Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Tails Of Iron

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-09-2021

Tails of Iron bevat nu Bloody Whiskers: een gratis uitbreiding met een nieuwe missie die begint nadat je de game hebt uitgespeeld, twee extra niveaus, vijf nieuwe bazen, allerlei speciale pantsers en wapens en een mysterie dat wellicht beter niet ontrafeld kan worden…

Tails of Iron is een handgetekend RPG-avontuur met pittige gevechten in een grimmig land dat gebukt gaat onder oorlog. Als Redgi, de rattentroonopvolger, moet je het verscheurde koninkrijk herstellen door de genadeloze kikkerclan te verjagen en af te rekenen met hun woeste leider, Greenwart.

Op je reis door het bedrieglijk mooie land ontmoet je unieke metgezellen die je graag helpen met je opdracht. En je kunt alle hulp gebruiken, of het nu gaat om recepten voor gerechten, blauwdrukken van dodelijke wapens en pantsers of zelfs een gravende, bepantserde mollenmobiel!

Bedwing je angsten. Red je broeders. Herstel je koninkrijk.

Een verhaal met een staartje…

Deel rake klappen uit

Het koninkrijk is een gevaarlijke plek, vol kikkerzombies en groteske larven en alles ertussenin. Als je de dodelijke confrontaties wilt overleven, moet je de aanvalspatronen van je vijand bestuderen en perfect reageren. Gelukkig heb je flink wat vaardigheden in huis, zoals pareerstoten en fatale executies, maar ook afstandsaanvallen met je handige pijl-en-boog.

Verken een verraderlijk rijk

Het verhaal wordt verteld door Doug Cockle (de stem van Geralt van Rivia uit The Witcher), met zijn kenmerkende sonore en rauwe stemgeluid. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur door het rattenrijk, een mengeling van Middeleeuwen en fantasy. Voltooi optionele missies en factiejachten om wat extra goud te verdienen of trek ten strijde met een metgezel die het vizier altijd op scherp heeft staan.

Kies de juiste aanval

Pas Redgi's vechtstijl aan de omstandigheden aan. Een zwaar pantser biedt veel bescherming, maar is dat handig als het ten koste gaat van je ontwijkrol? Hetzelfde geldt voor je wapens: een bijl komt hard aan, maar speren zijn snel en makkelijk hanteerbaar. Of ga je liever voor de veelzijdigheid van een betrouwbaar breedzwaard?

Overleef genadeloze baasgevechten

Onder elke paddenstoel loert het gevaar, maar tijdens de zware baasgevechten moet je nog meer op je hoede zijn en op het juiste moment toeslaan. Deze letterlijk en figuurlijk koelbloedige amfibieën stellen je stuk voor stuk voor een unieke vechtuitdaging en je hebt meer nodig dan een goed pantser om als winnaar uit de strijd te komen.

Bereid gerechten, smeed wapens en maak pantsers

Redgi heeft in zijn kasteel gezelschap van zijn broers, Rem-Rem, Bam-Bam en Dug. Met de ingrediënten die je in de spelwereld aantreft, kokkerelt Rem een feestmaal om je gezondheid een boost te geven. Bam gebruikt de blauwdrukken die je vindt – als je goed zoekt – om nieuwe wapens en pantsers te maken en Dug vertelt je alles over nieuwe opdrachten die je in het rijk kunt uitvoeren.

Met:

Overleef keiharde gevechten, geïnspireerd door het souls-like-genre, met ontwijkrollen, pareerstoten en fatale executies!

Verken een uitgestrekt en verraderlijk koninkrijk dat bestaat uit zes verschillende biomen, elk met hun eigen verborgen routes en geheimen

Ga op in het meeslepende verhaal, dat wordt verteld door Doug Cockle (de stem van Geralt van Rivia in The Witcher)

Pas je aanvalsstijl aan met talloze verschillende wapens en pantsers

Breng een groep dappere metgezellen bijeen die je bijstaan tijdens bepaalde missies

Voer optionele opdrachten uit om wat extra goud te verdienen

Ontdek speciale blauwdrukken om nieuwe, krachtige wapens te smeden

Verzamel zeldzame ingrediënten om gezonde feestmalen te koken

Overleef genadeloze baasgevechten tegen de dodelijke, uit de kluiten gewassen generaals van de kikkerclan

Geniet van de prachtige en met oog voor detail getekende 2D-graphics

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

United Label

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-09-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1745,00 MB