Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Falconeer: Warrior Edition

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-08-2021

Zweef door de lucht op een majestueuze gevechtsvogel, ontdek een prachtige oceaanwereld en neem deel aan epische vlieggevechten in dit BAFTA-genomineerde luchtgevechtsspel van één enkele ontwikkelaar: Tomas Sala.

Jij krijgt de rol van de Falconeer, een sterke luchtkrijger die reist door een oceaanwereld die is uiteengerukt door generaties aan giftige beslissingen en verraad. Tijdens meerdere campagnes ervaar je het leven vanuit vele verschillende perspectieven en facties, en beleef je een reis vol ontdekkingen om het mysterie van de Ursee, zijn volk en de geschiedenis te ontrafelen.

Speel door gevaarlijke hoofd- en zijmissies en gebruik je bliksemschicht om schepen te beschermen tegen piraten, 'kraken' en andere bedreigingen. Duik door de dieptes van de oceaan, zweef boven de wolken en vecht tegen gigantische krabsteden, of ervaar spannende vlieggevechten tegen de mysterieuze Mancer-orde die technologie controleert en reguleert.

The Falconeer: Warrior Edition bevat de volledig bijgewerkte game, plus 'The Hunter' DLC, die een nieuwe spelersklasse toevoegt met een vliegende Ormir-draak en een set geleide vuurwerkraketten, en de nieuwe 'Edge of the World' DLC, met 3 extra zijmissies en nieuwe eindbazen.

ZWEEF DOOR DE LUCHT

Ervaar de enorme vrijheid van het vliegen met een reuze oorlogsvogel door een beeldschone open wereld.

ONTDEK EEN ONGELOOFLIJK UNIVERSUM

Ontdek een oceaanwereld vol verloren mythen en adembenemende landschappen.

SPANNENDE LUCHTGEVECHTEN

Zweef boven de wolken en neem deel aan spectaculaire vlieggevechten.

RIVALISERENDE FACTIES

Sluit je aan en steun jouw factie, en ga op missies die het lot van je kameraden en jezelf kunnen veranderen.

MEERDERE CAMPAGNES

Ervaar het leven als Falconeer vanuit meerdere verschillende perspectieven

UPGRADE JE VOGEL

Overleef en verdien beloningen om je uitrusting en vogel mee te verbeteren.

VOLLEDIG INGESPROKEN

Een ongelooflijke stemmencast brengt de wereld van The Falconeer tot leven.

GELUIDEN VAN DE URSEE

Ga helemaal op in de wereld van The Falconeer met een bekroonde soundtrack.

TOMAS SALA

The Falconeer is de visie van één onafhankelijke ontwikkelaar Tomas Sala.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Vechtspel, Schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Wired Productions

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-08-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

1662,00 MB