Curved Space

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-07-2021

Geïnspireerd op de klassiekers van de speelhal, moeten spelers op jacht naar wapens, power-ups en upgrades terwijl ze vijandelijk vuur moeten ontwijken, interdimensionale insecten moeten neerknallen en het aan de stok krijgen met enorme monsterlijke eindbazen. Het is eenvoudig om een pad te banen door de vertakkende verhaallijn van de campagne, maar het is oh zo moeilijk om een plek op de glorieuze ranglijst te bemachtigen.

Belangrijkste kenmerken

•Een nieuwe kijk op old school ruimtehordes: Geniet van de intensieve actie van traditionele 2D shoot ‘em ups in een verdrongen 3D ruimte. Beklim de muren, spring over naar de andere kant van je omgeving en ervaar het adembenemende uitzicht.

•Speel in jouw stijl & beklim de ranglijsten: Ervaar de schokkende zoektocht van je ruimtepiloot in de Campagne,

ga nieuwe uitdagingen aan, test je vaardigheden en jaag op een plek op de ranglijsten in de een van de spelmodes: Dagelijkse Opdrachten, Arena,

Overleven en Eindeloze game.

•Laat je meevoeren door de Synthwave: Geniet van de complete sensorische ervaring met een energieke synthwave soundtrack in samenwerking met FiXT Neon, met artiesten als Scandroid, 3Force en Fury Weekend.

•Upgraden & neerknallen: Verzamel een overvloed aan vaardigheden en wapenupgrades. Een uitgebreide keuze aan wapens (van lasers tot vlammenwerpers tot bosmaaiers!) uitgevoerd met hun eigen speciale overdrive uitbreidingen!

Modes

Campagne: Stap in de rol van een energierecollector midden in een invasie door galactische spinnen. Jouw keuzes leiden je tot een van de drie mogelijke versies waarin de hoofdpersoon van het spel terugvecht op asteroïden, ruimtestations en andere intergalactische locaties. Met elke unieke versie gaat het verhaal een andere richting op.

Arena: Ga de strijd aan met 60 willekeurige uitdagingen uit de campagne om je naam op de lokale ranglijst te krijgen.

Overleven: Bevecht hordes ruimtewezens, waarbij je bij iedere nieuwe horde het hoofd moet bieden aan nieuwe en moeilijkere uitdagingen.

Eindeloze game: Versla de hordes willekeurige uitdagingen uit de campagne en behaal de doelstellingen in wat het spel je ook voor de voeten gooit.

Dagelijkse Opdrachten: Je krijgt iedere dag één kans op deze dagelijkse opdracht te voltooien en de hoogst mogelijke score te behalen. Is het vandaag niet gelukt om op de ranglijst te komen? Morgen krijg je weer een nieuwe uitdaging.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Schietspel, Actiespel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

Maximum Games

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-07-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

1115,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-07-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Japans, Chinees, Koreaans