Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The World Ends With You -Final Remix-

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 12-10-2018
Abonneer je op op
YouTube

Vecht voor je lot

Race tegen de klok en voorkom een ramp in The World Ends With You -Final Remix-, een actie-RPG voor de Nintendo Switch!

Neku, een te coole tiener met een passie voor graffiti, ontdekt via een bericht op zijn telefoon dat hij over zeven dagen wordt gewist als het hem niet lukt een reeks krankzinnige taken te volbrengen. Neku wordt vergezeld door een mysterieuze meid genaamd Shiki en moet naar het onbekende reizen, de duistere waarheid achter zijn situatie achterhalen en een schimmige groep verslaan die bekendstaat als de Reapers.

CI_NSwitch_TheWorldEndsWithYouFinalRemix_Neku.jpg

Het belang van Pins

Het lukt Neku nauwelijks om met de echte wereld te communiceren, waardoor het bijna onmogelijk is om zijn buitengewone taken te volbrengen. Dankzij Pins is de hoop voor Neku echter nog lang niet vervlogen. Pins spelen een belangrijke rol in zowel de gevechten als in het onthullen van de geheime wereld om je heen. Probeer er dus zo veel mogelijk te verzamelen. Je vergroot je kans om te overleven namelijk aanzienlijk!


Wees een coole killer!

Raas door het scherm om vijanden te ontwijken en activeer Pins om krachtige aanvals- en verdedigingsvaardigheden te gebruiken. Krijg het unieke gevechtssysteem onder de knie en doe dit in stijl! Het is van ongekend belang om voor te blijven op de nieuwste trends, want je uiterlijk beïnvloedt je vechtprestaties.

Bekijk de kracht van de Pins en de nieuwste trends!

Een nieuwe beleving

De game is oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo DS. Je kunt deze geremasterde versie voor de Nintendo Switch op verschillende manieren spelen. Speel bijvoorbeeld met de bewegings- en knoppenbesturing in de tv-stijl en tafelstijl, of gebruik het touchscreen in de handheldstijl. Daarnaast kun je samen met een vriend het kwaad bestrijden door elk één Joy-Con te gebruiken. Er is zelfs een geheel nieuw hoofdstuk, waarin er nog meer van Neku's wonderbaarlijke verhaal wordt onthuld.

Ontdek wat er nieuw is

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

De psychische krachten binnenin...

CI_NSwitch_TheWorldEndsWithYouFinalRemix_Pins.jpg

Pins zijn krachtige accessoires met nuttige vaardigheden. Deze geven Neku meer offensieve en defensieve mogelijkheden in gevechten. Ook kan Neku hiermee meer van de wereld om hem heen ontdekken. Buiten de gevechten kunnen Pins worden gebruikt om obstakels uit de weg te ruimen, gedachten te lezen van de inwoners van Tokio, en zelfs om iemand woorden in de mond te leggen om andermans problemen op te lossen! Verzamel er zo veel mogelijk om de wereld naar je hand te zetten.

Snoer de tegenstander de mond

Tijdens je zoektocht naar de waarheid kom je Noise tegen. Dat zijn vijanden die er alles aan doen om je te dwarsbomen. Je moet ze met het touchscreen of de Joy-Con-controllers verslaan om de vrede te herstellen… voorlopig dan.

CI_NSwitch_TheWorldEndsWithYouFinalRemix_NekuAndShiki.jpg

Wees snel om je vijanden te slim af te zijn en activeer Pins om je vijanden het leven zuur te maken. Maar wees niet te enthousiast, want Pins hebben tijd nodig om te herstellen. Je verdediging kan dus een tijdje volledig open liggen. Als je je acties niet goed timet, kan dit je wel eens de kop kosten.

Samen sta je sterker

Shiki, of een andere partner die je onderweg tegenkomt, kan zich ook in de strijd mengen. Als het je te heet onder de voeten wordt, raak dan vijanden aan op het touchscreen om hulp te krijgen van je partner. Verschillende partners staan je op verschillende manieren bij, dus gebruik ieders unieke stijl verstandig!


Naarmate het gevecht vordert, wordt de meter van je partner gevuld als je schade toebrengt. Als de meter vol is, kun je een speciale aanval genaamd Fusion ontketenen. Elk duo kent een unieke aanval! Hoewel deze aanvallen zeer krachtig zijn, hoeft dat niet te betekenen dat je tegenstander meteen de handdoek in de ring gooit...

