Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

51 Worldwide Games

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 05-06-2020

Probeer 51 Worldwide Games gratis!

Download de demo en probeer deze spelletjes gratis uit:

  • Domino
  • Vier op een rij
  • President
  • Racebaan

Je kunt het in de demo ook opnemen tegen maximaal drie van je vrienden in de lokale draadloze multiplayerstand.* Als een van jullie een exemplaar van de volledige game heeft, kunnen de andere spelers via de demo zelfs alle multiplayerspelletjes spelen! Probeer daarmee de mozaïekstijl eens uit!

Speel gratis!**

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ManAndGirl.png
NSwitch_51WorldwideGames_Icons_WomanAndBoy.png

Een wereld aan spelletjes!

Maak de tafel vrij en nodig vrienden en familie uit om allerlei tijdloze klassiekers te spelen, zowel in elkaars gezelschap als online***, in 51 Worldwide Games. Speel de spelletjes uit allerlei culturen van over de hele wereld, van oeroude bordspelletjes tot moderne klassiekers en van ontspannende potjes solitaire tot spectaculaire sportwedstrijden.

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_FourInARow.jpg

Speel bekende klassiekers…

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_FourInARow.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Mancala.jpg

en ontdek nieuwe toppers

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Mancala.png

Ken je de spelregels niet? Alle spelletjes bevatten korte ingesproken introducties om je de basis bij te brengen. De lessen laten je stap voor stap zien hoe de ingewikkeldere spelletjes werken.

De hele familie staat klaar om advies te geven

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Family.png

Afhankelijk van het spelletje kun je met diverse besturingsopties experimenteren voor een authentiekere ervaring.

Gebruik het touchscreen om je leger te besturen

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Checkers.png

Gebruik de bewegingsbesturing om een bull's eye te gooien!

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Darts.png

Een rustig avondje thuis, of gezellig bij je vrienden? Met 51 spelletjes om uit te kiezen is er altijd wel iets leuks te spelen!

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_YachtDice.jpg

Doe eens een gooi…

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_YachtDice.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_MiniShogi.jpg

Laat de generaal in je los

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_MiniShogi.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_ToySoccer.jpg

Lol trappen op het voetbalveld!

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ToySoccer.png

De lokale en online-multiplayerstanden staan garant voor uren speelplezier met vrienden en familie.***

Leg het spelsysteem op tafel tussen de spelers in en verander je Nintendo Switch in een virtueel spelbord voor spannende duels!****

Verbind tot wel vier systemen met elkaar via lokale communicatie om populaire gezelschapsspelletjes als riichi te spelen in de lokale multiplayerstand of ga online om met vrienden of spelers van over de hele wereld te spelen.

CI_NSwitch_51WorldwideGames_RiichiMahjong_FourConsoles.png

Laat niet zien welke stenen je hebt

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_RiichiMahjong.png
CI_NSwitch_51WorldwideGames_OnlineMenus_02.jpg

Neem het op tegen de wereld!

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_TakeOneTheWorld.png

Mozaïekstijl

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_FamilyPlay.png
 

Met de mozaïekstijl kun je tot wel vier Nintendo Switch-systemen met elkaar verbinden via lokale communicatie en ze naast elkaar leggen om een groot speelveld te creëren. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

CI_NSwitch_51WorldwideGames_MosaicMode_Piano.png

Speel op grotere schaal

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Piano.png
CI_NSwitch_51WorldwideGames_MosaicMode_Fishing.png

Geef vorm aan de omgeving

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Fishing.png
CI_NSwitch_51WorldwideGames_MosaicMode_Slotcar.png

Geef de baan een ander uiterlijk

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_SlotCars.png

*Voor de lokale multiplayerstand heeft iedere speler een spelsysteem nodig.

**Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

****Om multiplayerstanden op één Nintendo Switch Lite-systeem te spelen heb je voor 15 spelletjes een set Joy-Con nodig en wordt de verstelbare Nintendo Switch-oplaadstandaard aanbevolen. Er is ook een accessoire nodig om Joy-Con-controllers op te laden, zoals de oplaadbare Joy-Con-houder. Ga voor meer informatie naar de Nintendo Switch Lite-website.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Spelletjes

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_FatherAndDaughter.png

Met maar liefst 51 spelletjes om uit te kiezen, zit er voor iedereen en voor elke situatie wel wat tussen. Speel er zo veel mogelijk om medailles, kaartontwerpen en meer vrij te spelen!

