The Dark Crystal: Age of Resistance - Tactics

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: Nader te bepalen

De langverwachte Netflix-serie, The Dark Crystal: Age of Resistance, komt tot leven als een spannende strategiegame!

In The Dark Crystal: Age of Resistance - Tactics beleven spelers een spannend avontuur in de fantasiewereld Thra. Ook bevat de game speelbare personages, verhalen en gebieden die nog nooit eerder zijn gezien.

In 80 unieke turn-based gevechten die op allerlei locaties in de wereld Thra plaatsvinden, moet je nieuwe bondgenoten rekruteren en je troepen aanpassen door ze verschillende taken toe te wijzen en ze te bewapenen met nieuwe uitrusting.

Kenmerken

  • Zet het verhaal voort in de uitgestrekte wereld Thra - Duik dieper in de legende van The Dark Crystal en kom meer te weten over de Gelfling-clans en hun geschiedenis. Kies uit meer dan 15 jobs, neem deel aan gloednieuwe gevechten tegen de kwaadaardige Skeksis en help de trotse Gelfling aan de overwinning.
  • Tactieken - Bedenk unieke manieren voor de Gelfling om hun profetie te vervullen in meerlaagse, turn-based gevechten. Eenheden kunnen worden aangepast voor specifieke gevechten met uitrusting, vaardigheden en een jobsysteem. Gebruik je verstand, planning en sluwheid om vijanden te verslaan!
  • Hoge herspeelbaarheid - Speel gevechten opnieuw om een zo goed mogelijke score te behalen of speel de hele game opnieuw! Zodra je de game hebt uitgespeeld, kun je aan de slag met de New Game+, waarin je je voortgang behoudt, maar gevechten veel moeilijker zijn.
  • Levendige, dynamische omgevingen - Thra is een weelderig, onvoorspelbaar en prachtig land vol gevaren. Bepaalde gebeurtenissen op het slagveld kunnen nieuwe kansen bieden voor de Gelflings, maar kunnen er ook voor zorgen dat ze in de problemen raken. Soms is het dus nodig om razendsnel een andere strategie te bedenken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

RPG, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

En Masse Entertainment

Ontwikkelaar

BonusXP

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

Nader te bepalen

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

Nader te bepalen

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans