Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-11-2020

Gratis proberen!

Er is nu een gratis demo van Hyrule Warriors: Age of Calamity beschikbaar! Speel in je eentje of met z'n tweeën in de lokale multiplayerstand door het eerste hoofdstuk van de game als Link, Zelda en Impa. Vervolgens kun je je opgeslagen gegevens van de demo overdragen naar de volledige game en direct doorgaan met je missie om Ganon, het Onheil, te verslaan!

Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina door in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.

Een verhaal dat zich honderd jaar

voor 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild' afspeelt…

HWAoC_Overview_Intro_Top_01.jpg
HWAoC_Overview_Intro_Top_02.jpg

Reis naar het verleden en vecht om de teloorgang van Hyrule te voorkomen in Hyrule Warriors: Age of Calamity voor de Nintendo Switch!

HWAoC_Overview_Intro_Bottom_01.jpg
HWAoC_Overview_Intro_Bottom_02.jpg

Wanneer een oeroud kwaad dreigt alles en iedereen op zijn pad te verslinden, hangt het lot van Hyrule aan een zijden draadje. Leid je troepen naar het slagveld en vecht tegen Ganon, het Onheil, in een ultieme poging om het koninkrijk te redden.

Hyrule wordt geteisterd door de grote ramp!

character_link.png
character_zelda.png
character_mipha.png
character_urbosa.png
character_daruk.png
character_impa.png

Speel als Link en Zelda, samen met Impa en de vier Uitverkorenen van Hyrule en probeer te voorkomen dat het koninkrijke ten gronde wordt gericht door Ganon, het Onheil. Vecht samen tegen de oprukkende duisternis en herschrijf het lot van het rijk!

Beleef een uniek verhaal met bekende gezichten uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bekijk Hyrule vanuit een ander perspectief – in een tijd voordat de grote ramp plaatsvond.

Een epische strijd

Hyrule Warriors: Age of Calamity combineert de spectaculaire gameplay met de levendige landschappen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en biedt een enerverende nieuwe manier om deze bekende wereld te ervaren.

HWAoC_Overview_FftA_01.jpg
HWAoC_Overview_FftA_02.jpg
HWAoC_Overview_FftA_03.jpg
HWAoC_Overview_FftA_04.jpg

Gebruik krachtige wapens en magische runen om de legers van Ganon, het Onheil en formidabele monster met de grond gelijk te maken. Reis naar verschillende slagvelden in Hyrule, verzamel wapens en materialen om je arsenaal sterker te maken en help je manschappen hun mannetje te staan tegen het kwaad.

Een bonus voor spelers van #The Legend of Zelda: Breath of the Wild#

CI_NSwitch_HyruleWarriorsAgeOfCalamity_TrainingSword.jpg

Als je op je Nintendo Switch-systeem opgeslagen gegevens hebt van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kun je het oefenzwaard vrijspelen in Hyrule Warriors: Age of Calamity. Dat is een wapen dat link in gevechten kan gebruiken.

Pre-orders zijn nu mogelijk

Speel direct om middernacht op 20 november 2020 en ontvang tot wel € 3,00 in gouden punten wanneer je Hyrule Warriors: Age of Calamity van tevoren bestelt in de Nintendo eShop of via deze spelpagina. Je ontvangt daarnaast een gelukslepel als in-game bonuswapen voor Link.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

_bgmd_
_copybg_
_borderblack_
_borderbeige_
_bgcircle_
_bluesmoke_
_preorderitem_
_iconlink_
_iconzelda_
_icondaruk_
_iconmipha_
_iconrevali_
_iconurbosa_
_iconcastle_
_storyheroback_
_gameplayhero_
_hyrulecastle_
_hyrulecastlemob_
_cloud_
_hyrulesparks_
_wave2background_

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

De strijd om Hyrule gaat door!

H16x9_NSwitch_HyruleWarriorsAoC_ExpPassCombo_nlLN.jpg

Zet de strijd tegen Ganon, het Onheil, voort met de uitbreidingspas voor Hyrule Warriors: Age of Calamity. De uitbreidingspas is nu verkrijgbaar en geeft toegang tot twee bundels aan nieuwe content, waaronder nieuwe helden, wapens en locaties, plus een set extra bonusvoorwerpen die Link kan gebruiken in de strijd.

