Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-02-2021

Ontdek samen een wereld vol Mario-plezier!

SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_intro_chars.png

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser's Fury voor de Nintendo Switch! Red de Sprixie-prinses en haar volgers in je eentje of met maximaal drie andere spelers in deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World.

In het gloednieuwe bonusavontuur Bowser's Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader weer normaal te laten worden.

SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_meowvlous_minions.png

Een missie voor maximaal vier spelers

Speel alleen of voor de eerste keer lokaal* of online** met maximaal drie vrienden en ga op een spannende reis door Sprixieland. Gebruik handige power-ups, zoals de superbel of de dubbele kers, en probeer Bowser en zijn onderdanen een halt toe te roepen.

SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_meowvlous_carousel_img_01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_meowvlous_carousel_img_02.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_meowvlous_carousel_img_03.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_meowvlous_carousel_img_04.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_rising_BG.jpg

Geen water is te diep

Werk in een 3D-avontuur samen met Bowser Jr. om zijn woeste vader te stoppen in de nieuwe spelstand Bowser's Fury! Ren en spring over allerlei eilanden om mysterieuze kattenzonnen te verzamelen en het op te nemen tegen de kolossale Furie-Bowser wanneer hij uit het diepe opduikt om chaos te veroorzaken.

SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_rising_scr_01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_rising_scr_02.jpg

Verkrijgbaar met Nintendo Switch-gamevouchers

SuperMario3DWorld_BowersFury_SuperMario3DWorld_preorder_voucher_EN.png

Als je lid bent van Nintendo Switch Online, hebben we een exclusief aanbod voor je: het Nintendo Switch-gamevouchersprogramma!

Daarmee kun je twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor slechts € 99,00. Je kunt elke voucher inwisselen voor een downloadversie van een van de games uit de catalogus van het programma, dus je kunt twee games voor een gereduceerde prijs in huis halen, zoals Super Mario Maker 2 en Super Mario 3D World + Bowser's Fury!

SuperMario3DWorld_BowersFury_SuperMario3DWorld_preorder_SQ_banner.png

Nieuwe amiibo

De amiibo van Kat-Mario en Kat-Peach als duopakket (apart verkrijgbaar) worden op dezelfde dag uitgebracht als Super Mario 3D World + Bowser's Fury.

H2x1_NSwitch_SuperMario3DWorldAndBowsersFury_amiibo.png

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.
Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

bg-bigdots-white
bg-dots-white
bg-dots-yellow
bg-dots-pink
bg-dots-red
bg-dots-red-02
bg-char-green
bg-jags1-darkblue
bg-jags1-darkgrey
bg-jags1-lightgrey
bg-jags2-darkblue
bg-jags2-white
bg-jags2-white2
top-char-green
top-dots-pink
top-dots-red
top-dots-red-02
top-green
top-jags1-darkblue
top-jags1-darkgrey
top-jags1-lightgrey
top-jags2-darkblue
top-jags2-white
disclaimer-bg
disclaimer-top
overview-intro-sideimg-left-sprixie
overview-intro-sideimg-left
overview-intro-sideimg-right-sprixie
overview-intro-sideimg-right
overview-amiibo-bg
overview-amiibo-top
overview-rising-bg
overview-rising-top
overview-preorder-top
overview-amiibo-sideimg-goomba
overview-amiibo-sideimg-koopa
sm3dworld-allstar-bg
sm3dworld-allstar-top
sm3dworld-sprixies-sideimg-sprixie-left-01
sm3dworld-sprixies-sideimg-sprixie-left-02
SuperMario3DWorld_BowersFury_Overview_intro_sideimg_right_sprixie.png
sm3dworld-sprixies-sideimg-sprixie-right-02
sm3dworld-sprixies-sideimg-sprixie-right-03
sm3dworld-allstar-carousel-bullets
sm3dworld-friends-sideimg-left
sm3dworld-friends-sideimg-right
sm3dworld-powerup-sideimg-left
sm3dworld-powerup-carousel-bullets
sm3dworld-powerup-sideimg-right
sm3dworld-tunedup-sideimg-left
sm3dworld-tunedup-sideimg-right
bowsersfury-intro-bg
bowsersfury-jags-border-black
bowsersfury-jags-border-darkblue
bowsersfury-jags-border-darkgrey
bowsersfury-jags-border-blackgrey
bowsersfury-jags-border-black-mob
bowsersfury-jags-border-darkblue-mob
bowsersfury-jags-border-darkgrey-mob
bowsersfury-jags-border-blackgrey-mob
bowsersfury-jags-border-sides-black
bowsersfury-jags-border-sides-darkblue
bowsersfury-jags-border-sides-darkgrey
bowsersfury-jags-border-sides-blackgrey
bowsersfury-intro-sideimg-left
bowsersfury-intro-sideimg-right
bowsersfury-enemy-sideimg-left
bowsersfury-enemy-sideimg-right
bowsersfury-brewing-catshine-bg
bowsersfury-brewing-sideimg-left
bowsersfury-brewing-sideimg-right
bowsersfury-titans-sideimg-left
bowsersfury-approval-sideimg-left
bowsersfury-approval-sideimg-right

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Red de Sprixies

SuperMario3DWorld_BowersFury_SuperMario3DWorld_save_chars.png

Vaar met de woeste stroomversnellingen van een rivier, schaats over de bevroren toendra en verken een pretpark in de vorm van de Koopa-koning zelf. Kortom, er is van alles te beleven op je reis door Sprixieland om de prinses en haar volgers uit de klauwen van Bowser te redden!

Abonneer je op op
YouTube
SuperMario3DWorld_BowersFury_SuperMario3DWorld_allstarcast_sideimg.png

Een sterrenensemble

Mario staat er niet alleen voor: ook Luigi, Peach en Toad willen geen moment missen! Elk personage heeft zijn of haar eigen unieke vaardigheden, dus kies degene die het beste bij je past.

SuperMario3DWorld_BowersFury_SuperMario3DWorld_Friends_Img.png

Plezier met vrienden

Naast dat je op hetzelfde systeem en lokaal draadloos met maximaal vier spelers tegelijk kunt spelen, kun je Super Mario 3D World voor het eerst ook samen online spelen! Kies een personage voordat je een level betreedt en gebruik de vaardigheden van alle vier de personages om heel Sprixieland te ontdekken.

Werk samen om de vlaggenstok te bereiken, of neem het tegen elkaar op om te kijken wie de meeste punten weet te halen! De winnaar wint een prachtige kroon… wie zal het worden?

Abonneer je op op
YouTube

Power-ups in overvloed

Experimenteer met een mix van nieuwe en bekende power-ups op het avontuur van Mario en zijn vrienden!

Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube
Abonneer je op op
YouTube

Puntjes op de i

Als vernieuwde versie van Super Mario 3D World bevat deze game enkele gloednieuwe gameplayverbeteringen om het avontuur nog levendiger te maken.

Alle personages hebben een boost gekregen in hun loopsnelheid en klimmen zelfs nog hoger nadat ze een superbel hebben opgepikt, waardoor je je nog soepeler door de wereld begeeft. Je kunt nu ook de bewegingsbesturing gebruiken voor bepaalde delen van de game waarvoor je voorheen aanraakbesturing moest gebruiken.

*Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

**Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

***Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald onlinelidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_Intro_BG.jpg
Abonneer je op op
YouTube

Een schitterende strijd

Er is Bowser iets vreselijks overkomen. Hij is aangetast door een mysterieuze zwarte smurrie, waardoor hij in een gigantisch monster verandert dat uit is op totale vernietiging!

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_shineon_scr_01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_shineon_scr_02.jpg

Het is aan Mario en een onwaarschijnlijke kameraad om over verschillende eilanden op het Miauwmeer te reizen, de mysterieuze kattenzonnen te verzamelen door platformuitdagingen te overwinnen en hun kracht vervolgens te gebruiken om de angstaanjagende Furie-Bowser te verslaan.

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_enemy_chars.png

De vijand van mijn vijand

Nu zijn vader getransformeerd is, ligt de hoop van Bowser Jr. in de handen van zijn grootste vijand. Vliegend in zijn Junior Clown-capsule vergezelt de jonge prins Mario op zijn missie. Hij doet alles wat Mario doet, helpt om vijanden te verslaan en zoekt mee naar power-ups en andere geheimen die tijdens het avontuur van pas zullen komen.

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_enemy_scr_01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_enemy_scr_02.jpg

Geef een Joy-Con aan een vriend en speel samen in de lokale coöpstand, waarbij een van jullie de kleine doerak bestuurt op jullie zoektocht naar kattenzonnen.

Storm op komst

Terwijl je alle hoekjes en gaatjes afspeurt op zoek naar kattenzonnen, komt de furiezon langzaam maar zeker uit het meer naast het eiland waarop jij je bevindt.

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_brewing_scr_01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_brewing_scr_02.jpg

Wanneer het weer omslaat van zonnig naar stormachtig, weet je dat Furie-Bowser zich weldra laat zien! Zodra hij verrijst vanuit de furiezon, regent het meteoren en vuurt hij vernietigende vuurstralen op je af, dus zoek dekking!

Strijd der titanen

Onder al het geweld van de enorme Bowser ben je gelukkig niet helemaal aan je lot overgelaten. Als je op een eiland vijf kattenzonnen hebt verzameld, kun je de kracht van de gigabel activeren! Deze reusachtige superbel verandert Mario in Giga-Kat-Mario, waarna je het in een epische strijd tegen Furie-Bowser op kunt nemen.

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_titans_scr_01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_titans_scr_02.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_titans_gigacatmariol.png

Keurmerk

De stempels die je op je avontuur in Sprixieland kunt verzamelen, hebben dankzij de fotostand een geheel nieuwe functie in Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Zoek een mooi tafereel om te fotograferen, versier de achtergrond met de door jou verzamelde stempels en schiet het perfecte plaatje!

Tevreden met je foto's? Deel je favoriete kiekjes op social media met de Nintendo Switch-deelfunctie.

SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_Approval_carousel_scr01.jpg
SuperMario3DWorld_BowersFury_BowsersFury_Approval_carousel_scr02.jpg

Hulp nodig?

Door bepaalde amiibo uit de Super Mario-serie (worden apart verkocht) te scannen krijg je wat extra hulp in Super Mario 3D World en Bowser's Fury!

H2x1_NSwitch_SuperMario3DWorldAndBowsersFury_amiibo.png

De amiibo van Kat-Peach geeft je bijvoorbeeld een willekeurige power-up, terwijl de amiibo van Kat-Mario je een onoverwinnelijkheidsbel geeft waar je een flinke boost van krijgt wanneer je de Sprixies redt of tegen Furie-Bowser vecht!

Categorieën

Platformspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-4), Lokaal draadloos (2-4), Online (2-4)

Uitgever

Nintendo

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen, Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-02-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-02-2021

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

3041,00 MB