Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pikmin 3 Deluxe

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 30-10-2020

Gratis proberen!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

Er is nu een gratis demo van Pikmin 3 Deluxe beschikbaar! Speel alleen of met een vriend in de spelstanden Story en Mission, en draag je voortgang over naar de volledige game. Doorgewinterde avonturiers kunnen de demo van de spelstand Story proberen te voltooien om de nog uitdagendere moeilijkheidsgraad 'Ultra-Spicy' direct in de volledige game vrij te spelen, zonder dat de Story-stand in de volledige game eerst op 'Hard' moet worden uitgespeeld!

Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of via deze pagina door in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_PreOrder_Artwork.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Pattern_GrassLine_Top.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Character_WingPikmin_Left.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Character_WingPikmin_Right.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_Intro_Characters_Bottom.png

Voor de kleine Pikmin is geen missie te groot!

Ontdek een wereld vol avontuur met Pikmin 3 Deluxe voor de Nintendo Switch!

Leid een groep kleine wezentjes en verken een gevaarlijke planeet in deze spannende mix van actie en strategie. Ga op zoek naar voorwerpen, los allerlei puzzels op en neem het op tegen machtige wezens in een zeer rijk gevulde wereld vol verrassingen!

Een reis die in de soep loopt!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_ScreenSlider_01.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_ScreenSlider_02.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_ScreenSlider_03.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_ScreenSlider_04.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_ScreenSlider_05.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_ScreenSlider_06.jpg

Op planeet Koppai worden de voedselvoorraden schaars. De dappere avonturiers Alph, Brittany en Charlie vertrekken naar een onbekende planeet, PNF-404 genaamd, om op zoek te gaan naar fruit en zaden.

In een samenloop van omstandigheden storten onze helden plotseling neer en hun schip is volledig verwoest.

De dappere pioniers moeten nu samenwerken om voedsel te verzamelen en hun schip te repareren. Ze zijn echter niet alleen…!

Met de hulp van kleine, plantachtige wezentjes die Pikmin worden genoemd, kunnen Alph, Brittany en Charlie de nieuwe wereld ontdekken…

…en het zelfs opnemen tegen de gevaarlijke beesten die er wonen!

Lukt het ze om veilig huiswaarts te keren?

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_TakeCharge_Background_Leaves.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

De Pikmin in handen

Stel een team van tot wel 100 Pikmin samen en gebruik een fluitje om ze naar je toe te roepen. Ze geven zonder aarzeling gehoor aan je bevelen en je kunt ze zelfs ergens naartoe gooien om een klus te klaren!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_TakeCharge_Screen_01.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_TakeCharge_Screen_02.jpg

Onder jouw bevel kunnen de Pikmin zware objecten tillen, blokkades uit de weg ruimen, bruggen bouwen, tegen beesten vechten, en meer. Je kunt je team ook in drieën verdelen over Alph, Brittany en Charlie en tussen deze teams schakelen om meerdere gebieden tegelijk af te struinen. Zo kun je de missies op efficiënte wijze tot een goed einde brengen!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Pattern_GrassLine_Divider.png

Ken je Pikmin

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

Je moet de unieke vaardigheden van elk type Pikmin gebruiken om obstakels te overwinnen en de levendige wereld te verkennen, dus kies je Pikmin verstandig!

Rode Pikmin

deze heethoofden zijn bestand tegen vuur en zijn veel agressiever in gevechten dan andere Pikmin, waardoor ze sterke aanvallen kunnen ontketenen!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_KnowPikmin_Screen_Red.jpg

Blauwe Pikmin

deze blauwe rakkers kunnen zowel op land als in het water prima uit de voeten.

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_KnowPikmin_Screen_Blue.jpg

Gele Pikmin

de gele Pikmin hebben grote oren en kunnen verder worden gegooid dan andere Pikmin. Elektriciteit deert ze niet, dus je kunt ze ook gebruiken om elektrische hekwerken onschadelijk te maken!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_KnowPikmin_Screen_Yellow.jpg

Stenen Pikmin

deze zware jongens zijn uitstekend om van alles mee te slopen.

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_KnowPikmin_Screen_Rock.jpg

Gevleugelde Pikmin

deze wezentjes kunnen vliegen, waardoor ze spullen over water kunnen tillen en blokkades kunnen verwijderen om paden vrij te maken!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_KnowPikmin_Screen_Winged.jpg

Rode Pikmin

Blauwe Pikmin

Gele Pikmin

Stenen Pikmin

Gevleugelde Pikmin

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Pattern_GrassLine_Bottom.png

Wat is er nieuw?

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_WhatsNew_Screen_01.jpg

Pikmin 3 Deluxe bevat een flinke dosis nieuwe upgrades. Zo kun je het avontuur samen met een vriend beleven en zijn er allerlei nieuwe missies om te voltooien!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_WhatsNew_Character_01.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Pattern_GrassLine_Top.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_Mission_Screen_UK.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_Bingo_Screen_UK.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_SquadUp_Characters_Bottom.png

Werk samen!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

Als je even op adem moet komen van het grootse avontuur, staat je nog meer plezier te wachten in de andere spelstanden. Neem het op tegen een andere speler in Bingo Battle, of voltooi in je eentje of samen unieke uitdagingen in Mission Mode – inclusief alle DLC van de Wii  U-versie!

Beide spelstanden kunnen worden gespeeld in de lokale multiplayerstand op één Nintendo Switch-systeem en je kunt ook je resultaten van de Mission Mode vergelijken met die van spelers van over de hele wereld dankzij het online klassement.*

Je beschikt zelfs over twee extra typen Pikmin: de oersterke paarse Pikmin en de razendsnelle witte Pikmin.

* Hiervoor heb je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Meer te ontdekken

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

Ongeacht of je Pikmin 3 op de Wii U hebt gespeeld of dit je eerste reis naar planeet PNF-404 is, Pikmin 3 Deluxe zit boordevol toffe nieuwe spelstanden en functies!

Coöpstand

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

reis met z'n tweeën door het hoofdverhaal op hetzelfde spelsysteem. Beide spelers besturen een held en leiden Alph, Brittany en Charlie de juiste kant op!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_WhatsNew_CoOp_Artwork.png

Zijmissies

beleef alleen of met een vriend een gloednieuwe proloog en epiloog met Olimar en Louie, de helden uit Pikmin en Pikmin 2. Ontdek het hele verhaal zelf!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Overview_SideStory_Screen_UK.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_WhatsNew_Modes_Quality_Screen_01.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

Algemene verbeteringen

jouw reis, jouw manier! Breid je ontdekkingsreis uit met een verbeterde manier van richten, aangepaste balans van vijanden, meerdere moeilijkheidsgraden, optionele hints en meer.

Piklopedia

bestudeer elk wezen dat je tegenkomt en speel het profiel van elk personage vrij om hun eigenaardigheden te ontdekken!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

Prestatiebadges

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

bewijs dat jij een echte avonturier bent door verschillende prestaties te behalen en badges te verdienen.

Ultra-Spicy Mode

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Header_Flower_01.png

doorgewinterde avonturiers kunnen de uitdaging aangaan in deze nieuwe moeilijkheidsgraad die jou en je Pikmin echt tot het uiterste drijft!

CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_WhatsNew_Modes_UltraSpicyMode_Screen_01.jpg
CI_NSwitch_Pikmin3Deluxe_Pattern_GrassLine_Bottom_Large.png

Bestel nu

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

30-10-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

6693,00 MB