Uitbreidingspas

De uitbreidingspas bevat de volgende inhoud:

Aankoopbonus

Een nieuwe outfit en een nieuw wapen voor Link:

  • Geavanceerde testhelm
  • Geavanceerd testharnas
  • Geavanceerde testlaarzen
  • Geavanceerd testzwaard

HWAoC_PurchaseBonusItems.jpg

Wave 1 – Geavanceerd leven

expansion_guardian.png

Nieuw speelbaar personage: doorgewinterde Wachter

Ontketen de kracht van de doorgewinterde Wachter om de legers van Ganon, het Onheil, te verslaan.

expansion_link_zelda.png

Nieuwe wapentypes: klauwer voor Link en Triforcer voor Zelda

Probeer enkele nieuwe wapentypes uit! Deze unieke vechtstijlen zullen van pas komen bij de nieuwe uitdagingen die je te wachten staan.

Nieuwe locatie: koninklijk laboratorium

Ga langs bij het koninklijk laboratorium om jezelf op de proef te stellen met nieuwe uitdagingen om wapens en andere handige functies vrij te spelen!

Nog meer updates!

Stel je vaardigheden op de proef tegen nieuwe vijanden, zoals de met bommen gooiende Moblin en een reusachtige Chuchu. Je kunt het ook tegen diverse elitemonsters opnemen in eindbaasgevechten, de moeilijkheidsgraad 'Apocalyps' proberen en meer!

Wave 2 – Wachter der Herinneringen

wave2_newchars.png

Nieuwe speelbare personages

Bescherm Hyrule met het eigenaardige duo Purah en Robbie en hun arsenaal aan geavanceerde technologie, naast nog een extra speelbaar personage.

wave2_new_story.jpg

Nieuwe verhaalcontent

Ervaar meer over de Uitverkorenen en de mysterieuze Wachter in meeslepende nieuwe verhaalcontent terwijl de strijd om het lot van Hyrule doorgaat!

wave2_new_location.jpg

Nieuwe locaties

Ontdek hoe plekken als de Arena en de weg naar Lanayru er 100 jaar geleden uitzagen, net als andere iconische locaties in gloednieuwe verhaallevels.

Extra functies

Neem het op tegen nieuwe vijanden en verken levels met nieuwe typen vijanden in pittige eindbaasgevechten. Bestaande personages hebben bovendien nieuwe aanvallen gekregen, en meer!

Opmerking: de contentpakketten kunnen niet los worden gekocht. Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Hyrule Warriors: Age of Calamity nodig. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra opslagruimte nodig. Gebruik een compatibele microSD-kaart als je op het Nintendo Switch-systeem niet over genoeg opslagruimte beschikt. Ga voor meer informatie naar onze supportsectie.

Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube

De strijd om Hyrule begint!

king_rhoam.png

Hoewel er geen vuiltje aan de lucht lijkt in Hyrule, ligt het onheil op de loer. De inwoners van Hyrule hebben geen flauw benul van het grote kwaad dat het land honderd jaar in duisternis zal hullen.

Trek eropuit met Link, Zelda, haar Uitverkorenen en de andere helden van Hyrule om het gevaar dat Ganon, het Onheil, vormt, de kop in te drukken. Reis door het land en ontmoet bekende gezichten uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, waarbij je alle emoties van dichtbij kunt ervaren dankzij de volledig ingesproken tussenfilmpjes.

HWAoC_Story_TopStrip_01.jpg
HWAoC_Story_TopStrip_02.jpg
HWAoC_Story_TopStrip_03.jpg
HWAoC_Story_TopStrip_04.jpg

Krijgers in de strijd

Kom meer te weten over de helden die Ganon, het Onheil, voorgoed moeten verslaan:

character_link.png

Link

Link, een ridder van Hyrule, is een stille en onverstoorbare jongeman. Ondanks zijn afstandelijke houding, zal hij een goede maaltijd niet snel weigeren.

character_zelda.png

Zelda

Zelda is de dochter van koning Rhoam en tevens de prinses van Hyrule. Als kenner van de oude Sheikah-technologie richt Zelda zich volledig op het stoppen van Ganon, het Onheil.

character_impa.png

Impa

Impa is een Sheikah die als adviseur in dienst staat van Kasteel Hyrule. Ze is vastberaden en werkt hard, maar soms lijkt ze ietsjes afwezig.

character_revali.png

Revali

Revali, de Uitverkorene van de Rito-stam, is een ervaren boogschutter die razendsnel kan aanvallen. Door zijn niet al te bescheiden zelfvertrouwen komt hij al gauw arrogant over.

character_daruk.png

Daruk

Deze reusachtige Uitverkorene van de Goron-stam heeft zijn leven gewijd aan het beschermen van de Berg des Doods. Ondanks zijn immense kracht, is hij als de dood voor honden.

character_urbosa.png

Urbosa

Urbosa, de gerespecteerde leider en Uitverkorene van de Gerudo, heeft een sterke band met Zelda en beschouwt haar als een klein zusje.

character_mipha.png

Mipha

Mipha, de prinses van de Zora, kan met een speer ontzettend goed overweg. Als jeugdvriendin van Link gebruikte ze haar genezende krachten vaak op de snijwonden en blauwe plekken van de jonge Hyliaan.

