Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Animal Crossing: New Horizons

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 20-03-2020
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_HPPIntro_Logo.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_HPPIntro_Chars.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_HPPIntro_Chars.png

Het resortplanbureau heeft je nodig! Vergezel Lottie en haar team van het resortplanbureau en ontwerp de ideale vakantiehuizen.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Gataway_Chars_Mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Gataway_NookInc.png

Welkom in je

nieuwe eilandleven!

Een nieuw en zorgeloos leven wacht op je! Stap uit het vliegtuig en zet voet op je eigen onbewoonde eiland, alwaar je nieuwe vrienden, ontdekkingen en mogelijkheden te wachten staan. Het paradijs is wat jij ervan maakt in Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch!

Animal Crossing: New Horizons is ook in het Nederlands te spelen!

Op naar het paradijs

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_tent.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_tent_Mobile.png

Met niets dan een tent en je nieuwe NookPhone is het eilandleven in het begin wellicht wat pover, maar geen zorgen! Tover het eiland om tot een plek die je met trots je thuis kunt noemen door de handen uit de mouwen te steken. Een beter leven begint immers bij jezelf.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_diy.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Paradise_diy_Mobile.png

Verzamel doe-het-zelfplannen en ga vervolgens op zoek naar de benodigde materialen. Vervolgens kun je zelf de meest uiteenlopende voorwerpen maken, van gereedschappen voor dagelijks gebruik tot buitenmeubels die het leven voor alle eilanders een stukje aangenamer maken. Versier het eiland op allerlei creatieve manieren of leg bruggen, paden, hellingen en rivieren aan om het eiland naar eigen smaak vorm te geven. Net als Rome zal het eiland niet in één dag af zijn. Maar niet getreurd: niet de bestemming, maar de weg ernaartoe is wat de ervaring onbetaalbaar maakt!

Met z'n allen!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_MoreMerrier_img_01.png

In je eentje in een paradijs is ook maar zo saai, toch? Aan het begin zijn er slechts een handjevol eilandbewoners te vinden, maar naarmate je het eiland opfleurt, zullen steeds meer personages in je kersverse paradijs willen wonen. Bouw een vriendschap op met andere eilanders door ze te helpen, cadeautjes te sturen, fotoshoots te organiseren op het eiland Fotopia en meer!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_red.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_red_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_MoreMerrier_img_02.png

Maximaal acht spelers die als gebruiker zijn geregistreerd op een Nintendo Switch-systeem, kunnen op een gemeenschappelijk eiland wonen. Ook kunnen er maximaal vier eilandbewoners tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen.*

Daarnaast kun je met maximaal acht spelers lokaal draadloos of online** samen spelen en zo andermans eiland bezoeken of anderen uitnodigen om naar jouw eiland te komen. Je kunt zo ook voorwerpen uitwisselen, meedoen aan wedstrijdjes beestjes vangen of gewoon samen genieten van het eilandleven!

Een weelderige wereld

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_World_photo_01.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_World_photo_02.png

De seizoenen veranderen, de tijd verstrijkt en de inwoners doen hun ding. Zelfs als je er niet bent, gaat het leven op het eiland gewoon door. Ervaar de charmes en alle unieke dingen die elk seizoen met zich meebrengt!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_green.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_green_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_World_events_calender.png

Luister naar Tom Nooks dagelijkse aankondigingen om volledig op de hoogte te blijven van wat er op het eiland gebeurt. Tijdelijke evenementen, zoals speciale feestdagen en vistoernooien, komen en gaan. Elke dag heeft dus wel wat nieuws voor je in petto.

Nog meer te doen!

Met de gratis update naar versie 2.0*** is er nog meer te doen en te ontdekken op je eiland! Bezoek De Til in je museum en geniet van een heerlijk kopje koffie van Brewster, maak een boottochtje met Kapp'n naar een mysterieus eiland, of help Harvey op zijn eiland.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_MoreThings_Img.png

Van koken en gyroids, nieuwe decoratietechnieken en meubels tot nieuwe manieren om de interactie aan te gaan met vrienden en eilandbewoners, het eilandleven is beter dan ooit!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_MoreThings_SideImg_Mob.png

Compatibel met amiibo

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HowToBuy_amiibo.png

Scan een amiibo-figuurtje of amiibo-kaart van Animal Crossing (inclusief serie 1-5, Welcome-amiibo en Sanrio Collaboration Pack, apart verkrijgbaar) om je ervaring in Animal Crossing: New Horizons nog specialer te maken! Maak posters om je huis in de game mee te decoreren, organiseer fotoshoots op Harvey-eiland of nodig je favoriete personages uit voor De Til of de kampeerplek op je eiland. Wie weet willen ze wel op je eiland blijven wonen!