Maak van de nood een deugd

Wil je meer loon naar werken? Als je Noise tegenkomt voordat het gevecht begint, kun je ervoor kiezen om tegen meerdere tegelijk te vechten. Je krijgt meer EXP als je ze aan elkaar ketent. Met EXP kun je niveaus omhoog gaan en sterker worden. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, want je moet de Noise die je aan elkaar hebt vastgemaakt achter elkaar verslaan, zonder dat je tussendoor je vaardigheden kunt aanpassen. Wees dus goed voorbereid voordat je hieraan begint.

CI_NSwitch_TheWorldEndsWithYouFinalRemix_Chaining.jpg

Verslagen vijanden laten Money Pins achter. Deze kun je inwisselen voor andere Pins om nieuwe aanvallen, kleding, en meer te krijgen. Je kunt ook je niveau verlagen om de Drop Rate van Pins te vergroten, waardoor je meer kans hebt om nieuwe en zeldzame Pins te vinden. Dit gaat natuurlijk wel ten koste van je offensieve en defensieve kracht. Heb jij het in je om nieuwe vaardigheden te verkrijgen?

Kleren maken de man

In deze wereld betekent mode meer dan er alleen maar goed uitzien. Tokio heeft meerdere districten en in elk district is de trend anders. Door Pins of kleding van populaire merken in een bepaald district te dragen, vergroot je je vaardigheden in gevechten in die districten. Een modeflater slaan zal echter het tegenovergestelde effect hebben... Blijf dus trendy!

Zin in wat nieuws? Word een trendsetter en vergroot de populariteit van een merk in een district door tijdens gevechten kleding van dat merk te dragen. Je zult in het begin waarschijnlijk flink moeten doorzetten, maar trek je daar niks van aan! Doorzettingsvermogen zal zich in de modewereld snel uitbetalen.

Je kunt wellicht zelfs leuke extraatjes krijgen als je bevriend raakt met winkeliers! Neem dus de tijd om mensen en plekken regelmatig te bezoeken!

Dat smaakt naar meer

Je kunt de stats van Neku en zijn partners ook verbeteren door eens goed te tafelen. Je kunt bijvoorbeeld een Hot Dog eten om je Attack te versterken, terwijl de Drop Rate van Pins groter wordt als je Curious Mushrooms naar binnen werkt. Sommige effecten treden direct in werking, maar andere, permanente effecten merk je pas na een bepaald aantal gevechten. Het ligt er maar net aan wat je hebt gegeten. Het duurt namelijk even voordat je eten is verteerd!

Meer manieren om te spelen

Met een enkele Joy-Con kun je dit veelgeprezen handheldavontuur op het grote scherm spelen in de tv-stijl. Ben je onderweg? Dan kun je in de tafelstijl spelen en met een enkele Joy-Con gebruikmaken van de bewegings- en knoppenbesturing, of het touchscreen gebruiken in de handheldstijl. Duik in spannende, ritmische gevechten op een geheel nieuwe manier!

Sla de handen ineen

Strijd samen tegen de duisternis! Je kunt het hele verhaal van The World Ends With You -Final Remix- samen met een vriend spelen in de lokale multiplayerstand op één Nintendo Switch. De andere speler speelt als Shiki of een andere partner van Neku. Neem allebei een Joy-Con in de hand en geef de onderdanen van de Reapers een pak rammel dat ze niet gauw zullen vergeten... als ze het al overleven!

Er ligt een nieuwe uitdaging op de loer

Er ligt een nieuw, exclusief extra hoofdstuk voor je klaar op de Nintendo Switch, waarin je nog dieper in Neku's verhaal duikt. In het hoofdstuk krijg je extra missies voorgeschoteld die je verkregen vaardigheden en kennis op de proef stellen, en de veranderende gevechtsinstellingen zorgen voor intense gevechten. Welk lot wacht onze held?


Dat klinkt als muziek in de oren

Voeg een lading nostalgie toe aan je avontuur! Je kunt luisteren naar de originele soundtrack uit de Nintendo DS-game, of genieten van nieuwe en geremasterde tracks.

Categorieën

Actiespel, RPG

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Square-Enix

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-10-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

12-10-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

2469,00 MB