Shantae Advance: Risky Revolution

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 2024

Shantae is terug in een avontuur dat al 20 jaar in de maak is! De snode piraat Risky Boots heeft een 'baanbrekend' nieuw plan dat Sequin Land zal laten draaien: door het continent te draaien, kan ze alle steden naar de kust verplaatsen om ze makkelijk te plunderen! Keer als Shantae het tektonische tij tegen Risky door de controle over het land zelf over te nemen: verschuif, draai, navigeer en verken door te schakelen tussen mix-and-match levels met meerdere lagen! Baan je al haargeselend en buikdansend een weg door chaotische gebieden, verkeerd geplaatste steden, crypten vol monsters en angstaanjagende labyrinten. Er staan je zes monstertransformaties, heftige eindbaasgevechten en een versusstand voor 4 spelers te wachten!

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontdek het verloren hoofdstuk van de Shantae-saga, volledig in ere hersteld en uitgebracht na 20 jaar!
  • Vecht en verken met je haargesel-aanval, magische voorwerpen en buikdanstransformaties (waaronder aap, olifant, krab en meer)!
  • Draai en verschuif Front Yard- en Back Yard-speelvelden om nieuwe routes te maken en puzzels op te lossen!
  • Bezoek steden, vecht in labyrinten, koop upgrades, vind verzamelobjecten en ontmoet vrienden als Rottytops, Sky en Bolo!
  • Voor het eerst in een Shantae-game kunnen vier spelers het tegen elkaar opnemen in de Battle Mode!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

1 - 4

Uitgever

WayForward

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

Nader te bepalen

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

PEGI 12 Voorlopig

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

2024

Leeftijdsclassificatie (voorlopig)

PEGI 12 Voorlopig

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels