Snow Moto Racing Freedom

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 24-11-2017

Banen vol sneeuw, spectaculaire stunts, split-screen multiplayer: beleef deze extreme sport in je eentje of met vrienden!

Vermakelijke en competetieve standen met Snow Moto Racing Freedom

Leef je uit in 40 races, stunt erop los en speel tegen maximal zeven tegenstanders.

Meer dan 40 circuits!

Neem deel in 24 kampioenschappen en vlieg in verschillende divisies (Sprint League, Snocross en Freedom League) naar de overwinning om alle gouden medailles te behalen!

Twaalf sneeuwscooters met verschillende motoren en ontwerpen

Doe mee aan races en events om geld te verdienen en krachtige sneeuwscooters vrij te spelen. Kies het juiste voertuig voor elk circuit om de beste kansen te krijgen om als eerste over de finish te gaan!

Zeven spelstanden

Championship, Snocross, Freestyle, Sprint, Custom Race, Time Trial, en Leisure.

Daag je vrienden uit, altijd en overal!

Speel met maximaal vier spelers* op hetzelfde scherm.

Pas je eigen personage aan

Je naam, nationaliteit, look, uitrusting en zelfs de kleur van je sneeuwscooter. Pas je personage aan zoals jij het wilt.

Meer dan 22 stunts die je kunt perfectioneren

Backflip, 360 Bodyflip, Frontflip en Indian Air: beleef enorm veel plezier aan het perfect uitvoeren van een stunt.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Categorieën

Racen, Speelhalspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Bigben Interactive

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-11-2017

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

2095,05 MB

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

24-11-2017

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch