Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

EA SPORTS™ FIFA 19

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 28-09-2018
Abonneer je op op
YouTube

EA SPORTS™ FIFA 19 biedt een ervaring voor echte kampioenen, zowel binnen als buiten de lijnen.

De game bevat nu de prestigieuze UEFA Champions League en biedt een authentieke voetbalsfeer, spelers met persoonlijke eigenschappen die nog sterker naar voren komen dan voorheen en nieuwe, ongeëvenaarde manieren om te spelen.

Beleef clubvoetbal op topniveau in diverse spelstanden in FIFA 19 met officiële wedstrijden en uitgebreide toernooien, waaronder de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen tot leven in EA SPORTS FIFA 19. Van live-updates in FIFA 19 Ultimate Team™ en een authentieke carrièrestand tot de nieuwe, aparte UEFA Champions League-stand, je kunt overal clubvoetbal op topniveau beleven met FIFA 19.

Champions League-stand: beleef de intensiteit van het officiële UEFA Champions League-toernooi van de groepsfase tot de magische finale, of speel een aangepaste versie van het toernooi met een van de Europese clubs uit de game.

Officiële UEFA-elementen: duik in de meest prestigieuze clubcompetities van Europa met unieke beelden, officiële badges, wedstrijdballen en de iconische bokalen van de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

Wedstrijdbeleving: duik in de meest intense voetbalervaring ooit op de Nintendo Switch. De game bevat uitgebreide mogelijkheden om je team en spelers te personaliseren, de grootste voetbalcompetities ter wereld en een vernieuwd systeem om de bal het doel in te rossen.

Team- en spelereigenschappen: er zit een uitgebreide set speelstijlen in FIFA 19 op de Nintendo Switch. Je zult bepaalde wereldberoemde tactieken van teams direct herkennen, zoals het tiki-taka van de eliten van Europa, of het drukzetten wat typisch is voor de Premier League. Daarnaast zullen gebeurtenissen in de echte wereld invloed hebben op individuele speelstijlen, waardoor je het gevoel hebt overal live bij te zijn.

Schiet 'm het doel in: met meer schotmogelijkheden hebben spelers nog meer controle bij het afmaken. Je hebt nu meer controle bij het eerste balcontact, je kunt gevaarlijk met effect schieten, of de bal met finesse in het net schieten. Kortom, meer mogelijkheden om te scoren. Met het getimede afmaakmechanisme heb je zelfs nog meer controle over het afmaken. Spelers tikken een keer om het schot voor te bereiden en nog een keer tijdens het balcontact. Als je dit op het juiste moment doet, heb je meer kans dat je schot zijn doel vindt. Een slechte timing zorgt natuurlijk voor een grotere kans op een afzwaaier.

Authentieke uitzendingen: je kunt het voetbal uit topcompetities als de UEFA Champions Leage, Premier League, Bundesliga en La Liga nu nog intenser beleven dankzij elementen uit deze officiële competities.

Jouw FIFA, jouw manier: beleef FIFA altijd, overal en hoe je maar wilt. Speel alleen of samen op de tv, of neem de game overal mee naartoe.

Deel je Joy-Con: exclusief voor de Nintendo Switch is er nu de mogelijkheid om de Joy-Con-controllers te delen en altijd en overal met je vrienden te spelen. Je hebt hiervoor geen extra hardware nodig en je kunt dus thuis of onderweg van de multiplayerstanden genieten.

Opmerking: EA SPORTS™ FIFA 19 is ook compatibel met de Nintendo Switch Pro-controller en de Joy-Con-houder.

Vriendschappelijke onlinewedstrijden: ontdek nieuwe manieren om op de Nintendo Switch te spelen met Online Friendlies. Nodig vrienden uit je vriendenlijst uit en strijd om de overwinning in een seizoen van vijf wedstrijden. Dit kan in zowel FIFA als in FIFA Ultimate Team.

