Animal Crossing: New Horizons

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-03-2020

Bekijk de Animal Crossing: New Horizons Direct!

Abonneer je op op
YouTube

Nu alvast te bestellen

Kun je niet wachten om te spelen? Je kunt Animal Crossing: New Horizons nu alvast bestellen op deze spelpagina1 of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem.

Als je de game van tevoren bestelt, worden de spelgegevens direct en automatisch2 op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 20 maart 2020 wordt de game beschikbaar3 en kun je direct beginnen met spelen!

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (20 maart 2020).

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Gataway_Char_Mobile.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Gataway_NookInc.png

Welkom in je

nieuwe eilandleven!

Er gloort een zorgeloos leventje aan de horizon! Stap uit het vliegtuig en zet voet op je eigen onbewoonde eiland, alwaar je nieuwe vrienden, ontdekkingen en mogelijkheden te wachten staan. Het paradijs is wat jij ervan maakt in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch!

Op naar het paradijs

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_tent.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_tent_Mobile.png

Met niets dan een tent en je nieuwe NookPhone is het eilandleven in het begin wellicht wat pover, maar geen zorgen! Tover het eiland om tot een plek die je met trots je thuis kunt noemen door de handen uit de mouwen te steken. Een beter leven begint immers bij jezelf.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_diy.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_diy_Mobile.png

Verzamel doe-het-zelfplannen en ga vervolgens op zoek naar de benodigde materialen. Vervolgens kun je zelf de meest uiteenlopende voorwerpen maken, van gereedschappen voor dagelijks gebruik tot buitenmeubels die het leven voor alle eilanders een stukje aangenamer maken. Versier het eiland op allerlei creatieve manieren of leg bruggen, paden, hellingen en rivieren aan om het eiland naar eigen smaak vorm te geven. Net als Rome zal het eiland niet in één dag af zijn. Maar niet getreurd: niet de bestemming, maar de weg ernaartoe is wat de ervaring onbetaalbaar maakt!

Met z'n allen!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_MoreMerrier_img_01.png

In je eentje in een paradijs is ook maar zo saai, toch? Aan het begin zijn er slechts een handjevol eilandbewoners te vinden, maar naarmate je het eiland opfleurt, zullen steeds meer personages in je kersverse paradijs willen wonen. Bouw een vriendschap op met andere eilanders door ze te helpen, cadeautjes te sturen, fotoshoots te organiseren op het eiland Fotopia en meer!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_red.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_red_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_MoreMerrier_img_02.png

Maximaal acht spelers die als gebruiker zijn geregistreerd op een Nintendo Switch-systeem, kunnen op een gemeenschappelijk eiland wonen. Ook kunnen er maximaal vier eilandbewoners tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen.*

Daarnaast kun je met maximaal acht spelers lokaal draadloos of online** samen spelen en zo andermans eiland bezoeken of anderen uitnodigen om naar jouw eiland te komen. Je kunt zo ook voorwerpen uitwisselen, meedoen aan wedstrijdjes beestjes vangen of gewoon samen genieten van het eilandleven!

Een weelderige wereld

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_World_photo_01.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_World_photo_02.png

De seizoenen veranderen, de tijd verstrijkt en de inwoners doen hun ding. Zelfs als je er niet bent, gaat het leven op het eiland gewoon door. Ervaar de charmes en alle unieke dingen die elk seizoen met zich meebrengt!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_green.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_green_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_World_events_calender.png

Luister naar Tom Nooks dagelijkse aankondigingen om volledig op de hoogte te blijven van wat er op het eiland gebeurt. Tijdelijke evenementen, zoals speciale feestdagen en vistoernooien, komen en gaan. Elke dag heeft dus wel wat nieuws voor je in petto.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Data_exclamationmark.png

Belangrijke informatie over opgeslagen gegevens

- Deze game heeft geen ondersteuning voor de opslagcloud-functie van Nintendo Switch Online. Later dit jaar komt er voor Nintendo Switch Online-leden echter wel een mogelijkheid om opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons terug te halen van de server, mocht het spelsysteem kapotgaan, kwijtraken of gestolen worden.

- Deze game heeft momenteel geen ondersteuning om opgeslagen gegevens over te dragen van het ene naar het andere Nintendo Switch-systeem. Later dit jaar komt er voor Animal Crossing: New Horizons echter wel een functie waarmee gebruikers en opgeslagen gegevens overgezet kunnen worden naar een ander systeem.

1Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

2Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden.

3Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Maximaal acht spelers die als gebruiker zijn geregistreerd op een Nintendo Switch-systeem, kunnen op een gemeenschappelijk eiland wonen. Ook kunnen er maximaal vier eilandbewoners tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen. Opmerking: per Nintendo Switch-systeem kan er slechts één eiland bestaan, ongeacht het aantal geregistreerde gebruikers of het aantal exemplaren van de game op een spelsysteem. Voor elk eiland heb je een Nintendo Switch en een exemplaar van de game nodig.

**Daarnaast kunnen maximaal acht spelers lokaal draadloos of online samen op één eiland spelen. Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

villager-bg
wood-texture
sign-wood-texture
sign-wood-texture-green
grass-bg
grass2-bg
heads-bg
leaves-purple-bg
leaves-yellow-bg
triangle-lightblue-bg
waves-bg
button-arrow
header-grass
header-grass2
header-heads
header-leaves-purple
header-leaves-yellow
header-triangle-lightblue
header-waves
disclaimer
direct-video-bg
overview-direct-left
overview-direct-right
overview-preorder-left
overview-preorder-right
overview-island-left
overview-island-right
overview-paradise-left
overview-paradise-right
overview-paradise-left2
overview-paradise-right2
overview-moremerrier-left
overview-moremerrier-right
overview-world-left
overview-world-right
overview-world-left2
overview-world-right2
overview-howtobuy-left
overview-howtobuy-right

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Downloadversie

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_SQ_ACNH.jpg

Je kunt de downloadversie van Animal Crossing: New Horizons nu al bestellen via deze spelpagina1 of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem. Je kunt in bepaalde winkels ook een downloadcode kopen.

Opmerking: als je de game van tevoren bestelt, reken je deze direct af voor de volledige prijs. De game zal niet speelbaar zijn voor de releasedatum (20 maart 2020).

Verkrijgbaar met Nintendo Switch-gamevouchers

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_Voucher_nl.png

Als je lid bent van Nintendo Switch Online, hebben we een speciaal aanbod voor je: het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma!

Daarmee kun je twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor slechts € 99,00. Je kunt elke voucher inwisselen voor een downloadversie van een van de games uit de catalogus van het programma, dus je kunt twee games voor een gereduceerde prijs in huis halen!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_red.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_red_mob.png

Om een voorbeeld te geven: als je de ene voucher gebruikt om Animal Crossing: New Horizons te downloaden en de andere voucher gebruikt om Pokémon Sword of Pokémon Shield te downloaden, dan bespaar je € 20,98 ten opzichte van als je beide games los zou kopen in de Nintendo eShop!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_SQ_Banner_ACNH.jpg

59,99 €

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Howtobuy_SQ_Banner_Plus.png

59,99 €

Normaal € 119,98 voor beide games: je bespaart dus € 20,98!

Nintendo Switch Online-leden kunnen Nintendo Switch-gamevouchers kopen en inwisselen in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie

Verkrijgbaar vanaf 20 maart!*

Abonneer je op op
YouTube

Deze speciale Nintendo Switch-bundel bevat alles wat je nodig hebt voor je nieuwe eilandleven: een systeem, houder, Joy-Con-controllers en polsbandjes in een speciaal eilandthema en een downloadcode voor Animal Crossing: New Horizons! Ook zijn er twee etuis (een voor de Nintendo Switch en een voor de Nintendo Switch Lite) met een Animal Crossing: New Horizons-thema verkrijgbaar, zodat je in stijl naar het eilandparadijs kunt vertrekken!

Gamecardversie

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_Packshot_nl.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_Packshot_mobile_nl.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_amiibo_logo.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_amiibo.png

Scan een amiibo-figuurtje of amiibo-kaart van Animal Crossing (apart verkrijgbaar) om je ervaring in Animal Crossing: New Horizons nog specialer te maken! Maak posters om je huis in de game mee te decoreren, organiseer fotoshoots op Fotopia of nodig je favoriete personages uit op de kampeerplek op je eiland. Wie weet willen ze wel op je eiland blijven wonen!

1Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

*Ga naar de winkel voor meer informatie over de beschikbaarheid van dit product.

Bestel nu

Categorieën

Dieren, Simulatie

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-03-2020

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

6391,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-03-2020

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans