Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

TRIANGLE STRATEGY™

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 04-03-2022
CI_NSwitch_TriangleStrategy_Icon.jpg

Probeer de gratis Prologue-demo!

De Prologue-demo van TRIANGLE STRATEGY is nu beschikbaar! Download hem in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch, of op deze pagina door in te loggen en DEMO DOWNLOADEN te kiezen. Ervaar de eerste drie hoofdstukken van het epische verhaal en draag je voortgang over naar de volledige game.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_KeyVisual.png

Een tactische RPG die je
overtuigingen op de proef stelt

Bepaal het lot van drie machtige naties in TRIANGLE STRATEGY, een tactische RPG die wordt weergegeven in prachtige HD-2D op de Nintendo Switch. Jij leidt Serenoa Wolffort en zijn trouwe kompanen in dit diepgaande, vertakkende verhaal door strategische gevechten met ze te voeren en moeilijke keuzes te maken. Bewandel jij het pad van de moraliteit, de vrijheid of het nut? Wat is jouw overtuiging?

Het rijk Norzelia

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Aesfrost.png

Drie machtige naties zwaaien de scepter in Norzelia. Elke natie beheert een essentiële grondstof.

Het gebied onder het ijzige land van het Groothertogdom Aesfrost is rijk aan ijzerafzettingen.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Hyzante.png

Zout is te vinden in een meer in het hart van de Heilige Staat Hyzante…

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Glenbrook.png

...en de rivier Norzelia brengt florerende handel naar het koninkrijk Glenbrook.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_SaltironWar.png

Constante vetes over deze grondstoffen zijn uiteindelijk ontvlamd in een groot conflict dat bekendstaat als de Saltiron War, die de drie naties uiteindelijk op hun knieën heeft gedwongen.

De vijandigheid werd een halt toegeroepen toen een fragiele wapenstilstand tot stand kwam, en in de daaropvolgende jaren beleefde het rijk een tijd van vrede. De drie naties hebben zich verenigd in een mijnbouwonderneming, terwijl Serenoa, de erfgenaam van het machtigste hoge huis in het koninkrijk Glenbrook, zal trouwen met Frederica van Aesfrost om de banden tussen de naties verder te versterken.

Toch dreigt het einde van deze periode van vrede wanneer de aartshertog van Aesfrost plotseling het koninkrijk Glenbrook aanvalt.

De dappere helden en degenen
die zich tegen hen verzetten

Het is aan de jonge heer Serenoa en zijn nobele metgezellen om niet alleen Huis Wolffort en het koninkrijk Glenbrook te beschermen, maar ook de toekomst van het continent zelf.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Serenoa.png

Serenoa
Wolffort

Een dappere, eervolle jongeman, goed getraind door zijn vader, de beroemde krijger Lord Symon. Hoewel hij geen ervaring heeft met hoe de wereld in elkaar steekt, heeft hij het hart op de goede plaats.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Roland.png

Roland
Glenbrook

Serenoa's beste vriend en de tweede zoon van de koning. Hij is vrolijk van aard, onverschrokken en heeft een vrije geest. Hoewel hij sterk gelooft in zijn eigen kunnen, heeft hij twijfels over de geschiktheid van zijn oudere broer om over de natie te regeren.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Benedict.png

Benedict
Pascal

Al van jongs af aan in dienst bij House Wolffort. Hij is een vertrouwde adviseur van Lord Symon. Deze briljante strateeg, die nooit zelf in de schijnwerpers staat en altijd handelt in het belang van zijn huis, wordt door anderen vaak als koelbloedig gezien.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Anna.png

Anna
Pascal

De stille, stoïcijnse spionne van Huis Wolffort. Ze is zowel de geadopteerde dochter van Benedictus als zijn rechterhand. Haar beheersing van vechtsporten en heimelijk werk maakt haar ideaal voor verkenningsmissies en het leggen van contact met belangrijke partijen.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Archduke.png

Aartshertog
Gustadolph

Aartshertog van Aesfrost en een groot voorstander van vrijheid. Hij is een ruimdenkende en nuchtere heerser die zijn land welvarend heeft gemaakt door de meest bekwame mensen op belangrijke posities te zetten, in plaats van die met een hoge sociale status.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_General.png

Generaal
Avlora

Een oorlogswees die hard heeft gewerkt om de rang van generaal te verdienen. Ze heeft de reputatie de sterkste van Aesfrost te zijn en haar capaciteiten zijn zelfs persoonlijk erkend door de hertog.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Idore.png

Idore
Delmira

Hyzantes Minister van Religie, een van de Zeven Prefecten en de enige die de stem van de hiërofant mocht horen.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Sorsley.png

Sorsley
Ende

De Minister van Zout van de zeven Prefecten. Hij beheert alle dingen die verband houden met de Bron, waaruit de rijkdom van de Heilige Staat voortkomt.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_Character_Frederica.png

Frederica
Aesfrost

Serenoa's verloofde. Ze stamt van haar moeders kant af van de vervolgde Roselle-stam en heeft dezelfde vader als aartshertog Gustadolph. Door haar afkomst en familieruzie groeide ze op onder moeilijke omstandigheden. Nu heeft ze een vrije, onstuitbare geest.

