EA SPORTS™ FIFA 19

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-09-2018
EA SPORTS™ FIFA 19
Sluiten X

Om online te spelen zijn kosten van toepassing. Meer informatie.

Je kunt deze game nu alvast bestellen

Kun je niet wachten om te spelen? Je kunt EA SPORTS™ FIFA 19 nu alvast bestellen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze spelpagina door op VERDER MET DE AANKOOP te drukken.

Als je EA SPORTS™ FIFA 19 voorbestelt, worden de spelgegevens automatisch†† op je Nintendo Switch gedownload. Om middernacht op 28 september 2018 wordt de game beschikbaar††† en kun je direct beginnen te spelen!

Opmerking: bij de aankoop wordt de volledige prijs direct in rekening gebracht. Je kunt de game echter niet spelen voor de release op 28 september 2018. Niet alle games kun je van tevoren bestellen.


EA SPORTS™ FIFA 19 biedt een ervaring voor echte kampioenen, zowel binnen als buiten de lijnen.

De prestigieuze UEFA Champions League biedt een authentieke voetbalsfeer, een verbeterde gameplay met een nog sterkere identiteit en nieuwe, ongeëvenaarde manieren om te spelen. Tijd voor echte kampioenen in FIFA 19.

Beleef clubvoetbal op topniveau in diverse spelstanden in FIFA 19 met officiële wedstrijden en uitgebreide toernooien, waaronder de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen tot leven in EA SPORTS FIFA 19. Van live-updates in FIFA 19 Ultimate Team™ en een authentieke carrièrestand tot de nieuwe, aparte UEFA Champions League-stand, je kunt overal clubvoetbal op topniveau beleven met FIFA 19.

Champions League-stand: beleef de intensiteit van het officiële UEFA Champions League-toernooi van de groepsfase tot de magische finale, of speel een aangepaste versie van het toernooi met een van de Europese clubs uit de game.

Officiële UEFA-elementen: duik in de meest prestigieuze clubcompetities van Europa met unieke beelden, officiële badges, wedstrijdballen en de iconische bokalen van de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

Wedstrijdbeleving: duik in de meest intense voetbalervaring ooit op de Nintendo Switch. De game bevat uitgebreide mogelijkheden om je team en spelers te personaliseren, de grootste voetbalcompetities ter wereld en een vernieuwd systeem om de bal het doel in te rossen.

Team- en spelereigenschappen: er zit een uitgebreide set speelstijlen in FIFA 19 op de Nintendo Switch. Je zult bepaalde wereldberoemde tactieken van teams direct herkennen, zoals het tiki-taka van de eliten van Europa, of het drukzetten wat typisch is voor de Premier League. Daarnaast zullen gebeurtenissen in de echte wereld invloed hebben op individuele speelstijlen, waardoor je het gevoel hebt overal live bij te zijn.

Schiet 'm het doel in: met meer schotmogelijkheden hebben spelers nog meer controle bij het afmaken. Je hebt nu meer controle bij het eerste balcontact, je kunt gevaarlijk met effect schieten, of de bal met finesse in het net schieten. Kortom, meer mogelijkheden om te scoren. Met het getimede afmaakmechanisme heb je zelfs nog meer controle over het afmaken. Spelers tikken een keer om het schot voor te bereiden en nog een keer tijdens het balcontact. Als je dit op het juiste moment doet, heb je meer kans dat je schot zijn doel vindt. Een slechte timing zorgt natuurlijk voor een grotere kans op een afzwaaier.

Authentieke uitzendingen: je kunt het voetbal uit topcompetities als de UEFA Champions Leage, Premier League, Bundesliga en La Liga nu nog intenser beleven dankzij elementen uit deze officiële competities.

Jouw FIFA, jouw manier: beleef FIFA altijd, overal en hoe je maar wilt. Speel alleen of samen op de tv, of neem de game overal mee naartoe.

Deel je Joy-Con: exclusief voor de Nintendo Switch is er nu de mogelijkheid om de Joy-Con-controllers te delen en altijd en overal met je vrienden te spelen. Je hebt hiervoor geen extra hardware nodig en je kunt dus thuis of onderweg van de multiplayerstanden genieten.

Opmerking: EA SPORTS™ FIFA 19 is ook compatibel met de Nintendo Switch Pro-controller en de Joy-Con-houder.

Vriendschappelijke onlinewedstrijden: ontdek nieuwe manieren om op de Nintendo Switch te spelen met Online Friendlies. Nodig vrienden uit je vriendenlijst uit en strijd om de overwinning in een seizoen van vijf wedstrijden. Dit kan in zowel FIFA als in FIFA Ultimate Team.

FIFA 19 Ultimate Team: stel je droomelftal samen met keuze uit duizenden spelers en speel in de meest populaire spelstand van FIFA. Deze stand bevat inhoud van de UEFA Champions en de Europa League en brengt de meest prestigieuze clubcompetities ter wereld tot leven met live-content in FIFA 19 Ultimate Team.

†Om games van tevoren te bestellen in de Nintendo eShop op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig, en moet je de Nintendo eShop minimaal een keer hebben bezocht op het systeem waarop je wilt downloaden. Ga naar SERVICE EN INFO om meer te weten te komen. Voorbestellingen via de Nintendo-website worden verwerkt in de Nintendo eShop.

††Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om de game te downloaden.

†††Hiervoor heb je een actieve internetverbinding nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Vanaf september 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Categorieën

Voetbal, Sport

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts Inc.

Ontwikkelaar

EA Vancouver and EA Romania

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2018

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

14800,65 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2018

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch, Japans