Je kunt ook Animal Crossing-amiibo en amiibo-kaarten gebruiken om personages naar het eilandresort van het resortplanbureau halen in Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise. Met meer dan 400 beschikbare personages zijn er meer dan genoeg vakantiehuizen te ontwerpen!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Overview_Data_exclamationmark.png

Belangrijke informatie over opgeslagen gegevens

  • Deze game heeft geen ondersteuning voor de opslagcloud-functie van Nintendo Switch Online. Het is voor Nintendo Switch Online-leden echter wel mogelijk om een back-up te maken van opgeslagen gegevens van Animal Crossing: New Horizons en deze terug te halen van de server, mocht het spelsysteem kapotgaan, kwijtraken of gestolen worden. Raadpleeg de klantenservice voor meer informatie.
  • Raadpleeg de klantenservice voor meer informatie over hoe je opgeslagen gegevens en/of gebruikers van het ene naar het andere Nintendo Switch-systeem kunt overdragen.

(Opmerking: om opgeslagen gegevens over te dragen moet je eerst de eilandoverdrachtssoftware downloaden in de Nintendo eShop. Het overdragen van opgeslagen gegevens via het geheugenbeheer in de systeeminstellingen wordt door deze game niet ondersteund.)

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Maximaal acht spelers die als gebruiker zijn geregistreerd op een Nintendo Switch-systeem, kunnen op een gemeenschappelijk eiland wonen. Ook kunnen er maximaal vier eilandbewoners tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen. Opmerking: per Nintendo Switch-systeem kan er slechts één eiland bestaan, ongeacht het aantal geregistreerde gebruikers of het aantal exemplaren van de game op een spelsysteem. Voor elk eiland heb je een Nintendo Switch en een exemplaar van de game nodig.

**Daarnaast kunnen maximaal acht spelers lokaal draadloos of online samen op één eiland spelen. Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

***Hiervoor moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze software bevat mogelijk productplaatsing en reclame.

villager-bg
bg-funiture-beige
wood-texture
sign-wood-texture
sign-wood-texture-green
grass-bg
grass2-bg
yellow-dots-bg
cloud-boat-bg
heads-bg
heads-purple-bg
leaves-purple-bg
leaves-yellow-bg
leaves-green-bg
leaves-lightgreen-bg
triangle-lightblue-bg
waves-bg
camp-bg
acorn-bg
hhp-main-bg-red
hhp-main-bg-white
hhp-main-bg-blue
hhp-flower-bg-white
hhp-flower-bg-yellow
hhp-furniture-bg
button-arrow
header-grass
header-funiture-beige
header-grass2
header-heads
header-heads-purple
header-leaves-purple
header-leaves-yellow
header-leaves-green
header-leaves-lightgreen
header-triangle-lightblue
header-waves
header-waves-2
header-hillblue
header-wood
header-camp
header-water
header-acorn
hhp-header-dreams
hhp-header-facilities
hhp-header-share
hhp-header-island
hhp-header-clientele
hhp-header-access
hhp-header-disclaimer
disclaimer
overview-island-left
overview-island-right
overview-paradise-left
overview-paradise-right
overview-paradise-left2
overview-paradise-right2
overview-moremerrier-left
overview-moremerrier-right
overview-world-left
overview-world-right
overview-world-left05
overview-world-left08
overview-world-left16
overview-world-left20
overview-world-right04
overview-world-right10
overview-world-right14
overview-world-right22
overview-world-right31
overview-morethings-left-01
overview-morethings-left-02
overview-morethings-left-03
overview-morethings-right-01
overview-morethings-right-02
overview-morethings-right-03
overview-howtobuy-left
overview-howtobuy-right
island-life-begins-left1
island-life-begins-right1
island-life-begins-left2
island-life-begins-right2
island-life-new-left1
island-life-new-left2
island-life-new-right1
island-life-new-right2
island-life-nookphone-left
island-life-nookphone-right
island-life-diy-left
island-life-diy-right
island-life-fly-left1
island-life-fly-left2
island-life-fly-right1
island-life-fly-right2
community-everyone-left
community-everyone-right1
community-everyone-right2
community-friends-left
community-friends-right
community-stars-right
community-stars-left
community-distant-right
community-distant-left1
community-distant-left2
calendar-bg
calendar-today-img-bg
calendar-balloon-purple
calendar-balloon-green
calendar-balloon-red
calendar-balloon-blue
calendar-video-bg
slider-arrow-left
slider-arrow-left-rollover
slider-arrow-right
slider-arrow-right-rollover
hhp-need-sideimg-left-01
hhp-need-sideimg-left-02
hhp-need-sideimg-right-01
hhp-need-sideimg-right-02
hhp-dreams-sideimg-left-01
hhp-dreams-sideimg-left-02
hhp-dreams-sideimg-right-01
hhp-dreams-sideimg-right-02
hhp-dreams-sideimg-right-03
hhp-facilities-sideimg-left-01
hhp-facilities-sideimg-left-02
hhp-facilities-sideimg-right-01
hhp-facilities-sideimg-right-02
hhp-facilities-sideimg-right-03
hhp-share-sideimg-right-01
hhp-share-img
hhp-island-sideimg-left-01
hhp-island-sideimg-right-01
hhp-island-sideimg-right-02
hhp-clientele-sideimg-left-01
hhp-clientele-sideimg-right-01
hhp-clientele-sideimg-right-02
hhp-clientele-sideimg-right-03