 

Zin in een korte sessie? Dan ben je bij deze spelletjes aan het juiste adres.

Haas en honden

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_HareAndHounds.png

Mankala

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Mancala.png

Niet te vergeten…

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_DotsAndBoxes.jpg

Kamertje verhuren

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_DotsAndBoxes.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_FourInARow.jpg

Vier op een rij

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_FourInARow.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Gomoku.jpg

Gomoku

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Gomoku.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_HitAndBlow.jpg

Kleurcode

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_HitAndBlow.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_NineMensMorris.jpg

Molenspel

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_NineMensMorris.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Renegade.jpg

Overloper

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Renegade.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_YachtDice.jpg

Yacht

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_YachtDice.png

Ook als je op zoek bent naar een wat diepere ervaring, is er keuze genoeg!

Sterhalma

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ChineseCheckers.png

Ludo

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Ludo.png

Bekijk ook deze spelletjes eens…

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Backgammon.jpg

Backgammon

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Backgammon.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Chess.jpg

Schaken

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Chess.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Dominoes.jpg

Domino

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Dominoes.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Checkers.jpg

Dammen

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Checkers.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Hex.jpg

Hex

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Hex.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_MiniShogi.jpg

Minishogi

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_MiniShogi.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_RiichiMahjong.jpg

Riichi

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_RiichiMahjong.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Shogi.jpg

Shogi

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Shogi.png
 

Voor spanning en sensatie hebben we de volgende spelletjes voor je.

Airhockey

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_AirHockey.png

Boksen

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ToyBoxing.png

En wat dacht je van…

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Fishing.jpg

Vissen

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Fishing.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_ShootingGallery.jpg

Schietbaan

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ShootingGallery.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_SlotCars.jpg

Racebaan

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_SlotCars.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_ToyCurling.jpg

Curling

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ToyCurling.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_ToySoccer.jpg

Voetbal

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ToySoccer.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_ToyTennis.jpg

Tennis

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ToyTennis.png

Een scherp oog en een vaste hand zijn erg belangrijk in deze spannende spelletjes.

Tankduel

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_BattleTanks.png

Bowling

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Bowling.png

Hier zijn nog een paar spelletjes!

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_6BallPuzzle.jpg

Ballenbak

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_6BallPuzzle.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Billiards.jpg

Pool

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Billiards.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Carrom.jpg

Carrom

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Carrom.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Darts.jpg

Darts

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Darts.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Golf.jpg

Golf

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Golf.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_TeamTanks.jpg

Teamtankduel

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_TeamTanks.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_ToyBaseball.jpg

Honkbal

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_ToyBaseball.png
 

Zin in een potje kaarten met meerdere spelers? Dan zit je met deze spelletjes goed!

Blackjack

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Blackjack.png

Zenuwen

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Speed.png

De kaarten zijn geschud…

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Hanafuda.jpg

Hanafuda

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Hanafuda.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_LastCard.jpg

Laatste kaart

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_LastCard.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Matching.jpg

Kaartenduo's

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Matching.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_PigsTail.jpg

Varkensstaart

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_PigsTail.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_President.jpg

President

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_President.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Sevens.jpg

Zevenen

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Sevens.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Takoyaki.jpg

Takoyaki

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Takoyaki.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_TexasHoldem.jpg

Poker

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_TexasHoldem.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_War.jpg

Oorlogje

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_War.png

Of ontspan even met een potje solitaire.

Klondike-solitaire

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_KlondikeSolitaire.png

Schuifpuzzel

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_SlidingPuzzle.png

Of wat dacht je van…

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_MahjongSolitaire.jpg

Mahjong-solitaire

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_MahjongSolitaire.png
NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_SpiderSolitaire.jpg

Spider-solitaire

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_SpiderSolitaire.png

En als je even een pauze nodig hebt, kun je piano gaan spelen…

NSwitch_51WorldwideGames_Screenshot_Piano.jpg

Piano

NSwitch_51WorldwideGames_Icons_Piano.png

Probeer 51 Worldwide Games gratis!

Download de demo en probeer deze spelletjes gratis uit:

  • Domino
  • Vier op een rij
  • President
  • Racebaan

Probeer deze spelletjes om alvast een voorproefje te krijgen van wat de volledige game voor je in petto heeft!

Speel gratis!*

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Categorieën

Party, Bordspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Lokaal draadloos (2-4), Online (2-4)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-06-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-06-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Chinees

Downloadgrootte

2384,00 MB