L.O.L Surprise! Movie Night

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 26-10-2021

L.O.L. Surprise! ™ Movie Night is een splinternieuw L.O.L. Surprise! ™ avontuur, gebaseerd op de nieuwe Movie Magic speelgoedlijn. Word een ware filmster en waan jezelf in de nieuwste mode! Neem deel aan activiteiten en spelletjes en ontmoet krachtige vriendjes onderweg naar het worden van de beste actrice in L.O.L.Ville. Je moet je script oefenen, je eigen fotoshoot doen en verschillende filmsets verkennen in je tocht naar het bemachtigen van een ster op de L.O.L. Boulevard!

Word de volgende Superster!

Maak je eigen Rising Star en start je carrière in L.O.L.Ville! Begin bij het ontmoeten van je medesterren en speel door in de vorm van games en opdrachten op jouw reis tot het worden van de grootste superster! Die trofee is van jou, baby!

Betreed de plek waar dromen uitkomen!

De L.O.L.Ville studiogronden zijn vol van setlocaties voor verschillende filmactiviteiten. Van het script voor je volgende show uit het hoofd leren, wat popcorn eten in het theater, wegrennen van spoken in een eng kasteel, op de weg rijden van een woestijnavontuur, tot je geheel eigen filmset opzetten.

Geniet van de glamoureuze levensstijl

Woon in een prachtig huis en decoreer het zoals jij dat wil! Maak je mooi met de nieuwste mode en draag accessoires naar de laatste trends. Gebruik de Glitter Tokens die je hebt verdiend om te laten zien wat een ster je nu al bent!

Lichten, Camera, Selfies!

Draag jij de mooiste fashion? Maak een selfie in de game om de mooiste foto’s van jouw #OOTD te verzamelen! Voeg stickers en mix wat tussen filters, en je kunt ertegenaan! Je kunt zelfs herinneringen van je eigen show en die van je collega-sterren verzamelen.

Speel voor je volgende verrassing!

Verzamel terwijl je speelt L.O.L. Surprise! ™ Balls met hierin behang, vloerkleden, meubels, accessoires en meer om je collectie compleet te maken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Avonturenspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nighthawk Interactive

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

26-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

1672,00 MB