Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Reverie Knights Tactics

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 25-01-2022

Een turn-based tactische RPG met strategische veldslagen in isometrische rasters, waarin elke beslissing gevolgen kan hebben voor het verhaal en de manier waarop je de personages configureert.

Je begint aan een expeditie om de verloren elfenstad Lennorien te vinden en je geliefden te redden, terwijl goblins jou en het hele continent het leven zuur maken!

Voer je groep helden aan, met ieder unieke speciale vaardigheden en eigenschappen, zodat je meerdere gevechtsstrategieën op je vijanden kunt loslaten.

Verken een fantasywereld met een uitgebreide map en scenario's in dit epische avontuur, gepresenteerd als een visuele novelle!

Maak nieuwe voorwerpen en accessoires van de bodemschatten die je vindt en gebruik ze als tactisch voordeel terwijl je je personages configureert.

Hoofdkenmerken:

● Prachtige, met de hand getekende vormgeving: Gedetailleerde tekeningen met meerdere lagen, van schets tot volledig in kleur.

● Verhaal op basis van keuzes: Hak allerlei knopen door tijdens je opdrachten, met gevolgen voor het verhaal en de reacties van andere personages.

● Personage aanpassen: Verbeter de prestaties van je personage door te sleutelen aan eigenschappen, vaardigheden en accessoires!

● Voorwerpen maken: Verzamel krachtige voorwerpen tijdens je verkenningstocht en ontdek unieke combinaties om nieuwe voorwerpen te maken.

● Verkenning: Reis door een gigantische wereld, ontgrendel geheime opdrachten, los puzzels op, speel scenario's en verken gevaarlijke dungeons!

● Maximaal vier helden: Bestuur 4 verschillende helden, ieder met unieke speciale vaardigheden en eigenschappen die meerdere gevechtsstrategieën mogelijk maken.

● Gevechtsfases: Reageer op de strategie van je tegenstander, denk vooruit en kom elke beurt opnieuw met de beste tactiek op de proppen.

● Interactieve gevechtsscenario's: Manipuleer delen van de gevechtsomgeving en doe je voordeel met scenario-effecten!

● Meerdere gevechtsrasters: Elke slag heeft een ander isometrisch raster, zodat het telkens weer een unieke ervaring is.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Fulqrum Publishing

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-01-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Duits, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

25-01-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Duits, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

6645,00 MB