Animated Jigsaws Collection

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum:

Een gebruiksvriendelijke interface die bijvoorbeeld de rand- en middenstukken van elkaar scheidt, maakt het voltooien van de puzzels leuk en ontspannend.

Animated Jigsaws: Japanese Women bevat korte video's als puzzels die je moet oplossen om mooie dames te onthullen! De videopuzzels tonen tien mooie dames in traditionele kimono- en yukatakledij die zich op verschillende locaties bevinden, zoals in Kyoto, bij een meer, of in een warmwaterbron.

Animated Jigsaws: Beautiful Japanese Scenery bevat bewegende beelden van lente, zomer, herfst en winter, en daarmee alle natuurlijke schoonheid van de vier seizoenen in Japan. Los puzzels op van beroemde plaatsen in Japan, zoals Mt. Fuji, Kyoto, Tokio en de sneeuwaapjes die genieten van een bad in een warmwaterbron! De hectische oversteekplaats in het Shibuya-stadsdistrict van Tokio is ook inbegrepen.

Animated Jigsaws - Wild Animals bevat korte video's als legpuzzels die in elkaar worden gezet om prachtige foto's van wilde dieren te onthullen! De videopuzzels tonen twaalf dieren in hun natuurlijke habitat, zoals leeuwen, olifanten, stokstaartjes, ijsberen en pinguïns.

Kenmerken:

 • Los de puzzels met vrienden op in de multiplayerstand voor maximaal vier spelers.
 • Gemakkelijk te spelen traditionele puzzelgame.
 • Drie verschillende achtergrondkleuren.
 • Drie maten voor elke puzzel: 60, 120 en 240 stukjes.
 • Meet hoeveel tijd je voor een puzzel nodig hebt.
 • Aparte rand- en middenstukjes.
 • Elk stukje maakt een klikgeluid wanneer je het plaatst.
 • Mogelijkheid om individuele stukken samen te klikken.
 • Je kunt je progressie te allen tijde opslaan en later verdergaan waar je gebleven was.
 • Je kunt kiezen uit verschillende traditionele Japanse songs.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Bordspel, Puzzelen

Spelers

1 - 4

Uitgever

Funbox Media

Leeftijdsclassificatie

 • 3

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-05-2019

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1259,34 MB