Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 14-02-2020

Je kunt de downloadversie van SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD kopen via deze spelpagina1 of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem.

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_BewitchingBand.png

Koop SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD digitaal en ontvang het voorwerp Bewitching Band als bonus!2

Digitale bonus: Bewitching Band! Deze toont de locatie van schatkisten in de kerker en laat je teamgenoten sneller weer tot leven wekken!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider1.png

Zet je tanden in een dungeoncrawling-avontuur met een krokant laagje! Speel alleen of met maximaal drie vrienden, lokaal* of online**, en voorkom dat de wereld wordt opgeslokt in SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD voor de Nintendo Switch!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Characters.png

Een smakelijk avontuur!

Bewusteloos lig je aan de poort van de Tutti-Frutti-toren, zonder enige herinneringen. Kortom, het ziet er beroerd voor je uit. Maar het kan natuurlijk altijd erger: stel je eens voor dat een kwaadaardige sultan een machtige deodragon oproept die het hele koninkrijk op kan vreten! O, wacht even...

Jij staat onder het bevel van koning Papaya en zijn dochter, prinses Melonia, en het is aan jou en de andere helden van Tutti-Frutti om de wereld te redden. Gelukkig hoef je je alleen maar even een weg te banen door gevaarlijke kerkers vol bloeddorstige monsters. Dat is voor jou toch een peuleschil?

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider2.png

Laat het dungeoncrawlen maar beginnen!

Om roem is het je niet te doen. Als het op dungeoncrawlen aankomt, is de loot namelijk het belangrijkste! Verken willekeurig gegenereerde dungeons, verzamel schatten en uitrusting om van te watertanden en neem het op tegen wrede eindbazen. Da's toch om van te smullen?!

NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_13_enGB.jpg

Knoop dit goed in je oren: hoe meer je tijdens een quest bereikt, hoe meer schatten je krijgt. We kunnen je helaas niets verklappen over de inhoud. Er lijkt niets anders op te zitten dan zo veel mogelijk schatkisten te verzamelen. Dan kom je er vanzelf wel achter.

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider1.png

Je eigen avonturier!

Voordat je aan je avontuur begint, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je er fris en fruitig uitziet. Kies een kek kapsel, gezicht en lichaamsvorm om de perfecte held te maken. Je weet misschien niet meer wie je bent, maar je weet nog dondersgoed hoe je er piekfijn uit moet zien!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider2.png

Een jara om de klus te klara!

In Snack World is een held geen held zonder jara's. Ze zijn onmisbaar als je schatten wilt verzamelen! Ga op zoek naar jara's om jezelf te kunnen uitrusten met allerlei wapens, schilden, geneesdrankjes en statusverbeterende parfums, elk met hun eigen vaardigheden, mogelijkheden en passieve krachten.

Elk onderdeel van je uitrusting heeft een kleurenkenmerk. Vijanden hebben ook zo'n kleurenkenmerk, dus je kunt in een mum van tijd uitvogelen welke kleur je moet gebruiken om het gevecht naar je hand te zetten.

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Items_v3.png

Jara's krimpen overigens tot broekzakformaat, zodat je ze makkelijk mee kunt nemen. Je kunt er dus een hoop bij je dragen en ze wisselen wanneer dat nodig is om elke situatie de baas te zijn!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider1.png

Een creatieve bezigheid

Dus je wilt je eigen uitrusting maken? Goed! Spullen die je in dungeons hebt verzameld, kun je samensmelten om jara's, kleding en bepantsering te maken. Materialen die je dubbel hebt, kun je gebruiken om de stats van je uitrusting te verbeteren. Blijf dit proces dus herhalen om een zo sterk mogelijke uitrusting te maken.

NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_08_enGB.jpg

Houd de huidige trends goed in de gaten, want een goed oog voor mode kan je avontuur beïnvloeden. Met de juiste uitrusting ben je beter beschermd tegen aanvallen. Het kan zelfs zo zijn dat je je tegenstanders met de juiste uitrusting op een flinke portie schade kunt trakteren!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider2.png

Zin in een snack?

NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_14_enGB.jpg

Snacks zijn plastic kaarten van monsters en personages. Je kunt deze kaarten krijgen door een foto van de wezens te maken met de zogenaamde Pix-e Pod.

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Monsters.png

Als je monsters verslaat, krijg je de kans om een snack shot van ze te nemen. Je kunt ze ook als beloning krijgen als je behulpzaam bent. Voeg snacks aan je team toe voordat je je reis voortzet, of roep ze zelfs op om het tij in een gevecht volledig te doen keren. En vergeet niet: hoe meer hapjes, des te completer je Pix-e Pedia zal zijn!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider1.png

Je hoeft het niet alleen te doen!

Als held hoef je je niet eenzaam te voelen. Nodig tot wel drie vrienden uit en speel lokaal* of online** samen om de gevaren van elke kerker het hoofd te bieden. Je moet alleen wel beloven dat je de buit eerlijk met je medehelden zult verdelen, goed?

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider2.png

Goud in handen

Fantasy en high-tech komen samen in deze hilarische RPG met een moderne twist voor gamers van alle generaties. Maar waarom is deze game 'GOLD'? Omdat je met deze game goud in handen hebt! Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar je krijgt wel alle DLC die is uitgebracht voor de oorspronkelijke Japanse versie, zonder bijkomende kosten!

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider1.png

1Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

2Dit moet je doen om het bonusvoorwerp Bewitching Band in de game te krijgen:

- Open het Pix-e Pod-menu

- Kies PIX-E PORTAL

- Kies ENTER A CODE

- Kies RECEIVE DOWNLOADED GOODS

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Trek in wachtwoorden?

Kun jij wel wat hulp gebruiken om het koninkrijk Tutti-Frutti te redden? Gebruik de wachtwoorden hieronder om speciale voorwerpen te ontvangen die goed van pas kunnen komen.

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Characters2.png

Volg deze stappen in de game om een wachtwoord in te voeren.

  • Open het Pix-e Pod-menu
  • Kies PIX-E PORTAL
  • Kies ENTER A CODE
  • Kies ENTER PASSWORD

Opmerking: het invoeren van een wachtwoord geeft je één in-game voorwerp per opgeslagen bestand. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

CI_NSwitch_SnackWorldTheDungeonCrawlGold_Divider1.png

Wachtwoorden

Voorwerp Wachtwoord
Pick-a-Prize Coupon PaP4TheWin
EX-Star-P L StarrySky
Other Ore OreIsIt?
Pix-e Crystal CrystAlls
Pick-a-Prize Coupon LotsOfLuck
Tie Curry Chips ChipsRDown
Qloris Qlumber Qlothing
Karma Balm G00dKarma
Clear Crystal Sword KristlKlea
Peffany Pink PrettyInIt
Paccarat Lapa Pattern PacYourBag
Brilliant Bijou JewelUse
Puss's Pawprint CatsCradle
Clanarine Crystal Clandestin
Dettonic Cog TonicTeeth
Phantom Wing FlyFantom
Shinpi Snowflake Shimples!
Legacy Steel SeaLegs
Bewitching Base Abr4Cadabr
Dragon Heart Orb IntoOrbit
Dragon Heart Bean BeanAWhile
Dragon Heart Super-Orb Suporb
Dragon Heart Super-Bean BeanSoup

Categorieën

Actiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1), Lokaal draadloos (1-4), Online (1-4)

Uitgever

LEVEL-5

Ontwikkelaar

LEVEL-5

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-02-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

14-02-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

6839,00 MB