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Abonneer je op op
YouTube

Voorbij de horizon wacht je een geheel nieuwe ervaring met Happy Home Paradise! In deze betaalde DLC-uitbreiding voor Animal Crossing: New Horizons kun je je creativiteit de vrije loop laten om op een eilandengroep een resort vorm te geven. Ontdek nieuwe ontwerpmogelijkheden en creëer vakantiehuizen voor veel verschillende klanten.

Het resortplanbureau heeft je nodig!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Need_Img.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Need_SideImg_Mob.png
 

Maak dromen werkelijkheid

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Dreams_Img.png

Als lid van Lotties resortplanbureauteam is het jouw taak om dromen werkelijkheid te laten worden. Elke klant heeft een eigen voorstelling van het perfecte vakantiehuis, en het is aan jou om die te realiseren.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Dreams_SideImg_Mob.png

Kies het eiland waarop je wilt bouwen en ontwerp het geheel om een huis te maken waar de klant blij mee is. Plaats meubels die bij het thema passen, versier het interieur en exterieur, verander het seizoen, de tijd van de dag en meer. Hoe meer huizen je ontwerpt, hoe meer klanten van jouw expertise gebruik willen maken.

Voorzien van voorzieningen

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Office_Img.png

Het eiland van het resortplanbureau staat vol leegstaande gebouwen, klaar voor een flinke renovatie. Wanneer je je handen even niet vol hebt aan het ontwerpen van vakantiehuizen, kun je aan de slag met deze leegstaande gebouwen. Maak een restaurant, ziekenhuis, school en meer, en zie met eigen ogen hoe bewoners van de eilandengroep van jouw gebouwen gebruikmaken.

Delen met de wereld

Foto's van de door jou ontworpen vakantiehuizen worden opgeslagen in het portfolio van het resortplanbureau en kunnen worden bekeken met de NookPhone-app Netwerk voor Wonderlijke Woningen (NWW). Gebruik de app om klanten opnieuw te bezoeken of deel je ontwerpen online met ontwerpers van over de hele wereld om ze te inspireren.*

Terug naar je eiland

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Island_Img.png

Meubels en ontwerptechnieken die je op het eiland hebt gekregen, kunnen ook op je eigen eiland worden gebruikt. Experimenteer dus met kamerafscheidingen, blokken, pilaren, verlichting en omgevingsgeluiden om je ideale huis in te richten. Uiteindelijk kun je zelfs de huizen van de andere eilandbewoners herinrichten.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Island_SideImg_Mob.png

Klanten werven

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Clientele_Img.png

Koop souvenirchocolaatjes in de winkel van het resortplanbureau en geef ze aan de eilandbewoners. Je zult ze dan al snel tegenkomen op de eilandengroep. Je kunt ook Animal Crossing-amiibo en amiibo-kaarten (worden apart verkocht) gebruiken om je favoriete personages uit te nodigen en ze een klant te laten worden van het resortplanbureau!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Clientele_SideImg_Mob.png
 

Op twee manieren toegang

Je kunt op twee manieren toegang krijgen tot Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise**:

De downloadbare content los kopen***
SQ_NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HappyHomeParadise.jpg

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_HHP_Purchase.png

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise is verkrijgbaar in de Nintendo eShop of op deze website als losse aankoop.