Weegschaal der Overtuiging

CI_NSwitch_TriangleStrategy_ScalesOfConviction.jpg

Weeg je keuzes goed af. De Weegschaal der Overtuiging kan het lot van heel Norzelia bepalen. Kies jij voor bedrog en schimmige plannen, of vertrouw je op eer en moed? De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – nut, moraal en vrijheid – en vormen zowel het personage Serenoa als het verhaal.

Elk van je metgezellen heeft zijn of haar onwrikbare overtuigingen. Wanneer ze worden geconfronteerd met werkelijk cruciale beslissingen, zullen ze allemaal hun stem uitbrengen op de weegschaal. Je moet dus overtuigend zijn om de Weegschaal van Overtuiging in jouw voordeel te doen kantelen. Praat met je metgezellen, luister naar hun redenering en haal ze over om jouw kant te kiezen. Als je zelf nog geen keuze kunt maken, verken dan je omgeving en luister naar wat de lokale bevolking te zeggen heeft voordat je een beslissing neemt.

Gevechtsstrategie

Om te zegevieren over je vijanden moet je leren hoe je strategieën bedenkt en uitvoert. Gebruik je zwaard, tovenarij en strategische positionering in je voordeel. Analyseer het slagveld en bepaal tijdens de voorbereidingsfase van het gevecht zorgvuldig welke strategie je wilt hanteren.

Al je bondgenoten hebben sterke en zwakke punten, dus gebruik hun vaardigheden verstandig! Eenheden die van een afstand aanvallen, kun je bijvoorbeeld het beste op hoger gelegen plekken positioneren, zodat ze van een veilige afstand hun spreuken kunnen gebruiken of pijlen kunnen afvuren. Een rode lijn verbindt je bondgenoten met je tegenstanders wanneer ze binnen bereik van de vijand zijn.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_BattleStategy_01.jpg

Aan de andere kant moet de frontlinie worden bezet door krijgers die gespecialiseerd zijn in de directe confrontatie. Raak een vijandelijke eenheid van achteren voor een verrassende kritieke treffer. Val van de flanken aan met twee bondgenoten om nog meer schade aan te richten met gecoördineerde aanvallen die het verschil kunnen betekenen tussen een overwinning en een nederlaag.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_BattleStategy_02.jpg

Ook het terrein speelt een essentiële rol in de strijd. Gebruik de elementaire vaardigheden van je metgezellen om het veld in lichterlaaie te zetten en alle vijanden binnen het bereik van de vlammen pijn te doen. Combineer de krachten van bondgenoten om sneeuw te laten smelten met vurige vaardigheden, en zet de overgebleven plassen vervolgens onder stroom met bliksem. Ga echter voorzichtig om met deze krachten, want je eigen troepen kunnen ook schade oplopen door dergelijke tactieken.

Rekruteer en train bondgenoten

Verkenning is een belangrijk onderdeel van je avontuur. Reis naar locaties die op je kaart zijn gemarkeerd. Mogelijk onthul je er geheimen die het verloop van je reis kunnen bepalen, vind je voorwerpen die je zullen helpen en win je bondgenoten uit verre landen.

CI_NSwitch_TriangleStrategy_RecruitAllies.jpg

In het veldkamp staan je nieuwe rekruten te wachten. Praat met ze, test hun vaardigheden in oefengevechten in de herberg en maak nieuwe wapens in de smidse.

Zodra je je vaardigheden hebt bewezen, kun je je metgezellen laten promoveren door ze medailles te geven die je in de Sundry Shop hebt gekocht. Dit geeft ze nieuwe vaardigheden en maakt ze sterker voor de volgende uitdaging die hen te wachten staat.

Strijd jij tegen onrecht en leid je je metgezellen op een eervol pad? Ontdek waar je overtuigingen toe zullen leiden in TRIANGLE STRATEGY.

Alle screenshots komen uit de Engelstalige versie van de game. Triangle Strategy wordt uitgebracht in het Frans, Duits, Spaans en Italiaans met Engelse en Japanse voice-overs.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Strategiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Square Enix

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-03-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

04-03-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

7216,00 MB