Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 06-03-2020
Abonneer je op op
YouTube

Wat als je op een dag wakker wordt… als Pokémon?!

Word zelf een Pokémon, stel je reddingsteam samen met Pokémon als Pikachu, Eevee en Charmander en red de wereld in de steeds veranderende Mystery Dungeons!

Bereid je voor om een prachtige, opnieuw vormgegeven wereld te ontdekken in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor de Nintendo Switch, een remake van de oorspronkelijke Nintendo DS- en Game Boy Advance-games.

pikachu.png
illustration1.jpg
illustration2.jpg
illustration3.jpg
illustration4.jpg
illustration5.jpg

Maar… welke Pokémon ben jij?

Aan het begin van het avontuur verander je in een Pokémon. Klik op de knop hieronder om te ontdekken welke Pokémon je zou kunnen worden!

pikachu.png
eevee.png
meowth.png
psyduck_choose.png
machop.png
cubone.png
skitty.png
bulbasaur.png
charmander.png
squirtle.png
chikorita.png
cyndaquil.png
totodile.png
treecko.png
torchic.png
mudkip.png

Kies mijn Pokémon!

Gratis demo!

eevee.png

Dat was natuurlijk een toevalstreffer, maar je wilt het lot toch niet laten afhangen van geluk? Download daarom de gratis demo*, doe de persoonlijkheidstest en ontdek welke Pokémon je écht bent! Je antwoorden bepalen welke Pokémon je zou zijn, maar als je niet tevreden bent met het resultaat, kun je altijd nog zelf bepalen als welke Pokémon je op avontuur wilt gaan.

scr_demo.jpg

Speel de eerste paar levels en draag je opgeslagen gegevens vervolgens over naar de volledige versie van de game! Download de demo hier op deze pagina of in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch. Je hoeft alleen maar in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen.**

NSwitch_PokemonMysteryDungeon_02_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_03_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_05_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_08_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_10_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_11_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_12_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_13_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_14_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_17_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_18_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_19_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_20_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_21_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_22_EN.jpg
NSwitch_PokemonMysteryDungeon_27_EN.jpg

Trotseer de Mystery Dungeons!

Je ontwaakt in een wereld van Pokémon, maar komt er direct achter dat je zelf ook een Pokémon bent geworden! Je leeft in een bruisend stadje, net als talloze andere Pokémon. Natuurlijk ben je benieuwd wat er precies is gebeurd en daarom moet je tot op de bodem uitzoeken wat er aan je mysterieuze transformatie is voorgevallen. Om het mysterie op te lossen moet je vrienden worden met andere Pokémon en allerlei missies oplossen om vermiste Pokémon te redden uit gevaarlijke dungeons.

charmander.png
scr_dungeons1.jpg
scr_dungeons2.jpg
scr_dungeons3.jpg
scr_dungeons4.jpg

In deze doolhoven neem je het op tegen vijanden en ontdek je talloze schatten. Maar wees voorzichtig: dungeons veranderen elke keer dat je deze opnieuw betreedt en als je team verslagen wordt, verlies je al het geld en alle voorwerpen die ze op dat moment bij zich droegen.

Teamgeest

totodile.png

Gedurende je missie stel je een reddingsteam samen om de wereld van natuurrampen te behoeden. Je team moet dus in topvorm zijn! Gebruik de ervaringspunten die je in gevechten verdient om je team sterker te maken en ze nieuwe aanvallen te leren, en werk samen met allerlei soorten Pokémon om voor elke situatie een geschikte strategie te hebben.

scr_squad_goals1.jpg
scr_squad_goals2.jpg
scr_squad_goals3.jpg
scr_squad_goals4.jpg

Zoals het klokje thuis tikt…

Wanneer je even niet een van de dungeons afstruint, kun je je in de Pokémon Village voorbereiden op je volgende excursie. Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan door aanvallen met elkaar te combineren in Gulpin's Link Shop, handige voorwerpen en aanvallen te kopen van een stel Kecleon, of sterker te worden door te trainen in de Makuhita Dojo.

treecko.png
scr_no_place_like1.jpg
scr_no_place_like2.jpg
scr_no_place_like3.jpg
scr_no_place_like4.jpg

Als je in een dungeon wordt verslagen, raak je al het geld en alle voorwerpen kwijt die je op dat moment bij je draagt. Gelukkig is daar een oplossing voor! Je kunt je geld naar Persian's Felicity Bank en voorwerpen naar Kangaskhan's Storage brengen. Je eigendommen worden daar veilig bewaard en kunnen altijd worden opgehaald bij een volgend bezoek!

*Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je systeem verbonden zijn met het internet, moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en moet de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld zijn. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

**Om automatisch te kunnen downloaden moet je systeem zijn bijgewerkt en zijn verbonden met het internet. Ook moeten automatische downloads geactiveerd zijn en moet je genoeg opslagruimte hebben om het downloaden te voltooien.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

wondermail.jpg

Haal meer uit je avontuur

psyduck.png

Wil je de andere Pokémon een handje helpen, of heb je simpelweg een boost nodig op je reis? Daar zorgen we voor! Voer een van de onderstaande wachtwoorden in om nieuwe missies en voorwerpen in de game vrij te spelen!

Hoe gebruik je de wachtwoorden?

  • Kies WONDER MAIL in het menu in de game
  • Voer een wachtwoord in
  • Ontvang je missie of voorwerpen!

Wonder Mail Type Wachtwoord
Togetic's Special Request Missie MHJR625M
Smoochum's Special Request Missie 92JMR48W
Mareep's Special Request Missie 991Y5K47
Sableye's Special Request Missie 91SR2H5J
Powerful Ribbon Set Voorwerp 25QQTSCR
Magical Ribbon Set Voorwerp 95R1W6SJ
Technical Ribbon Set Voorwerp CMQMFXW6
HP Recovery Set Voorwerp FSHH6SR0
PP Filling Set Voorwerp SJP7642C
Reviver Seed Set Voorwerp 5PJQMCCJ
Handy Berry Set Voorwerp 5JMPH7K5
Useful Berry Set Voorwerp 3R62CR63
Lovely Seed Set Voorwerp H8PJTWF2
Hungry Set Voorwerp N3QW5JSK
Full Belly Set Voorwerp 1Y5K0K1S
Gift from Cacnea Voorwerp SH8XMF1T
Power Boost Set Voorwerp JY3XQW5C
Magic Boost Set Voorwerp K0FXWK7J
Physical Boost Set Voorwerp 0R7910P7

Opmerking: wachtwoorden kunnen slechts één keer worden gebruikt. Voor sommige beloningen moet je al een bepaalde voortgang hebben geboekt om ze te ontvangen.

Categorieën

RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Spike Chunsoft Co., Ltd.

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-03-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

06-03-2020

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

2219,00 MB