NBA 2K18

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 15-09-2017

De beste* jaarlijks terugkerende sportgame van deze generatie consoles wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Beleef een authentieke en ongeëvenaarde basketbalervaring in NBA 2K18.

Train je MyPLAYER en volg je eigen verhaal. Stel je eigen MyTEAM op om kampioen te worden, of neem het op tegen spelers van over de hele wereld om te bewijzen dat je de beste bent.

NBA 2K18 laat andere basketbalgames achter zich dankzij de hoge mate van realisme en onvervalste NBA-gameplay.

MyPLAYER en MyTEAM

Het maakt niet uit hoe je wil spelen want er is genoeg actie op het veld! Maak je eigen MyPLAYER en werk aan je NBA-avontuur in MyCAREER. Je kunt ook spelerskaarten verzamelen om je eigen MyTEAM van supersterren samen te stellen.

Ontdek hier meer

Jouw buurt

Verken je omgeving met MyPLAYER, praat en speel met andere MyPLAYERS en personages, staar je tegenstander in de ogen op het veld, en nog veel meer!

Welkom in je buurt

Gameplay voor de elite

De nieuwe bewegingsengine maakt de besturing van spelers realistischer dan ooit. Dribbelen en bewegen zonder bal berusten nu niet langer op voorgeprogrammeerde animaties. Deze baanbrekende technologie creëert animaties op een dynamische manier voor de best mogelijke speelervaring. Jij hebt nu volledige controle.

Speciaal gastcommentaar

Het grootste team van commentatoren in de geschiedenis van sportgames is nu nog groter geworden. Ook legendes Kobe Bryant en Kevin Garnett nemen nu achter de microfoon plaats om de uitzending te verrijken met hun ervaren kijk op de sport.

Legendarische teams

De grootste spelers uit de geschiedenis van de NBA, van alle 30 teams, voor het eerst samengebracht in één lange spelerslijst die alle tijdperken omvat. In Play Now kun je voor eens en altijd uitmaken welk legendarische team de ultieme droomploeg is.

In MyLEAGUE en MyGM kun je niet alleen een NBA-team, maar ook de volledige NBA besturen!

Kom hier meer te weten over de Legend Edition en Legend Edition Gold.


LET OP: een microSD-kaart (apart verkrijgbaar) met minimaal 32 GB vrije opslagruimte en 5 GB vrije opslagruimte in het systeemgeheugen zijn vereist om deze game te downloaden. De microSD-kaart moet in het systeem zijn ingevoerd om de download te starten.

*Volgens de beoordelingen van Metacritic.com in 2008 - 2016

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Lees meer over betaalde online abonnementen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

MyPLAYER

Creëer je MyPLAYER en stippel je eigen loopbaan binnen de NBA uit in MyCAREER. Werk aan je carrière via NBA-wedstrijden, betreed de Playground-velden of meng je in het Pro-Am-circuit. NBA 2K18 kent nieuwe MyPLAYER-upgrades en aanmoedigingssystemen, en nog veel meer.

De buurt

Voor het eerst leven de MyPLAYERS samen in dezelfde buurt. Hier kun je dingen ontdekken, communiceren met andere MyPLAYERS, wedstrijden spelen op het veld, naar de laatste beats luisteren, en nog veel meer!

Welkom in je buurt

The Road to 99

NBA 2K18 introduceert ‘the Road to 99’, de overkoepelende meta-game die je beloont voor verbeteringen in je algemene rating, onafhankelijk van welke manier van spelen je kiest. The Road to 99 heeft een verenigd badge-systeem voor Pro-Am, Park en je NBA-loopbaan in MyCareer. Je karakteristieken, animaties en badges worden gecombineerd in een algemene rating.

MyTEAM

Bouw je eigen MyTEAM op met nieuwe soorten kaarten. Verzamel spelerskaarten met NBA-legendes van toen en nu, en stap vervolgens het veld op. Stel een team samen dat voldoet aan het salarisplafond en word kampioen in de gloednieuwe Super Max-seizoensstand, of trek kaarten voor een 5-tegen-5-toernooi in de nieuwe stand Pack & Playoffs.

Welkom in je buurt

The Neighborhood is nog nooit eerder gezien in NBA 2K of in andere games met een sportthema. De MyPLAYERS wonen in dezelfde buurt en kunnen verschillende locaties in de stad bezoeken, met andere MyPLAYERS spelen of een praatje maken.

Meer over MyPLAYERS

Ervaringen en ratings worden beïnvloed door je handelingen. Van een ontmoeting met Kyrie Irving terwijl hij bij de kapper zit, een wedstrijdje op het veld van The Playground, een verse naald op je huid in de tattoo-studio, het luisteren naar nieuwe beats of om je laatste nieuwtjes te laten zien aan je maten tijdens een wandeling. Je ervaring is helemaal gebaseerd op hoe jij speelt, zodat je NBA 2K18 beleeft zoals jij het wil.

Bekijk de infographic

Wil je de standaardeditie van NBA 2K18? Kijk dan bij de aankoopopties aan de rechterzijde van deze spelpagina.

NBA 2K18 Legend Edition

H2x1_NSwitch_NBA2K18_LegendEdition.jpg

De NBA 2K18 Legend Edition bevat de volgende in-game items:

 • 100.000 VC
 • Twintig MyTEAM Packs om je perfecte team mee op te bouwen (één per week) met een gegarandeerde Shaq-kaart, één willekeurige Team 2K Free Agent-kaart en nog meer!
 • Shaq Attaq-schoenen
 • Rookie Shaq-jersey
 • Shirt met officieel logo van Shaq
 • Jersey met bijnaam van Shaq
 • Kampioenschapsring Shaq

NBA 2K18 Legend Edition

NBA 2K18 Legend Edition Gold

H2x1_NSwitch_NBA2K18_LegendEditionGold.jpg

De NBA 2K18 Legend Edition Gold bevat de volgende in-game items:

 • 250.000 VC
 • 40 MyTEAM Packs om je perfecte team mee op te bouwen (één per week) met een gegarandeerde Shaq-kaart, één willekeurige Team 2K Free Agent-kaart en nog meer!
 • Shaq Attaq-schoenen
 • Rookie Shaq-jersey
 • Shirt met officieel logo van Shaq
 • Jersey met bijnaam van Shaq
 • Kampioenschapsring Shaq
 • Jerseycollectie Mitchell & Ness Shaq - vijf in totaal
 • Aanvullende kledingstukken en accessoires voor MyPLAYER

NBA 2K18 Legend Edition Gold


LET OP: een microSD-kaart (los verkrijgbaar) met minimaal 32 GB vrije opslagruimte en 5 GB vrije opslagruimte in het systeemgeheugen zijn vereist om deze game te downloaden. De microSD-kaart moet in het systeem zijn ingevoerd om met downloaden te kunnen beginnen.

Categorieën

Sport, Basketbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 10

Uitgever

2K Games

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-10-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

15-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

 • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

24108,00 MB