HWAoC_Story_BottomStrip_01.jpg
HWAoC_Story_BottomStrip_02.jpg
HWAoC_Story_BottomStrip_03.jpg
HWAoC_Story_BottomStrip_04.jpg
HWAoC_Story_BottomStrip_05.jpg
HWAoC_Story_BottomStrip_06.jpg

*Hyrule Warriors: Age of Calamity bevat Engelse, Japanse, Franse, Duitse, Italiaanse en Spaanse voice-overs. Ondertiteling is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Bestorm het slagveld

Versla de troepen Ganon, het Onheil, met speciale vechttechnieken. Sommige daarvan zullen spelers van The Legend of Zelda: Breath of the Wild bekend voorkomen!

Abonneer je op op
YouTube

Sprintaanval

Ontwijk aanvallen op het laatste moment en counter ze met een reeks snelle aanvallen.

Abonneer je op op
YouTube

Speciale aanval

Vul je specialeaanvalsmeter en gebruik de kenmerkende aanval van je held!

Abonneer je op op
YouTube

Staven

Gebruik de kracht van deze betoverde staven om water te bevriezen of je vijanden te verbranden of te elektrocuteren.

Abonneer je op op
YouTube

Sheikah-krachten

Gebruik Sheikah-krachten zoals Stasis, Cryonis, Magnesis en de afstandsbom om vernietigende combo's uit te voeren.

Op de hoogte blijven

Vanuit je thuisbasis op de top van de centrale Sheikah-toren kun je uitkijken over heel Hyrule en direct zien waar je te hulp moet schieten om het gevaar de kop in te drukken!

Abonneer je op op
YouTube

Gebruik de kaart van Hyrule en reis door het koninkrijk om de legers van Ganon, het Onheil, te verslaan of bondgenoten in nood te helpen – ongeacht of dat in het verhaal is vervlochten of juist een klein uitstapje is.

HWAoC_Gameplay_TowerofPower_01.jpg
HWAoC_Gameplay_TowerofPower_02.jpg
HWAoC_Gameplay_TowerofPower_03.jpg
HWAoC_Gameplay_TowerofPower_04.jpg

Speel tijdens missies unieke recepten vrij en gebruik ze om speciale maaltijden te maken waarmee je je stats voor een gevecht een boost kunt geven. Een leger zonder proviand slaat immers nog geen deuk in een pak boter!

Een machtig arsenaal

Terwijl je vecht van de Berg des Doods tot het zanderige Gerudo-fort, kun je wapens en materialen verzamelen die over het slagveld verspreid liggen, of ze als beloning verdienen voor het voltooien van gevechtsmissies.

HWAoC_Gameplay_MightyArsenal_01.jpg
HWAoC_Gameplay_MightyArsenal_02.jpg
HWAoC_Gameplay_MightyArsenal_03.jpg
HWAoC_Gameplay_MightyArsenal_04.jpg

Door bepaalde missies te voltooien, speel je winkels en andere interessante punten op de kaart van Hyrule vrij. Daar kun je materialen kopen of je wapens verbeteren.

Abonneer je op op
YouTube

Samen sta je sterk

Stort je met een vriend in de strijd op één Nintendo Switch en vecht samen tegen Ganon, het Onheil. Vecht zij aan zij of bedenk een andere strategie om grotere gebieden te bestrijken, missies te voltooien en de legers van het kwaad te verslaan!

Abonneer je op op
YouTube

Titanenstrijd

Wek de Titanen en laat ze aantreden in de strijd tegen de legers van Ganon, het Onheil! Gebruik de unieke vaardigheden van deze immense machines – van het laten regenen van lavabommen tot het afvuren van een salvo ijspegels – en vernietig alles en iedereen op je pad.

HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_A_01.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_A_02.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_A_03.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_A_04.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_B_01.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_B_02.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_B_03.jpg
HWAoC_Gameplay_DivineBeasts_B_04.jpg

amiibo

amiibo_link.png
amiibo_zelda.png
amiibo_mipha.png
amiibo_revali.png

Als je bepaalde amiibo uit de The Legend of Zelda-serie scant, kun je een wapen krijgen voor in de strijd. Bovendien kun je door andere amiibo te scannen extra materialen krijgen, zodat je heerlijke maaltijden kunt bereiden of je zwaard kunt upgraden.

Op zoek naar meer avonturen in Hyrule? Bekijk onze The Legend of Zelda-hub!

SI_Hub_Zelda_Portal.jpg

BESTEL NU

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Bundel

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Expansion Pass

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-05-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-11-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-11-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

11351,00 MB