Inbegrepen bij Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

Iedereen met een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket (individueel of familielidmaatschap) kan Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise gratis downloaden.

Ga voor meer informatie over hoe je toegang kunt krijgen tot Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise naar onze supportpagina.

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig.

**Je hebt de Europese versie van Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch nodig om Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise te spelen. Ook moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Kom meer te weten over het bijwerken van games op de Nintendo Switch.

***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar SERVICE EN INFO. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Het eilandleven gaat beginnen...

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Islandlife_Begins_Img01.png

Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. Kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je hoofd naar staat. Je kunt ook bepalen of het op je eiland een komen en gaan zal zijn van nieuwkomers of dat je met een paar mede-bewoners een hechte band opbouwt. De keuze is aan jou!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_orange.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_orange_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Islandlife_Begins_Img02.png

Hoe meer je doet, des te meer je zult ontdekken. Vang vissen en insecten om de aandacht van een vriendelijke curator te wekken, verzamel materialen om de voorzieningen op het eiland uit te breiden, of bouw om nog meer bewoners aan te trekken. Zelfs het kleinste ding kan tot iets reusachtigs leiden...

Geen dag is hetzelfde

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Islandlife_New_Img01.png

Het eiland verandert naargelang de seizoenen elkaar afwisselen. 's Zomers zijn er insecten en vissen in overvloed, in de herfst schieten de paddenstoelen uit de grond, 's winters kun je sneeuwpoppen maken en in de lente staan de bloemetjes vol in bloei. Ook vinden er het hele jaar door unieke evenementen plaats, zoals Konijnendag.* Op zulke dagen kun je bijzondere bezoekers en allerlei activiteiten verwachten.

App je even?

Aanschouw, de NookPhone! Dit nieuwe technologische hoogstandje van Nook Inc. beschikt over allerlei nuttige apps om je leven van alle gemakken te voorzien! Gebruik je Nook-miles om mee te doen aan leuke activiteiten, sla doe-het-zelfplannen op, houd met de digitale encyclopedie bij wat je allemaal hebt gevangen, ontwerp je eigen kleding en nog veel meer.

Abonneer je op op
YouTube

Doe-het-zelven!

Je nieuwe thuis is meer dan alleen een onbewoond eiland. Je moet het zien als een homp klei die je helemaal naar eigen wens kunt kneden in de vorm die je wilt. Gebruik allerlei materialen, zoals klei, hout of steen, om gereedschappen, meubels en andere voorwerpen te maken om je canvas in een prachtig schilderij te veranderen.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_yellow.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_yellow_mob.png

Laten we eens kijken hoe je zelf iets kunt maken:

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_yellow.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_yellow_mob.png

Als je daar een beetje handigheid in hebt gekregen, kun je zelfs bruggen en paden maken. Met genoeg Nook-miles kun je bovendien een vergunning aanvragen om het land zelf te mogen vormen. Op die manier kun je rivieren uitgraven of kliffen aanpassen.

Vlieg met me mee

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Islandlife_Fly_Img.png

Het in het zuiden gelegen vliegveld is de toegangspoort tot jouw eiland. Hier komen niet alleen nieuwe bewoners en bezoekers aan, maar je kunt er zelf ook tickets boeken naar andere verre oorden.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Islandlife_NookPhone_Fly_Img02.png

Doe mee aan excursies op andere eilanden om nieuwe materialen, vegetatie en dieren te ontdekken. Je mag alles mee naar huis nemen! Reis naar Fotopia en organiseer fotoshoots met de andere eilanders, of stap in het vliegtuig en breng een bezoekje aan eilanden van vrienden, lokaal of online.**

*Hiervoor moet je een gratis software-update downloaden. Om software-updates te downloaden heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

**Daarnaast kunnen maximaal acht spelers lokaal draadloos of online samen op één eiland spelen. Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

Een eiland voor iedereen!

