Just Dance 2017

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 03-03-2017

Roep je vrienden en familieleden bij elkaar – het is tijd om te dansen! Just Dance 2017 voor de Nintendo Switch bevat meer dan 40 nieuwe nummers, zes spelstanden, het hele jaar bijgewerkte content en toegang tot meer dan 200 nummers via Just Dance Unlimited!*

Zet je Nintendo Switch aan en dans altijd, overal en met iedereen! Zelfs als je niet thuis bent, kun je dansen met behulp van de Joy-Con of met de Just Dance Controller-app voor smartphones!** Van de nieuwste hits tot bekende favorieten voor de hele familie. Hier zie je een aantal van de nummers waarmee je je familieleden en vrienden gegarandeerd in beweging kunt krijgen, in een muziekbeleving als geen ander!

 • Sorry – Justin Bieber
 • Lean On – Major Lazer & DJ Snake Ft. MØ
 • Don’t Stop Me Now – Queen
 • Po Pi Po – Hatsune Miku
 • September – Equinox Stars
 • Watch Me (Whip/ Nae Nae) – Silentó
 • Single Ladies (Put a Ring on It) – Beyoncé
 • Don't Wanna Know – Maroon 5
 • Cake By The Ocean – DNCE
 • Can't Feel My Face – The Weeknd
 • Scream & Shout – will.i.am feat. Britney Spears
 • En nog veel meer!

Dans op meer dan 200 nieuwe nummers en exclusieve nieuwe content gedurende het hele jaar met Just Dance Unlimited!*

Deze dance-on-demand-dienst voorziet je van de nieuwste content in alle spelstanden! Bij de release van de game zullen er meer dan 200 nummers beschikbaar zijn, terwijl er gedurende het jaar steeds meer content aan zal worden toegevoegd. De nieuwe zoekfunctie en de op jouw smaak toegespitste afspeellijsten helpen je je favoriete nummers te vinden en het feest op gang te brengen.

Ervaar de nieuwe, grappige en hectische speelstand, Just Dance Machine!

Je bent ontvoerd door buitenaardse wezens! Ze hebben je dansenergie nodig om de accu's van hun ruimteschip op te laden en terug te keren naar huis. Elke Dance Machine-sessie bestaat uit vijf korte dansen die je nog niet eerder in Just Dance bent tegengekomen: flamenco, charleston, ballet, haka en de Franse cancan! Als je de buitenaardse wezens van voldoende energie voorziet, geven ze je toegang tot nieuwe dansonderdelen!

Stel je eigen work-out samen met Sweat + Playlists!

Maak work-outs leuk door afspeellijsten met je eigen nummers te creëren, of de nummers non-stop en in willekeurige volgorde af te spelen! Zie hoeveel calorieën je verbrandt, hoe lang je hebt gedanst en hoeveel nummers er zijn gespeeld!

Ga de World Dance Floor op!

Dans live met spelers uit de hele wereld op deze online dansvloer! Bezoek toernooien en andere speciale evenementen, en werk samen met andere dansers om speciale prijzen vrij te spelen!

Just Dance!

Dans tot diep in de nacht op de coolste songs dankzij de klassieke Just Dance-ervaring! Neem het op tegen je vrienden in Rival Scoring of behaal samen met je team de hoogste score in de coöpstand. In Dance Quest sta je oog in oog met AI-spelers en moet je alle opdrachten voltooien om de game te verslaan!

Ben je op zoek naar de Wii U-versie van Just Dance 2017?

*Just Dance Unlimited is een betaalde streamingdienst waarop je jezelf kunt abonneren. Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig.

**Ga voor meer informatie over de Just Dance Controller App naar de officiële pagina van Ubisoft.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Muziek, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

Ubisoft

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

12854,00 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch