Angry Alligator

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 19-10-2021

Kom naar het moeras en ga op avontuur als geen ander! Begin als een kleine baby alligator en groei uit tot de grootste baas die er is! Eet alles wat beweegt, en meer, zodat je groot en sterk genoeg wordt voor elke uitdaging op je pad!

Het lot van het moeras en alles wat erin leeft, rust op jouw geschubde schouders! Verschrikkelijke hoomans hebben het overgenomen en alleen jij kunt ze wegjagen! Gelukkig ben je niet alleen. Luister naar de woorden van Wisecroc - de wijste krokodil in het moeras - terwijl hij je gidst langs het glibberige en moerassige pad naar gator-grootsheid!

Gebruik je verstand, je kaken en alle gekke apparatuur die je kunt vinden om het moeras terug te veranderen in de fijne, veilige plek die het ooit was! Red je mede-gators uit de klauwen van de afschuwelijke hoomans en hun gemene experimenten. Jaag vervelende toeristen weg die je prachtige moeras verpesten met troep, vlucht voor drones die je proberen te vangen en neem het op tegen grote, gemene baasbeesten!

Heb je trek in een avontuur? Het volledige moeras rekent op jou!

• Ga mee met een kleine alligator op een groot avontuur om zijn thuis te bevrijden van de verschrikkelijke hoomans! Niemand knoeit met jouw moeras!

• Word een met de wijsheid van Wisecroc en en leer de wegen van het moeras kennen.

• Verken een kleurrijke en enorme open wereld vol met dieren om te ontmoeten en op te eten, hoomans om weg te jagen, baasbeesten om tegen te vechten en tal van geheimen om te ontdekken!

• Word de grootste, gevaarlijkste alligator van het moeras en eet alles wat op je pad komt: van kikkers, vogels en zelfs vogels, tot de wortel van al het kwaad - hoomans!

• Kies uit verschillende alligators om mee te spelen - of zelfs aan te kleden! Wie zei dat alligators geen hoeden kunnen dragen? Of pruiken?

• Do all you can to mess with those stinky hoomans! Plunder hun kampen, sleep ze door toiletten of blaas zelfs dingen op met EXPLOSIES! Het is tijd voor wraak!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, RPG, Actiespel, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

Orange One

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Portugees

Downloadgrootte

1532,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

19-10-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Portugees