Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-01-2021

Dit verhaal vindt drie jaar na de gebeurtenissen van de vorige game 'Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout' plaats en vertelt over de reünie van Ryza en haar vrienden, die nieuwe mensen leren kennen en afscheid nemen om een waardevolle schat te ontdekken.

Het verhaal

Er is drie jaar verstreken sinds Ryza's geheime avontuur op Kurken Island. Ryza is het enige groepslid dat op het eiland is achtergebleven. Ze ontvangt een brief van haar goede vriend die haar vertelt over ruïnes die misschien te maken hebben met alchemie en een mysterieus verzoek dat te maken heeft met een gloeiende steen. Ze besluit het eiland te verlaten en naar de royal capital Ashra-am Baird af te reizen. Ryza weet echter niet dat dit het begin is van een fantastisch nieuw avontuur waarin ze de mysteries van de ruïnes rondom de royal capital moet achterhalen en kennismaakt met een vreemd wezen dat haar leven voorgoed zal veranderen.

Belangrijkste kenmerken

  • Verkenningstochten met nieuwe acties!

Ryza kan diverse nieuwe acties uitvoeren. Zo kan ze in water duiken, via planten muren beklimmen, zich door smalle openingen wurmen en magische touwen gebruiken om van het ene gebied naar het andere te reizen. Dankzij deze en andere vaardigheden kan Ryza diverse gebieden en ruïnes beter verkennen.

  • Meer realtimegevechten boordevol actie!

Ga de strijd aan met je vijanden via het verbeterde gevechtssysteem dat gebruik maakt van realtimetactieken! De gevechten zijn nog nooit zo snel en spannend geweest. Wissel snel tussen personages, kies uit diverse skills en gebruik voorwerpen op precies het juiste moment voor de beste resultaten.

  • Eenvoudige gameplay die je snel onder de knie hebt!

Maak gebruik van diverse nieuwe spelsystemen, waaronder het nieuwe, intuïtieve systeem 'Linkage Synthesis' waarbij voorwerpen in cellen genaamd 'Material Loops' zijn geplaatst. Die zijn speciaal ontworpen zodat nieuwe spelers makkelijker de gameplay kunnen leren en ervaren spelers unieke aangepaste voorwerpen kunnen maken. Zelfgemaakte voorwerpen kunnen ook worden gecombineerd met 'Evolution Link' om compleet nieuwe voorwerpen te maken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Dit verhaal vindt drie jaar na de gebeurtenissen van de vorige game 'Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout' plaats en vertelt over de reünie van Ryza en haar vrienden, die nieuwe mensen leren kennen en afscheid nemen om een waardevolle schat te ontdekken.

Content van de set

  • De hoofdgame 'Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy'
  • Kurken Island Gathering Tour

Voortgang tot een bepaald punt in de game om de verzamelplaatsen van de vorige titel 'Atelier Ryza' te ontgrendelen.

Beschikbare gebieden: Traveler's Road (van Shipyard), Pixie Forest (van Flower Guard's Garden), Maple Delta (van Sweet River), Weissberg Volcano (van Smoky Mountain Path), Meteor Castle (van Heatwave Gate)

  • Nog een stijlkostuumset

Een set van 21 kostuums, verdeeld over 3 outfits per personage voor de volgende personages: Ryza, Lent, Tao, Klaudia, Patricia, Serri en Clifford.

  • Kostuumset Summer Memories

Bevat: het 'Summer Adventure!'-kostuum voor Ryza dat beschikbaar was als vroege aanschafbonus voor de vorige titel; 'Another Fashion'-kostuumset en 'Summer Style'-kostuumset uit de Digital Deluxe edition. 16 kostuums voor Ryza, Lent, Tao en Klaudia, 4 per personage.

  • Set met handige voorwerpen

Een set van vier verschillende voorwerpen die aan het begin van de game van pas komen. Ze worden toegevoegd aan de Container in het Atelier.

Beschikbare voorwerpen: Wind Shoes (voor meer snelheid), Traveler's Coat (voor meer EXP), True Handmade Staff (voor meer AP), Uni Charm (boost statistieken, meer gezondheid en skillpower).

  • Alles wat je nodig hebt! Edelstenen-pakket

100.000 edelstenen die je kunt gebruiken voor voorwerpen en meer. Edelstenen worden geleidelijk aan in de game beschikbaar.

Dit verhaal vindt drie jaar na de gebeurtenissen van de vorige game 'Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout' plaats en vertelt over de reünie van Ryza en haar vrienden, die nieuwe mensen leren kennen en afscheid nemen om een waardevolle schat te ontdekken.

Content van de set

  • Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy Digital Deluxe Edition
  • Atelier Ryza 2: Season Pass: bevat de 12 onderstaande DLC-pakketten die vanaf maart 2021 gefaseerd worden uitgebracht.

Content inbegrepen in de Season Pass

  1. Ryza's Swimsuit "Tropical Summer"
  2. Lent's Swimsuit "Beach Flag King"
  3. Tao's Swimsuit "School Trip"
  4. Klaudia's Swimsuit "Black Monokini"
  5. Patricia's Swimsuit "White Beach Corset"
  6. Clifford's Swimsuit "Ocean Treasure"
  7. Serri's Swimsuit "Bitter Chocolate"
  8. Recipe Expansion Pack "The Art of Synthesis"
  9. Recipe Expansion Pack "The Art of Battle"
  10. Additional Area "Keldorah Castle"
  11. High-difficulty Area "Flame Sun Island"
  12. Gust Extra BGM Pack

Let op:

  • ① - ⑧⑩⑫ worden naar verwachting voor het eind van april 2021 uitgebracht; ⑨⑪ worden naar verwachting voor het eind van mei 2021 uitgebracht.
  • Raadpleeg de officiële website voor meer informatie over de beschikbare content: https://www.koeitecmoeurope.com/ryza2/
    De inhoud van de Season Pass, releasedata en de releasevolgorde zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande melding.
  • ① - ⑦ individuele kostuums voor personages.
  • ⑧ nieuw materiaal en nieuwe Essence recipes.
  • ⑨ nieuwe recipes voor gevechtsvoorwerpen, harnas, accessoires en 7 wapens voor groepspersonages.
  • ⑩ nieuwe set ruïnes om te verkennen (met gebeurtenisscènes zonder voice-over).
  • ⑪ nieuwe moeilijke set ruïnes om te verkennen (met gebeurtenisscènes zonder voice-over).
  • ⑫ aanvullende BGM-nummers van Gust-titels (met nummers van 'Atelier Ryza', 'BLUE REFLECTION' en meer).

Categorieën

RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

KOEI TECMO EUROPE

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-01-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans, Engels, Frans, Engels, Frans

Ultimate Edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-01-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans

Digital Deluxe Edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-01-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-01-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans

Downloadgrootte

6948,00 MB