FIFA 19 Ultimate Team: stel je droomelftal samen met keuze uit duizenden spelers en speel in de meest populaire spelstand van FIFA. Deze stand bevat inhoud van de UEFA Champions en de Europa League en brengt de meest prestigieuze clubcompetities ter wereld tot leven met live-content in FIFA 19 Ultimate Team.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

H2x1_NSwitch_EASportsFifa19_UltimateTeam.jpg

FIFA 19 Ultimate Team™

Stel je eigen droomselectie samen uit duizenden spelers en ga de strijd aan in de meest populaire spelstand in FIFA. Met live-content van de UEFA Champions League en Europa League komen de meest prestigieuze clubcompetities ter wereld tot leven in FIFA 19 Ultimate Team™.

Speleritems

Er zijn duizenden speleritems beschikbaar in FIFA 19 Ultimate Team™, die opgedeeld zijn in categorieën op basis van hun algemene beoordeling. De basistypen zijn Brons (ALG 0 – 64), Zilver (65 – 74) en Goud (75+), en zijn verder opgedeeld in Gewoon en Zeldzaam. Tijdens specifieke FUT-live-evenementen zijn er eveneens speciale speleritems met verbeterde beoordelingen en eigenschappen verkrijgbaar. Je krijgt speleritems door FUT-pakketten te openen, ze op de FUT-transfermarkt te kopen of door Squad Building Challenges te voltooien.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_UltimateTeamGoldBronzeSilver.png

Pakketten, FIFA-punten en munten

Open FUT-pakketten om nieuwe spelers en gebruiksitems te krijgen waarmee je je club kunt uitbreiden en de teamgeest kunt verbeteren. Koop FUT-pakketten met FIFA-punten, die je op je systeem en bij geselecteerde verkooppunten kunt kopen. Je kunt ook munten gebruiken die je in de game verdient door wedstrijden te spelen, uitdagingen te voltooien of door spelers op de transfermarkt te verkopen.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_UltimateTeamPacksCoins.png

NIEUW: UEFA Champions League

Voor de eerste keer ooit komt de UEFA Champions League naar FIFA Ultimate Team. Naarmate de meest prestigieuze clubcompetitie ter wereld van de groepsfase vordert tot de finale, wordt spannende nieuwe FUT-content uitgebracht die het toernooi tot leven brengt in FIFA Ultimate Team.

NIEUW: ICONS

Stel je droomselectie met supersterren uit het heden en het verleden samen door FUT ICONS aan je Ultimate Team™ toe te voegen. Naast de vele ICONS die al in FIFA 18 voorkwamen, is er een nieuwe groep ICONS toegevoegd voor FUT 19, allemaal in drie verschillende versies (de zogenaamde Stories) die de verschillende fases uit hun carrière vertegenwoordigen. De nieuwe groep ICONS bevat legendarische spelers met een rijk verleden in de UEFA Champions League, zoals Steven Gerrard, Raúl en Johan Cruyff.

CI_NSwitch_EASportsFifa19_SquadBuildingChallengesLogo.png

Squad Building Challenges

Stel je clubmanagementvaardigheden op de proef met de Squad Building Challenges. Stel een selectie samen, voldoe aan de unieke voorwaarden van elke uitdaging en ruil je voltooide selectie in voor spannende beloningen in de game.

*Hiervoor heb je EA SPORTS™ FIFA 19 (apart verkrijgbaar), alle game-updates, een internetverbinding en een EA-account nodig.

Je kunt vanaf een kinderaccount wel FIFA-punten kopen, maar niet naar de onlinestand FIFA Ultimate Team (“FUT”) gaan. Dat betekent dat je wel moet betalen, maar geen FUT kunt gebruiken. Om dit te voorkomen, koop je alleen FIFA-punten met een account die toegang heeft tot onlinefuncties.

Categorieën

Voetbal, Sport

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Electronic Arts Inc.

Ontwikkelaar

EA Vancouver and EA Romania

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

14506,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch, Japans