Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Starlink: Battle for Atlas

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 16-10-2018

In Starlink: Battle for Atlas voor de Nintendo Switch zit je in een team heldhaftige ruimtepiloten. Jullie willen het Atlas-sterrenstelsel ontdoen van Grax en het Forgotten Legion, een kwaadaardige robotmacht.

De versie die je op deze spelpagina ziet, is de Standard edition. Deze bevat:

  • Starlink: Battle for Atlas (digitale versie)
  • Vier ruimteschepen: Zenith, Neptune, Pulse, Lance
  • Zes piloten: Mason, Judge, Chase, Hunter, Levi, Razor
  • Twaalf wapens: Vlammenwerper, Verkillingssalvo, Versnipperaar, Verheffer, Vulkaan, Implodator, IJzeren Vuist, Alt. Vriesstraal, Pletter, Super Gatling, Shockgolf en Alt. Spoelgeweer

Daarnaast is er ook een Starter Pack voor Starlink: Battle for Atlas verkrijgbaar in de winkel. Ga naar een winkel bij jou in de buurt voor meer informatie over de huidige beschikbaarheid van dit product.


Starlink: Battle for Atlas biedt een geheel nieuwe gameplayervaring. Je kunt je eigen modulaire ruimteschip bouwen en dit vervolgens op je controller monteren om deel te nemen aan epische ruimtegevechten. Rust je model uit met verschillende onderdelen en je ruimtevaartuig zal in de game ook direct veranderen.

Formeer je vloot en combineer piloten, ruimteschepen en wapens om je eigen speelstijl te creëren en de vijand te verslaan.

Pas je ruimteschip naar wens aan: de keuze is aan jou

Combineer piloten, bepantsering, vleugels en wapens om het perfecte ruimteschip te bouwen met een ongelofelijke hoeveelheid mogelijkheden. Aanpassingen aan je fysieke model verschijnen ook direct in de game, dus je kunt meteen naar het slagveld.

Ontdek een compleet sterrenstelsel

Reis door exotische buitenaardse werelden van het Atlas-sterrenstelsel. Elke planeet heeft een eigen identiteit, ecosysteem en dierenrijk. Wees voorzichtig, want het heelal kan een gevaarlijke plek zijn waar vele uitdagingen op je liggen te wachten. Je acties en keuzes hebben invloed op de wereld om je heen.

Alles wat je doet heeft invloed op je reis en vijanden zullen terugvechten en het sterrenstelsel overnemen als je niets doet om ze tegen te houden.

Vindingrijke vechtstijlen

Creëer een unieke vechtstijl. Experimenteer met diverse vaardigheden, wapens en statuseffecten om vernietigende combo's te maken en af te vuren naar de vijand en levensgevaarlijke uitdagingen te overwinnen.

Exclusief voor de Nintendo Switch

Fox McCloud is een speciaal personage in Starlink: Battle for Atlas. Spelers kunnen het open Atlas-sterrenstelsel ontdekken in de Arwing van Star Fox en samenwerken met het Starlink Initiative om het Forgotten Legion te stoppen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

CI_NSwitch_StarlinkBattleForAtlas_Deluxe.jpg

Starlink: Battle for Atlas™ - Deluxe Edition

De Deluxe edition bevat:

  • Starlink: Battle for Atlas (digitale versie)
  • Vijf ruimteschepen: Zenith, Neptune, Pulse, Lance en Nadir
  • Negen piloten: Mason, Judge, Chase, Hunter, Shaid, Levi, Razor, Eli en Kharl
  • Vijftien wapens: Vlammenwerper, Verkillingssalvo, Versnipperaar, Verheffer, Vulkaan, Implodator, Wegvager, IJzeren Vuist, Alt. Vriesstraal, Pletter, Super Gatling, Shockgolf, Alt. Spoelgeweer, Hagelstorm en Alt. Meteoor

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart. (Ga naar Service en info voor meer informatie).

Categorieën

Avonturenspel, Speelhalspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft Toronto

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-10-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

16-10-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Chinees