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Everyone_Img01.png

Je hoeft je dagen op het eiland gelukkig niet in je eentje te slijten. Een nieuw leven betekent nieuwe vrienden om het mee te delen! Men stond in de rij toen Tom Nook het Eilandleven-pakket aankondigde en iedereen heeft een plekje nodig om te wonen. Zullen ze voor jouw eiland kiezen? Wie weet...

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_Water.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Everyone_Img02.png

Je begint je nieuwe eilandleven met slechts een paar andere eilandbewoners. Het is vervolgens aan jou om een plek te maken waar nieuwkomers graag zouden willen wonen. Bouw en decoreer er lustig op los en je zult merken dat het eiland bij menig nieuwkomer in de smaak zal vallen. Voor je het weet, woon je met allerlei nieuwe vrienden op het eiland!

Vrienden voor het leven

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Friends_Img.png

Als Eilandwoordvoerder ben jij de aangewezen persoon om nieuwe eilanders te ontvangen. Alles wat je onderneemt met elke bewoner, heeft invloed op jullie band. Je kunt ervan uitgaan dat ze je rijkelijk belonen voor bewezen diensten en hun waardering laten blijken met kaarten, cadeautjes, materialen en meer.

Een nacht onder de sterren

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Stars_Img.png

Het aanleggen van een kampeerplek opent nog meer deuren om vriendschappen te sluiten. Je kunt zelfs amiibo-kaarten van Animal Crossing (apart verkrijgbaar) gebruiken om specifieke personages uit te nodigen. Als je een paar klusjes voor ze doet, overwegen ze misschien zelfs voorgoed naar het eiland te komen!

Prettig gezelschap

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Together_Img01.png

Onthoud goed dat het eilandleven nog leuker wordt als je het deelt met je vrienden! Maximaal acht geregistreerde Nintendo Switch-gebruikers kunnen een eiland delen op dezelfde Nintendo Switch, elk met hun eigen huis. Jullie kunnen zelf bepalen hoe jullie het eilandparadijs vorm gaan geven.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_blue.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_blue_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Together_Img.jpg

Je kunt zelfs met tot wel vier spelers tegelijk lokaal op dezelfde Nintendo Switch spelen* en samen de mooiste momenten beleven.

De wereld aan je voeten

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Distant_Img01.png

Met de lokale draadloze of online-multiplayerstand zul je al gauw ontdekken dat jouw eiland niet het enige paradijs is. Ga naar de luchthaven en boek een vlucht naar het eiland van een vriend, of nodig ze uit voor een bezoekje aan je eigen eiland. Er kunnen maximaal acht spelers tegelijk een eiland komen bezoeken.

NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Divider_turquoise_mob.png
NSwitch_AnimalCrossingNewHorizons_Community_Distant_Img02.png

Zelfs als je met vrienden speelt, gaat het leven gewoon door. Dat betekent dat je op andermans eiland alle evenementen en haast alle activiteiten kunt beleven die je op je eigen eiland ook kunt ervaren. Door andere eilanden te bezoeken via de lokale draadloze multiplayerstand, verdien je ook Nook-miles. Hark de bonussen binnen en je zult binnen de kortste keren kunnen baden in miles!

*Voor de lokale multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig. Maximaal acht spelers die als gebruiker zijn geregistreerd op een Nintendo Switch-systeem, kunnen op een gemeenschappelijk eiland wonen. Ook kunnen er maximaal vier eilandbewoners tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen. Opmerking: per Nintendo Switch-systeem kan er slechts één eiland bestaan, ongeacht het aantal geregistreerde gebruikers of het aantal exemplaren van de game op een spelsysteem. Voor elk eiland heb je een Nintendo Switch en een exemplaar van de game nodig.

**Daarnaast kunnen maximaal acht spelers lokaal draadloos of online samen op één eiland spelen. Voor de lokale draadloze multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

Bestel nu

Categorieën

Dieren, Simulatie

Uitgever

Nintendo

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Chatfunctie

Leeftijdsclassificatie

Animal Crossing: New Horizons + Happy Home Paradise

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-12-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Happy Home Paradise

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

05-11-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-03-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

20-03-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

10449,00 MB