciale races en uitdagingen te winnen! Misschien dat het niet zo gemakkelijk wordt als hier voorgesteld... maar spannend wordt het zeker. Schop het dus niet alleen tot winnaar, maar ook tot echte held!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Racen, Speelhalspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2), Online (1-12)

Uitgever

Milestone

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-10-2024

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-10-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees

Downloadgrootte

7157,00 MB